Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Солариума в Аримага е хубав да,с карта си е даже доста евтин,голямата карта с 40 жетона по 3 мин е 50лв,малката от 20 жетона е 30лв!

# 286
Момичета, харесах си една рокля на Noix Fashion в Гранда, нямат обаче моя номер, та исках да попитам, дали имате идея някъде другаде в Пловдив да продават дрехи на тази марка?
Всъщност дори и в Стара Загора или Асеновград, Пазарджик абе някъде в околията Simple Smile

Благодаря

# 287
Благодаря за магазините за детски колички   bouquet Записах си ги, ако  се сещате и други - пишете Simple Smile

# 288
При доставка от пицария Верди качват ли се до вратата, или трябва да слизам долу на улицата да си взимам пицата? А Златна круша?

# 289
  • Пловдив
При доставка от пицария Верди качват ли се до вратата, или трябва да слизам долу на улицата да си взимам пицата?

Вердито ни карат пицата до входната врата на блока.Тя се заключва.Но мисля и да не се заключва,няма да се качат до апартамента.Попитай по телефона

Новият изглед на форума е  Sick

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 21:46 от ♥Elfita♥

# 290
  • Майничка
Слизаш до долу. Преди 17-18г. се качваха, помня един хайван как трамбоваше пеша до 12 или 13 етаж на високия блок срещу Макдоналдс на ВСИ, ама оттогава им порасна работата

# 291
  • Пловдив
Сестра ми е мернала нов детски магазин срещу поликлиниката на " Ресторант Стадиона" Някой знае ли какво продават вътре ?

# 292
При доставка от пицария Верди качват ли се до вратата, или трябва да слизам долу на улицата да си взимам пицата? А Златна круша?

Редовно поръчвам пица от "Верди" и в началото ме караха да слизам аз да си я вземам. Обяснявах, че това не е редно и че навсякъде по света доставката се извършва до вратата на жилището. И така след няколко скандала с доставчика се обадих във "Верди" и от там казаха, че куриерите им са длъжни да донесат пицата до вратата на дома ми, а не само до входната врата на блока. Повечето, обаче, се правят на луди, но аз вече ги карам да се качват винаги до горе и изобщо не ми пука дали им харесва. От централата на "Верди" дори ме помолиха, ако някога пак имам същия проблем да сигнализирам. Слиза се до долу само ако вратата се заключва и няма домофон.

# 293
  • Sunshine state
Редно си е наистина,ако има възможност,да се качи до горе. Нали за това се оставят все пак точни координати като апартамент и телефон. Пиците хич не са евтини и би следвало да се качат. Поръчвала съм от Златна круша,Верди и Хепи,но за съжаление входът ни се заключва и нямаме ни звънец,ни домофон,та се налага да се разкарвам. Друг е въпросът,че от пиците на Хепи и тяхната си на Верди хич не съм доволна-нямаха доматен сос на блата всичките пъти,в които съм поръчвала,а го има в описанието. Все пак една голяма пица излиза към 20лв и не очаквам да ям сух хляб за тия пари. Оплаках се,но отново ми пристигна такава. Дотук съм с поръчките от тия 2 обекта. Wink

# 294
Благодаря за магазините за детски колички   bouquet Записах си ги, ако  се сещате и други - пишете Simple Smile

Фирмения магазин на Чиполино е на Голямо конарско шосе, фирмата е МАКС КОМ, те продават и колелата на Спринт. И двете ми колички са купени от там, направих грешката и взех една класическа количка за новородено бебе със затворен зимен кош, каката ми е родена през ноември, след 6 месеца купувах втора и все от този магазин. Но пък отгледах две деца с тези колички, без да дадат фира.

# 295
  • Пловдив
направих грешката и взех една класическа количка за новородено бебе със затворен зимен кош,

Защо да е грешка?Нашата и тя е зимно,и използвахме коша за новородено на макс.За новородените и майката е най-удобно в такъв кош.След това се слага летния вариант на количката

# 296
Защото количката има само този кош, не е комбинирана и да сменяш зимния с летен кош. Като порасне детето трябва да смениш цялата количка. /това имах в предвид/

# 297
  • Пловдив
Защото количката има само този кош,

А,така е ясно,да.Интересно какъв е този модел само с кош за новородено?Ако ти е удобно,може ли линк да дадеш?

# 298
Момичета, спешно ми трябва читава детегледачка. Някой, ако е ползвал и може да ми препоръча /може и на лични/ ще съм много благодарна. Проблема е, че става въпрос за еднократно, а не за постоянно

# 299
  • Майничка
Защото количката има само този кош, не е комбинирана и да сменяш зимния с летен кош. Като порасне детето трябва да смениш цялата количка. /това имах в предвид/

Имаше едни стари модели, на които имаше легнал кош (отделен, можеше да се маха и пренася с бебето, даже каката бая време спа в него, когато пътувахме), но отдолу "подложката" си се сгъваше за седнало положение за летния вариант. Сегашните комбинирани изобщо нямат обособен кош, позициите на облегалката го определят.

Общи условия

Активация на акаунт