Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 921
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Днес има Дядо Коледа и Снежанка на Главната,на фонтана пред общината
и снимки правят, после можеш да си ги свалиш от фейса (фотографката явно се учи hahaha)
Вчера имаше дядо Коледа и на малката сцена до Общината. Раздаваше вафли на децата, осмелили се да му изпеят песен Mr. Green Доколкото разбрах - и днес ще е там Peace

# 421
Изпуснали сме срока за плащане на гражданската отговорност на колата  ooooh! Някаква идея дали и къде можем да го направим по празниците в близките дни?

# 422
  • о`майна лунна нощ е
На паркинга на Кауфланд /Тракия/ има офис, в който предлагат застраховки на почти всички компании. Трябва да приемат и плащания. ГО може да се плати в рамките на 14 или 15 дни след датата, ако е на разсрочено плащане, и застраховката да си остане валидна. Ако сте просрочили и тези гратисни дни, направо сключвате нова, тя старата така или иначе е анулирана вече.

# 423
Аз също две години под ред забравям да платя застраховката на време и тъй като офисът SDI до Кауфланд ми е най-близо, си я направих там, но вече съм твърдо решена, че никога повече няма да повторя тази грешка! Служителката е много некадърна, винаги обърква или забравя нещо и се налага отново да се връщам в офиса, да си губя времето и да си хабя излишно нервите. Съветвам те, ако имаш възможност, да отидеш в някой друг офис.  Peace

# 424
Някой знае ли нещо за Найл Джерард?  newsm78

# 425
Благодаря за съветите, ще пробваме в най-близкия офис на SDI  Hug

# 426
 Embarassed Само последната стр прочетох, после ще се върна назад още, но до тогава, ако някой ми отг  Praynig

Къде в Пловдив може да покараме кънки на лед?
Преди седмици ходихме в МОЛ Галерия, но там пързалката не работи(ше).  Confused

# 427
  • ПЛОВДИВ
Embarassed Само последната стр прочетох, после ще се върна назад още, но до тогава, ако някой ми отг  Praynig
Къде в Пловдив може да покараме кънки на лед?
Преди седмици ходихме в МОЛ Галерия, но там пързалката не работи(ше).  Confused
На центъра до пощата има ледена пързалка.  Wink

# 428
Някой случайно да знае лаборатория Писанец как ще работи по празниците? Примерно на 26ти?

# 429
На центъра до пощата има ледена пързалка.  Wink
Мадам Фрапина, много благодаря за отговора!  Hug Hug Hug

# 430
Някой случайно да знае лаборатория Писанец как ще работи по празниците? Примерно на 26ти?

Най-добре звънни да попиташ http://pisanec.com/contact.html

# 431
Момичета, моля за помощ относно следното - до нас има строеж,
където денонощно работи помпа за изпомпване на, предполагам, подпочвени
води. Към коя служба следва да се обърна това да спре?

# 432
  • пловдив
Скъпи приятели,
Коледният благотворителен базар на ДБМ Пловдив приключи.
Събраната сума е 4500лв!
Благодаря на всички подкрепили каузите на звеното и за пореден път закупили сувенири на базара!
 newsm20

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151899202146374&se … ype=1&theater

# 433
Момичета, моля за помощ относно следното - до нас има строеж,
където денонощно работи помпа за изпомпване на, предполагам, подпочвени
води. Към коя служба следва да се обърна това да спре?
Не знам точно коя,но със сигурност трябва да е след 26-7.12,сега няма кой да ти обърне внимание.
Изобщо не знам как ги правят зимата тези работи... Thinking

# 434
  • Пловдив
Момичета, търся хубав мъжки халат за баня с качулка, не плюшен. Моля за идеи за магазини.  Praynig
След  подлеза на Пощата /посока Руски/ вдясно. Магазинът е за хавлиени изделия,чаршафи и тн...има халати. Взех на мм страхотен за 42 лв.

Благодаря, имаше голям избор!

Общи условия

Активация на акаунт