Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
А знаете ли какво беше купувал от Зара- ароматни свещи и някакви кърпички или салфетки !!! Mr. Green Laughing
Приготвял е човекът романтика за някоя Heart Eyes
Аз съм посещавала тази верига магазини и тук и в Турция и в Палма де Майорка и нямам спомен да са продавали свещи там. Продават парцалки. Може да е купувал бельо за романтиката. Peace Laughing
Пък и 400 ТЛ за свещи и салфетки... Rolling Eyes

Зиз, аз знам какво е Зара- испански  моден бранд! Но както някои марки продават и луксозни вещи за дома, както е примерно с Версаче, явно така е и със Зара! Имаше публикувани снимки на свещите, веднага са ги издирили какво представляват. От това което видях на снимките бяха във гравиран кристал- нещо като купи, пълнежът вътре беше розов! Не споря дали е вярно- това пишеше навремето и такива снимки излязоха Wink

# 631
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Габи, аз пък гледам и не пиша.  hahaha

Ама тук и на мен ми идеше на Ферка да й извия врата, като на пиле. Twisted Evil Да й се не види и кападжъшкия инат! То много трудно да кажеш на някой, който прави всичко за теб, че го обичаш. smile3511

Мариетке, стига дига шум!  Crossing Arms

Профи, гледам се ядосвате леко на Ферка, затова замалко ще се кротна да ви прочета  Hug

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тая жабооката и майка й са ужасна гняс!  Sick #Cussing out

# 633
  • В света на мечтите... ❤
Габии  Hug Heart Eyes  Диби  Hug Heart Eyes  Линче  Hug Heart Eyes във вторник е вярно и аз това си казвах днес,че не било за миналия вторник,а за този явно  Mr. Green Благодаря ви за пожеланията,милички  Hug Hug Hug

# 634
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А знаете ли какво беше купувал от Зара- ароматни свещи и някакви кърпички или салфетки !!! Mr. Green Laughing
Приготвял е човекът романтика за някоя Heart Eyes
Аз съм посещавала тази верига магазини и тук и в Турция и в Палма де Майорка и нямам спомен да са продавали свещи там. Продават парцалки. Може да е купувал бельо за романтиката. Peace Laughing
Пък и 400 ТЛ за свещи и салфетки... Rolling Eyes

Зиз, аз знам какво е Зара- испански  моден бранд! Но както някои марки продават и луксозни вещи за дома, както е примерно с Версаче, явно така е и със Зара! Имаше публикувани снимки на свещите, веднага са ги издирили какво представляват. От това което видях на снимките бяха във гравиран кристал- нещо като купи, пълнежът вътре беше розов! Не споря дали е вярно- това пишеше навремето и такива снимки излязоха Wink
Ееееее, Белче, Hug добре де...айде аз не съм разбрала... Peace
Само не се наемай защото няма за какво...не съм казала, че не знаеш какво е ЗАРА...просто споделих, че в техни магазини не съм виждала свещи...извинявай... bowuu
Пък и да ти кажа честно...не ми пука какво е купувал...пука ми какво ще си купя аз. Whistling

# 635
Белл, ако срещна снимки на свещите непременно ще ги изтипосам тук.  hahaha
Впрочем някъде на компа имам снимка на портфейла му с кредитната карта и съм я качвала тук преди време.

Ама Чепика и той е пълна гняс.  #Cussing out Как не ще да си види детето и да говори с него. #2gunfire

# 636
Аз пък не знаех за Зара и не съм си купувала нищо оттам  Blush тъй,че завиждам..  Mr. Green

# 637
Аз пък не ходя по такива магазини. То там и без туй не продават нищо като за мен. Mr. Green

# 638
  • София
Тая жабооката и майка й са ужасна гняс!  Sick #Cussing out
Оф,бъркат ми в джигеря тия двенките,ама ей я Ханденцето шЪ ги оправи smile3513
Е те тук накрая много ми стана гадно за Ферка,как седеше пред вратата,пуууу,ама и бабато с неговата гордост....... Naughty

# 639
Ах, Сехерката каква е лисица!  Laughing Веднага пък Емко да им плати дълга към Левент. Joy

# 640
  • София
"Тъкмо мислех да ти звънна русокоске" hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaОх,тая Сехер бе,понякога с глас се смея с нея Grinning

# 641
  • Още у мъглата ...
И аз чета...ама ми е трудно да пиша...ше ме СФиняваш Габо Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ох, вярно  ooooh! Rolling Eyes ИСФинена си  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 642
  • Още у мъглата ...
Тая жабооката и майка й са ужасна гняс!  Sick #Cussing out

Най-големият, при това  Mr. Green Sick Sick Sick #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 643
  • Още у мъглата ...
Белл, ако срещна снимки на свещите непременно ще ги изтипосам тук.  hahaha
Впрочем някъде на компа имам снимка на портфейла му с кредитната карта и съм я качвала тук преди време.

Ама Чепика и той е пълна гняс.  #Cussing out Как не ще да си види детето и да говори с него. #2gunfire

Внимавай с ругатните към Чепика, че ей ся ша са фани за корасона  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 644
Днес нямаше ли една серия?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт