Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, някой да е мяркал играчка - пожарен камион?  Embarassed

Виждала съм,даже имам такава малка,и Лего пожарен камион имаме.Но не се сещам сега къде конкретно има такива камиончета,ако се сетя,ще ти пиша.

Скоро гледах в Хиполенд пожарен камион, както и легото - пожарен камион.

Къде в Пловдив поправят запалки? Много ми трябва такъв човек, фирма...  Praynig

# 271
  • Пловдив
Лего пожарна имаме. Сега търся само камион.
В събота отгледах в Хипо-то в Мол-а, но нямаше. Днес ще мина и през другия.

# 272
Миналата зима си купих хубав чадър, не беше евтин, но е китайски и ...  се счупи. Някой да ми даде насока за ателие за ремонт на чадъри...

# 273
  • Майничка
Който питаше за суров кадаиф - в подлеза на Понеделник пазар, от страната на Главната има, жената каза, че редовно зареждат, но бързо свършвал.

# 274
Може ли да ми кажете имената на магазините с детски колички, за които се сещате? Утре ще обикаляме за количка и искам да си направя списък с магазини и адресите им, за да ни е по-лесно. Аз адресите ще ги намеря, но не знам магазините, освен Вис Виталис. Изключвам и Хиполенд в Била,  защото там има само на някаква китайска марка.

# 275
Може ли да ми кажете имената на магазините с детски колички, за които се сещате? Утре ще обикаляме за количка и искам да си направя списък с магазини и адресите им, за да ни е по-лесно. Аз адресите ще ги намеря, но не знам магазините, освен Вис Виталис. Изключвам и Хиполенд в Била,  защото там има само на някаква китайска марка.

9+и Касида проверете също  Peace А онова до Била е Комсед,не Хиполенд.В Хиполенд също има.Чиполино имат фирмен магазин също.

# 276
  • Пловдив
Сега нали отвориха някакъв нов м-н /детски е май/ преди Технополис  Rolling Eyes Виждат се отвън колички.

# 277
  • Пловдив
За колички- има и в м-н Штъркел , Babyland / има 3 магазина- на Младежка, до Новотела, и на ул.П.Д.Петков/

# 278
Какво стана с аварията на парното от събота? Дали оправиха нещата?
http://news.plovdiv24.bg/469399.html

# 279
Пак аз  Blush
Хубав, силен солариум, на ниски цени в Тракия около Форума някъде, ако има? Praynig

# 280
Благодаря на mama66 и mamino за отговорите!   bouquet

# 281
В Аримага има соларно студио, Ergoline май се казваше. Не е от най-евтините, но пък е много приятно местенце  Mr. Green За съжаление, аз не съм ходила от много време, надявам се да не са свалили нивото на услугите си и да не те подведа  Peace

# 282
В Аримага има соларно студио, Ergoline май се казваше. Не е от най-евтините, но пък е много приятно местенце  Mr. Green За съжаление, аз не съм ходила от много време, надявам се да не са свалили нивото на услугите си и да не те подведа  Peace

Мерси то ми е точно до блока, трябва да видя дали го има още  Mr. Green

# 283
  • Пловдив
Който питаше за суров кадаиф - в подлеза на Понеделник пазар, от страната на Главната има, жената каза, че редовно зареждат, но бързо свършвал.
Благодаря   bouquet
Още утре отивам  Hug
И да уточня- ресторант Famous house е в хотел Famous house до четвъртък пазара или е друг?  newsm78

# 284
И да уточня- ресторант Famous house е в хотел Famous house до четвъртък пазара или е друг?  newsm78
Да, ресторанта върви с хотел Mr. Green На ул.Бетовен се намира. Колоритно име за улица Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт