Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Момичета ,трябва ми добър невролог за човек прекарал инсулт.

# 61
Някой скоро препоръчваше детски стоматолог някъде в кичук париж до белите брези.Оказа се че ние си останахме без такъв,моля за координати или име на добър такъв в квартала.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 22:00 от ббб

# 62
Къде в града продават най-евтино балатум?

В магазина срещу Бриколаж.Пада се на кръстовището на Бриколаж.Идваш от Била,на кръстовището на Бриколаж завиваш на дясно и магазина е насреща ти
И мен ме интересуваше - благодаря  bouquet

# 63
  • Sunshine state
Мен това с миризмите ме спира да сложим аспиратор. Доста хора се оплакват от подобен проблем,който дори с клапа не се решава,та за това си проветрявам и няма проблеми. Другият вариант с прозореца наистина е по-добър и не виждам какво толкова ще им стане,ако миризмата излиза навън към терасата. Похвално е,че си съобразителна,но пък да ти мирише нон стоп къщата на ресторант си е по-гадно.

# 64
Шушулчеее, аз докато видя предложението ти то минал деня вече  Mr. Green мерси все пак  Hug ще отскоча да видя, че идват празници и всички любими сладкиши са с кокос  Heart Eyes
За елха и аз препоръчвам на Руския пазар.
За маса за лаптоп - ние имаме от тия масички за хранене, дето носят закуска в леглото по филмите  Joy та, много е удобна и за лаптоп  Joy 2 в 1  Mr. Green Mr. Green

# 65
  • Пловдив
Просто не слагайте тръбата за абсорбатора в общия комин.Ние го направихме така и нямаме проблем.Разбира се не при всяка кухня е възможно

-True Blue-,при повечето хора с абсорбатор в общ комин мирише.Помислете за друг вариант.Съвсем друго е миризмата да излиза в пространството,над нечии прозорец и да ти се излива директно в апартамента

# 66
  • Точно където трябва
Къде правят изследвания за микоплазма, уреаплазма и халмидия освен в Геника?

# 67
  • Пловдив

Хронолаб,Писанец и другите лаболатории,но в Геника е по-добре

# 68
  • Точно където трябва

Хронолаб,Писанец и другите лаболатории,но в Геника е по-добре
Защо? Знам, че там не правят антибиограма.

# 69
  • Пловдив
Защо? Знам, че там не правят антибиограма.

Така съм чувала,че е добра лаборатория.Има лекари,които държат само на изследвания там.Едва ли не правят антибиограма

# 70
Моля ви , препоръчате ми някакъв майстор, който може да ми оправи аспиратора  Praynig Не е развален, а е може би с обърната дюза ли какво... обаче горе съседката като готви и като си пусне нейния , всичко идва при мен и хола ми мирише на обществена кухня  #Cussing out моля ви, спешно ми е, че вече не се трае. А и моя като го пусна не смуче както трябва. Иначе се води хубав, но нещо не му е наред.  Praynig Praynig Praynig

Проблема не е в аспиратора а в комина Peace
Ние имаме същият проблем в нова кооперация сме  и отдолу или от горе няма значение кой готви ,мирише  ooooh! ooooh!
Сложихме клапа в тръбата и пак проблема си е същият пропуска. Когато съм в къщи и замирише пускам и аз аспиратора  ,но най големият ужас беше с една наемателка под нас дето почваше в 5ч. сутринта да готви и познай какво ставаше в нас  ooooh! ooooh! Та проблема е непоправим за съжаление. Tired Tired
Същият проблем...Няма оправия,посъветваха ни да сложим клапа,но никакво подобрение няма.

# 71
  • Пловдив
Търся някой опитен техник, който не е кожодер и сервизира IPHONE. Ще си занеса частите, искам да платя само за труда .

# 72
  • Майничка
Препоръчайте ми, моля, козметичен салон, в който предлагат лечение на акне със светлина - синя и червена.

# 73
  • Пловдив
Къде в Пловдив... не вали сняг, та да се пренеса там?    Joy  Шегувам се, просто начин да се запиша в темата без питане.  Peace

# 74
  • Пловдив
Някой скоро препоръчваше детски стоматолог някъде в кичук париж до белите брези.Оказа се че ние си останахме без такъв,моля за координати или име на добър такъв в квартала.

http://www.dr-tatyana-cholakova.com/
Ние тази вечер сме при нея за първи път. Наши приятелчета ходиха, доволни са, добра и внимателна.
Но не е споециално детски стоматолог.

Общи условия

Активация на акаунт