Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 056
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Къде правят изследвания за микоплазма, уреаплазма и халмидия освен в Геника?

Хронолаб,Писанец и другите лаболатории,но в Геника е по-добре
Защо? Знам, че там не правят антибиограма.

Защото се прави с ДНК - анализ.
Това е от сайта им:
ДНК-анализа се отличава с висока специфичност (97%) и максимална чувствителност (100%) в сравнение с културалния метод (конвенционална микробиология), който е специфичен (93%), но с ниска чувствителност (65%), поради изключителната лабилност на тези микроорганизми в резултат от липсата на клетъчна стена.

В допълнение изследване за Mycoplasma genitalium чрез тест за антитела или култура не се прилага в стандартната лабраторна практика, поради неспецифичността, нечувствителността и продължителното време за изпълнение на културалния метод(над 8 седмици). За диагностика на Mycoplasma genitalium се използват ДНК методите.

# 76
  • Точно където трябва
Благодаря ви!

# 77
Записвам се в темичката...

# 78
  • Пловдив
Ние тази вечер сме при нея за първи път.

На дадения мобилен ли запази час?

# 79
Здравейте!Къде в Пловдив продават живи елхи в контейнер?  Thinking

# 80
До Банка ДСК, до Гранд, която е, има един цветарски магазин, та там. Средни елхички, не са огромно. 40лв, преди малко ги разглеждах

# 81
  • Пловдив

Живи елхи в саксия,не знам какво е контейнер,има на входа на Писанец на Гранда-40 лв.Елхите са големи и кичести

# 82
Благодаря ви,момичета!За там не се бях сетила,но нещо скъпички ми се струват като че ли  Thinking В държавния разсадник дали ще продават единични бройки?

# 83
Kъде продават ластични колани за бременни?

# 84
Вис Виталис,ДМ, в подлеза на Тримонциум в магазина за бременни

# 85
  • Пловдив
Ние тази вечер сме при нея за първи път.

На дадения мобилен ли запази час?

Да, там, но се обаждай в работно време, защото иначе графика не е пред нея и не може да каже кога има свободен.
Та аз да кажа-очарована съм!! Преди това бяхме водили дъщеря ни в Изидент. Също бях доволна, но разликата в отношението, вниманието, показването и обясняването е огромна! Просто днес я видях.
Много мила и внимателна. Влизайки в кабинета дъщеря ни малко се стресира, но седна на стола и започна возенето, после показването на инструменти, обясняване за всяко едно нещо какво ще се прави.
Дъщеря ни изпълняваше всичко каквото й каже, просто защото тя много спокойно й обясняваше всичко. Имаха споразумение, по време на работа, ако иска детето тя да спре-да си вдигне ръката. Ами нито веднъж не си я вдигна, толкова внимателно работеше.
В крайна сметка направихме една пломба, за която аз бях видяла, че имаме дупка, но се оказа, че имаме и на друго зъбче съвсем мъничка. Д-рката я попита"Сега ли ще я правим или ще дойдеш др ден с мама?" А детето отговори:"Сега"
И така, на детето определено му беше интересно, безболезнено и сега е без страх от зъболекарски стол.
Извинявам се за отклонението, но съм сигурна, че ще е полезно.  Hug
Които я посети, само ще се убеди!

# 86
  • Пловдив
ninand ,благодаря за инфото.Аз искам да я заведа на профилактичен преглед моята.Ще пробвам при тази зъболекарка

# 87
Вис Виталис,ДМ, в подлеза на Тримонциум в магазина за бременни
Hug

# 88
ninand и аз благодаря за подробното обяснение от полза ми беше bouquet

# 89
Кажете добро фото  студио в Пловдив.По възможност да не е в Кичука или Смирненски.Искам да си изкарам малко снимки и да си направя джобни календарчета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт