МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 844
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 360
Моята фаворитка е Aoi. Свежо,и много приятно младо момиче. Peace

# 361
  • Другата България
Ама не се показвайте тук де, нали щеше да е само по снимка и визитка? Губи се елемента на неизвестното....нали на лични трябваше да се пращат снимките?

# 362
  • В Космоса
Мацки, какво е това "Няма да издребнявам"? Щом сме го казали, значи вече сме издребнели Peace.

Ами разбира се, че е така. Grinning Моят пост беше с доза ирония.  Laughing

# 363
  • София
Ама не се показвайте тук де, нали щеше да е само по снимка и визитка? Губи се елемента на неизвестното....нали на лични трябваше да се пращат снимките?
Аз прочетох първият пост,там е обяснено че се дава заявка за участие в тема в син цвят. Ако има промени нека се отразят там.

# 364
Може би трябва да отбележа, че мъжът ми е фотограф и "натуралното аз" има обработка, но все пак е конкурс и много ясно, че ще си кача най-хубавите снимки  Crossing Arms

Много си хубава! И тези снимки на аватара и долу в лентата са прекрасни!

# 365
  • London
Аз прочетох първият пост,там е обяснено че се дава заявка за участие в тема в син цвят. Ако има промени нека се отразят там.

Не могат да се правят вече корекции на първия пост иначе щях да го направя. Ще сваля снимките ти и тези дни очаквай визитка за попълване.

За следващи желаещи, ако ме четат нека изпращат снимки на лични. Peace

# 366
  • Другата България

Да, но тя после каза снимките на лични...или бъркам? newsm78
Както и да е, ние вече те видяхме. Hug

А, разбрахме се. Peace

# 367
  • Пловдив
браво и аз много те харесах коикоии, нищо, че има обработка, голям праз. Дайте и другите с обработка да ви видим така хубави ли ще се докарате...аз се отказах съвсем покрай коикои, не че се бях навила толкова и преди нея  Rolling Eyes
важното е аз да си се харесвам  Laughing  и мъжо малко де  Mr. Green

# 368
Пък после, защо не искал никой да участва.

# 369
  • Пловдив
е, писането в темата е също участие, тук повечето сме за сеира май май  Joy

# 370
  • Канада
Ей, Жосефин защо така?

Използване на крем за лице смята ли за грим?
Имаше ли възрастово ограничение?
 Laughing

# 371
браво и аз много те харесах коикоии, нищо, че има обработка, голям праз.

Освен обработка има и грим.

и снимка без никакъв грим в близък план лице.

# 372
  • London
браво и аз много те харесах коикоии, нищо, че има обработка, голям праз. Дайте и другите с обработка да ви видим така хубави ли ще се докарате...аз се отказах съвсем покрай коикои, не че се бях навила толкова и преди нея  Rolling Eyes
важното е аз да си се харесвам  Laughing  и мъжо малко де  Mr. Green

Който няма обработка ще се постарая да му направя, за да добие снимката по-добър вид, ако няма да речем добра светлина. Peace Все пак целта е старта да бъде максимално равен.

Ясно де, нали заради това написах .. максимално равен за дадените обстоятелства. Mr. Green

# 373
Каквото и да правиш, няма как да докараш до едно ниво, т.е. да дадеш равен старт на снимка, направена с камерата на телефона и професионален фотоапарат.   

# 374
То напълно равен старт няма как да има поради много причини, дори и заради фотогеничност. Имах една колежка така, страшно красива на живо, но на снимки излиза зле. Обратното също се случва.

Общи условия

Активация на акаунт