Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Майничка
Мерси, Лъвица!

# 316
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали магазин, от който мога да купя ваучер за хубав марков парфюм, т.е.
парфюмерия и козметика
  магазин  ,,Леро ,, на Ал . Батенберг срещу чешмичката.

# 317
Момичета в Бижуленда или подобните му магазинчета на Пешеходния и новите по главната, може ли да се намери готов комплект за направа на гривнички и гердани. Взера бях оставила дребната в една приятелка и половин ден хлапето само си е редило такива. Забравих да попитам откъде приятелката ми си е взела въпросният комплект. Изглеждаше като кръгла кутия с прозрачен капак, а вътре разделена /като нарязана пица/ на подвижни отделения. Във всяко от тях имаше различен тип мъниста. Хареса ми, че всичко е на едно място, но в същото време - разграничено от съседните отделения и мънистатата не се мешеха.
В Хипото има такива комплекти - между 10-30 лв според зависи Simple Smile
На главната точно не знам  Rolling Eyes

# 318
Гаргамела, моят син е в Люляк-2, говорих миналата седмица обстойно с директорката за утрешното тържество, дадох 10лв. за подарък и снимка. Идеята е на всички деца да се изберат равностойни подаръци, така че да няма недоволни Laughing Но не съм наясно дали в двата филиала и в базовата градина се процедира така, предполагам Party

# 319
Гаргамела, моят син е в Люляк-2, говорих миналата седмица обстойно с директорката за утрешното тържество, дадох 10лв. за подарък и снимка. Идеята е на всички деца да се изберат равностойни подаръци, така че да няма недоволни Laughing Но не съм наясно дали в двата филиала и в базовата градина се процедира така, предполагам Party

По-миналата година имаше подаръци,които си носехме ние.Предната имало възроптали родители,че ги вкарват в преразход/ Rolling Eyes/ и директорката забрани всякакви подаръци от нас,имало само някакви за групата общо-играчки.А за тази година,да,и ние събирахме по 10 лв,за театър,снимка и за останалите някакви лакомства.Иначе да,по принцип в трите градини е едно и също.

# 320
  • Пловдив
Абе друго си е дядото да даде подаръка. Нали преди това и писма пишат.
Иначе празника не си го представям. Ама щом реда е такъв.

# 321
  • Пловдив
Момичета в Бижуленда или подобните му магазинчета на Пешеходния и новите по главната, може ли да се намери готов комплект за направа на гривнички и гердани. Взера бях оставила дребната в една приятелка и половин ден хлапето само си е редило такива. Забравих да попитам откъде приятелката ми си е взела въпросният комплект. Изглеждаше като кръгла кутия с прозрачен капак, а вътре разделена /като нарязана пица/ на подвижни отделения. Във всяко от тях имаше различен тип мъниста. Хареса ми, че всичко е на едно място, но в същото време - разграничено от съседните отделения и мънистатата не се мешеха.
В Хипото има такива комплекти - между 10-30 лв според зависи Simple Smile
На главната точно не знам  Rolling Eyes

И в Джъмбо има - от 1 до 20 лева - според големината.

# 322
Абе друго си е дядото да даде подаръка. Нали преди това и писма пишат.
Иначе празника не си го представям. Ама щом реда е такъв.

Да,и за мен е тъпо,и то много.Но няма как,никой не ни пита.Надявах се тази година да има,но отново не  Confused На децата са обяснили,че техните подаръци ще им ги остави Дядо Коледа под елхата вкъщи.

# 323
  • Пловдив
Има няколко модела такива...
Ние имаме точно бяла,магнитна.Сега пак такава купих за подарък точно от там,сега са в промоцията за 21,99лв. Peace
http://shopping.bg/bart-slynchice-dvustranna-dyska-4-v-1-17908

Тази е малка. Аз търся голяма, като статив (около 1,20м височина), двустранна, от едната страна бяла и магнитна, от другата черна за рисуване с тебешири.

# 324
Момичета, търся такава дъска - http://www.malchugani.com/index.php?page=shop.product_details&am … art&Itemid=53

Въпроса е, че бялата страна искам и да е магнитна, в Хиполенда не е (върху бялата може само да се рисува).

Виж в Капана,срещу ( или до ) Мармалад,магазин за картини и дървени играчки,бивша книжарница. Виждала съм там преди време.

Припомнете,моля,къде се премести момчето с електрическите уреди от бараката до ТОХ-а,която събориха. Някъде след моста на Герджика,преди голямото кръстовище ,но къде точно?  Благодаря!

# 325
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се с едно предложение за базар на ръчно изработени мебели от учениците в училището по дървообработване до Търговската гимназия - http://news.plovdiv24.bg/469812.html
Винаги съм се радвала на такива инициативи.

Днес сутринта видях и голям надпис, че "плувният комплекс работи" /дори не знаех, че има такъв/ на бул. "Санкт Петербург" между общежитията на ВСИ и картинг пистата. Нямам никаква идея за условия и цени, но мисля, че е полезна информация за търсещите плувен басейн в града.

ПП - благодаря за идеите за комплект за герданчета и гривни. Отивам на лов днес.   bouquet

# 326
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали магазин, от който мога да купя ваучер за хубав марков парфюм, т.е.
парфюмерия и козметика

И в Бюти зоната в МОЛ-а има http://www.beautyzone.bg/index.php?PageID=21.

# 327
Здравейте!
Някой може ли да ми каже къде има дядо Коледа и по кое време е там?
Мисля че в Моловете трябва да има,но не знам часовете. newsm78

# 328
парфюмерия и козметика
  магазин  ,,Леро ,, на Ал . Батенберг срещу чешмичката.
Peace

# 329

Точно от магазина на Пешеходния купувам на дъщеря ми различни видове мъниста за направа на гривни и гердани, както и елеастични конци за нанизването им. Готови комплекти не съм виждала, сама избирам какви видове да и взема. Има доста видове детски мъниста. Има и на бройка, има и в отделни пакетчета. Аз лично взимам отделни пакетчета с доста бройки вътре. Цената на едно пакетче е около 1лв., а на елестичните конци - 0,05лв. Това ни е най-новата мания и страшно много се занимава с тези мъниста. За около 5 лв. вече разполагаме с гердани, гривни и мъниста за цяла сергия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт