Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • до най-прекрасния мъж
100 лв за първо ниво, 80 лв за второ ниво, за деца - наполовина.

# 31
# 32
Мерси за новата тема!

# 33
Искаме да си купим хубава, изкуствена елха. Около 120см, до 50 лв, къде да търсим?

# 34
  • Пловдив
Искаме да си купим хубава, изкуствена елха. Около 120см, до 50 лв, къде да търсим?

Миналата година по предложения от тази тема си купихме от Руския пазар.
Много си я харесвам елхата. С дебелите клонки, избрахме по връхчетата да има бяло. Има и шишарки. 120 см беше 22-24 лв, някъде там, не помня с точност.

Благодаря за темата.

# 35
В търговиите на "Брезовксо" са по-евтини, отколкото в "Баумакс" и "Бриколаж" с около 10- 15 лв.

# 36
Благодаря за новата тема и аз!
От много време търся ето тази течна сметана по магазините - http://www.milram.de/milram-aroma-kaffeesahne-typ-irish-creme.html . Единствено в Триумф случайно я видях, и то последен пакет /взех го де, но искам още/. Някой виждал ли я е някъде? Знам магазинче в кв. "Тракия", от което мога да се снабдя, но ми се искаше да имам и друг източник за закупуването й.

Тази сметана я има срещу магазин “Триумф“, който е близо до 14блок. Като пресечеш от другия край има денонощен магазин и в него предлагат такава сметана за кафе. По ориентировъчно до „Хепи Джо„, пред магазина има много витрини, има маси, столове /които сигурно са махнали заради времето/, бъчви с вино..

# 37
Здравейте,
Търся бактерицидна лампа, знаете ли от къде?

Аз съм купувала от Продавалника:

http://prodavalnik.com/bakteritsidna-trba-za-lampa-i36191301

# 38
  • Пловдив

150 см,54 лв от Лекси.Хубава и кичеста.Води се жилкова елха.Но на Руския трябва да са по-евтини

# 39
Нашата елха е от руския пазар,само че от миналата година Wink Цените са много по-ниски.
Искам да питам дали някъде сте виждали от онези масички за лаптоп за легло,дървени или бамбукови?Гледам ги в сайтовете за оферти,но искам на живо,за да не се окаже някой боклук... Praynig

# 40
# 41
  • до най-прекрасния мъж
Нашата елха е от руския пазар,само че от миналата година Wink Цените са много по-ниски.
Искам да питам дали някъде сте виждали от онези масички за лаптоп за легло,дървени или бамбукови?Гледам ги в сайтовете за оферти,но искам на живо,за да не се окаже някой боклук... Praynig
От тези от офертите се оплакват доста, че се чупели.

# 42
Има ли го още този пазар, не съм ходила от години. Потвърждавам за Уайкикито. Вчера бяхме, много хубави неща накупихме.

# 43
От тези от офертите се оплакват доста, че се чупели.
Да,четох,но намерих оплаквания само за пластмасовите,за дървените не открих.Все пак искам да я видя,а не да поръчвам.

# 44
  • Пловдив

Виждала съм в JUSK, но сега дали ще има....Ако ти е удобно, може да провериш.

Нефертари, а в Уайкикито колко е намалението? Беше 30%, още ли е толкова?

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 13:11 от ninand

Общи условия

Активация на акаунт