Отговори
# 660
  • Още у мъглата ...
Малко ти е, Айсунооооооо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 661
  • Още у мъглата ...
Божке, къв е хубав Чачи тези серии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а сега е като болен от жълтеница  ooooh! ooooh! ooooh!

# 662
# 663
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, а "Изборът на Софи" е страхотен филм, който навремето ме разтърси и никога не намерих сили и желание да се подложа отново на гледането му. Cry

# 664
Божке, къв е хубав Чачи тези серии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а сега е като болен от жълтеница  ooooh! ooooh! ooooh!

Точно с кадър от тази серия е онзи фотошоп, в който е направен синеок. Peace

# 665
  • Още у мъглата ...

Точно с кадър от тази серия е онзи фотошоп, в който е направен синеок. Peace

Ахааа, като говори с майка си  Grinning Peace

# 666
  • Още у мъглата ...
Ей ги, начи и двамата  Crossing Arms Crossing Arms Ша пукнат един за друг, да се докосват и да се искат, ама не  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Инатиииии, брееееей  smile3515 smile3515 smile3515

# 667
  • У дома :)
Зизулийке Hug Heart Eyes бързо да минава пръстето spoko
Габи Hug Heart Eyes Профи Hug Heart Eyes Линче Hug Heart Eyes Романтиче  Hug Heart Eyes
Има ли още някой newsm78 Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
Ели,  Hug бая народ сме горе на балкона. И пришълци има, и гости има. Сеир да става!  Laughing

Айде пишете, бре! Стига само сте висяли!   Close

Зиз,  Hug удържам се да не те разсмивам, но невинаги ми се получава.  Mr. Green

Неотказващата ще държи Бюлентчо за ръчица.  Laughing

# 669
  • София
Ей ги, начи и двамата  Crossing Arms Crossing Arms Ша пукнат един за друг, да се докосват и да се искат, ама не  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Инатиииии, брееееей  smile3515 smile3515 smile3515
Това разминаване в къщи просто ме изкарва от кожата ,направо откачам #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Елииии, Heart Eyesма как си я фотнала Сехерлита на шпионката hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 670
  • Още у мъглата ...
Ели,  Hug бая народ сме горе на балкона. И пришълци има, и гости има. Сеир да става!  Laughing

Айде пишете, бре! Стига само сте висяли!   Close

Зиз, удържам се да не те разсмивам, но невинаги ми се получава.

То половината народ сме аз и Ели, ама нейсе  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 671
Хандето отива да спортува. Mr. Green

# 672
  • Под Сините камъни
аааа и аз съм тук бе  Mr. Green

# 673
  • Още у мъглата ...
Ооо, Пепин  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ма то щото с Ели с титлите заемаме половината балкон, та затва рекнах така  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674
  • София
Джансу не била като останалите  там,тя е нормална Mr. Green
Айде Емко спаси как му се пада шурей ли ми е какъв му е,почваме да смекчаваме тона Grinning
Пепи, Hug

Общи условия

Активация на акаунт