Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Масичка за лаптоп ние имаме дървена от Икеа. Ако имате път към София. Те имат няколко вида .

Спешно ми трябва техник за готварска печка , който ходи по домовете (Индезит , керамичен плот ) . Нещо гръмна снощи и сега съм без печка. Моля на Л.С.

# 46
момичета, къде има магазин на Scholl? По аптеките има само някакви изостанали техни неща, а магазина срещу Природонаучния музей са го затворили.

# 47
момичета, къде има магазин на Scholl? По аптеките има само някакви изостанали техни неща, а магазина срещу Природонаучния музей са го затворили.

Върти ми се из главата, че срещу здравната каса има един санитарен магазин, в който имаше техни продукти

# 48
В Лекси има техни продукти.

# 49
Всяка аптека може да поръча на вносителя това, което искаш и да го имаш най-късно на следващия ден Peace

# 50
Записвам се да следя темичката Blush

# 51
  • Бг
Искаме да си купим хубава, изкуствена елха. Около 120см, до 50 лв, къде да търсим?

Шушулче, в събота си взех точно 120 см. за 38 лв., уж българска. Магазинчето е на кръстовището на "В. Априлов" с "Шести септември". От стадион Пловдив като се движиш по "Шести септември" се пада вдясно, преди светофара с "Васил Априлов. Някъде може и по-евтини да ги има.

Венито, продукти на Шол също така има в Кауфланд, и в ДМ.

Искам да питам дали някъде сте виждали от онези масички за лаптоп за легло,дървени или бамбукови?Гледам ги в сайтовете за оферти,но искам на живо,за да не се окаже някой боклук... Praynig

Стелс, масичка за лаптоп съм взимала от Юск, ПДЧ. Втора година я ползвам, доволна съм, не се е счупила, височината може да се регулира, единствен минус е това, че е тежичка, т. к. крачетата са метални.

# 52
  • Пловдив
И аз тук.
Елфи, мерси за новата тема   bouquet

# 53
Благодаря ви! Hug

# 54
  • до Пловдив
Записвам се да следя темичката

# 55
  • Пловдив
Моля ви , препоръчате ми някакъв майстор, който може да ми оправи аспиратора  Praynig Не е развален, а е може би с обърната дюза ли какво... обаче горе съседката като готви и като си пусне нейния , всичко идва при мен и хола ми мирише на обществена кухня  #Cussing out моля ви, спешно ми е, че вече не се трае. А и моя като го пусна не смуче както трябва. Иначе се води хубав, но нещо не му е наред.  Praynig Praynig Praynig

Проблема не е в аспиратора а в комина Peace
Ние имаме същият проблем в нова кооперация сме  и отдолу или от горе няма значение кой готви ,мирише  ooooh! ooooh!
Сложихме клапа в тръбата и пак проблема си е същият пропуска. Когато съм в къщи и замирише пускам и аз аспиратора  ,но най големият ужас беше с една наемателка под нас дето почваше в 5ч. сутринта да готви и познай какво ставаше в нас  ooooh! ooooh! Та проблема е непоправим за съжаление. Tired Tired

# 56
Aуууууу ужааас!!! А не може ли по комина нещо да се направи? Все пак какъв майстор трябва да извикам? 

# 57
Aуууууу ужааас!!! А не може ли по комина нещо да се направи? Все пак какъв майстор трябва да извикам? 
Не ползвай комина за вентилация...
Запушваш комина и си изваждаш аспиратора през прозореца Simple Smile

# 58
Но как , кой трявба да извикам? През прозореца няма ли да е много грубо за съседите.. ще им ходи в терасите и прозорците Sad
Не може ли да се оправи комина по-скоро? Защо ми е този голям аспиратор, като не работи... Sad
И на съседката горе ли й е така? При нея отиват ли моите миризми от готвенето? Добре , че под мен поне няма никой. Но пък то отгоре на долу също идва  ooooh!

# 59
  • Пловдив
Къде в града продават най-евтино балатум?

В магазина срещу Бриколаж.Пада се на кръстовището на Бриколаж.Идваш от Била,на кръстовището на Бриколаж завиваш на дясно и магазина е насреща ти
И аз от там съм купувала. Малко е навряно, но има разнообразие и цените са добри  Peace
Сетих се, благодаря Ви момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт