Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
А знаете ли какво беше купувал от Зара- ароматни свещи и някакви кърпички или салфетки !!! Mr. Green Laughing
Приготвял е човекът романтика за някоя Heart Eyes То щото той самия не е достатъчен, та съвсем да я размаже от кеф Crazy

# 616
  • Още у мъглата ...
Уф, да й се невиди и непредаването  smile3515 smile3515 smile3515

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А знаете ли какво беше купувал от Зара- ароматни свещи и някакви кърпички или салфетки !!! Mr. Green Laughing
Приготвял е човекът романтика за някоя Heart Eyes
Аз съм посещавала тази верига магазини и тук и в Турция и в Палма де Майорка и нямам спомен да са продавали свещи там. Продават парцалки. Може да е купувал бельо за романтиката. Peace Laughing
Пък и 400 ТЛ за свещи и салфетки... Rolling Eyes

# 618
  • Още у мъглата ...
Ейййй и ся почват едни хем гадни серии, хем ФЕмирчета, умиращи за другия  Rolling Eyes Sad Heart Eyes Heart Eyes

# 619
  • Още у мъглата ...
Никой не ме бавка Rolling Eyes, аз си говоркам сама #Crazy, ама пък ... кво ми е  Mr. Green Party Party Party

# 620
Никой не ме бавка Rolling Eyes, аз си говоркам сама #Crazy, ама пък ... кво ми е  Mr. Green Party Party Party

Аз не гледам Габи,но пък те чета  Joy

# 621
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет, Сладурки,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

връщам се да ви изчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

">#t=40[/video]

# 622
  • Още у мъглата ...

Аз не гледам Габи,но пък те чета  Joy

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Е, пак добре, че ме четеш  Laughing Heart Eyes
Не че не мога да си пиша и после да се чета Mr. Green, ама друго си е компания  Party Party Party Party

# 623
  • Още у мъглата ...
Ох, този бъзик с конеца за зъби при доктора много готин  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

# 624
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
я да направя джангър, докато гледате филма,  Hug Hug Hug (аз после като ги сваля с бг аудио, че изтървах началото), та
Скрит текст:

# 625
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
я и още една
Скрит текст:

# 626
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз чета...ама ми е трудно да пиша...ше ме СФиняваш Габо Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габи, аз пък гледам и не пиша.  hahaha

Ама тук и на мен ми идеше на Ферка да й извия врата, като на пиле. Twisted Evil Да й се не види и кападжъшкия инат! То много трудно да кажеш на някой, който прави всичко за теб, че го обичаш. smile3511

Мариетке, стига дига шум!  Crossing Arms

# 628
Айде да ти правя компания докато се появи някой!  Peace

"Мъжа ми се страхува да ходи на доктор. Цяла нощ плака ... "  hahaha hahaha hahaha
Големи инати, голямо чудо са тези двамата!!!  Rolling Eyes Направо се чудя кой повече ме ядосва - тя или той?  Rolling Eyes

Приготвял е човекът романтика за някоя Heart Eyes То щото той самия не е достатъчен, та съвсем да я размаже от кеф Crazy

Peace

# 629
  • София
Аааа,тука съм и аз,наядоф са Heart Eyes
Какви са ми хубави и двамцата,то как няма да им завиждат всички,какво беше легенди се носели за тях,ми как няма да се носят-Принца и Пепеляшка..... Grinning
Цяла нощ плакал Емко,щото го било страх от доктори Joy Joy Joy Joy Joy
Ели,Габче,Зиз,Вани,Мариетка,Бел,Проф, и за всички ,които пропуснах Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт