Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • о`майна лунна нощ е
На паркинга на изгревския Кауфланд - бул. "Цариградско шосе" също има.

# 241
  • Пловдив
Къде мога да дам да ми избродират фирмено лого ?

# 242
Момичета, имам една кафява чанта от естествена кожа. Много си я харесвам, но от носене се изтърка доста. Знаете ли дали има място, където боядисват чанти както например боядисват дънки? Мога да я намажа с боя за обувки, но си мисля, че ще пуска и цапа.

# 243
ExquisiteS, благодоря!  Hug Благодаря и на останалите!

Събирам още оферти. В "Българска къща" няма места.

# 244
  • до Пловдив
`ТуиГ  а как се казва този детски магазин и какво ще предлага?
магазина е BABY LIFE MALECHKO днес са го отворили

# 245
  • Пловдив
Като видях въпроса за логото се сетих, че тук мога да питам за табела. Санираха изцяла училището ни и сега трябва да си сложим табела. Колежката намери една фирма, но шефа като чу цената каза изобщо да не си и помисляме. Сега търсим някоя по-евтина фирма. Значи става въпрос само за букви, като материала ни се ще да оцелее десетки години. А не да е някоя пластмаса, която ще се счупи след година две. Офертата, която ни предложиха:

Скрит текст:

Търсим долу горе поне на половин цена.

# 246
Аз да се включа пак с един тъп въпрос  Laughing

Значи, имало е преди някакви Тракийски катми на бул. Съединение в Тракия, но ги преместили, някой има ли някаква идея къде, моля, моля, моля, моля, моля!   bouquet

# 247
ЗлаВещица, попитай тук:

http://www.business.bg/f-14018/art-grup-dizajn-ood.html

Поръчвала съм при тях, доволна съм.

# 248
  • Пловдив
къде мога да намеря кутия за ключове?

нещо подобно, но да го видя и пипна... http://prodavalnik.com/rchno-izrabotena-kutiya-za-klyuchove-i35793273

# 249
BB, търси за чантата място, където боядисват кожени якета

# 250
  • Пловдив

Значи, имало е преди някакви Тракийски катми на бул. Съединение в Тракия, но ги преместили, някой има ли някаква идея къде, моля, моля, моля, моля, моля!   bouquet

Мисля,че са до Пощата ! Аз ходих преди специално до Тракия за катми Simple Smile

# 251

Мисля,че са до Пощата ! Аз ходих преди специално до Тракия за катми Simple Smile
Не знам какво представляват тези катми, но аз много, много вкусни палачинки ям на "Аладин" до Халите Mr. Green

# 252
  • Пловдив

Точно там са!

# 253

Точно там са!
До централна поща си ги има от години.. и на Гладстон също... За тези ли става въпрос  newsm78

# 254
  • Пловдив
duhi_puhi, за тях става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт