Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 843
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Знаете ли дали магазина на Samsonite до фонтаните на Общината още съществува? Не съм ходила отдавна в този район.

# 361
Знаете ли дали магазина на Samsonite до фонтаните на Общината още съществува? Не съм ходила отдавна в този район.

Да, вчера минах оттам, все още си работи.

# 362
Имате ли координати на детегледачка- ваша позната или жена, от която сте доволни, моля да ми ги дадете на лични. Става въпрос за Пловдив.

# 363
Откъде мога да си взема целофан? В цветарски магазини ли да търся  newsm78

# 364
  • Пловдив
В цветарски магазини ли да търся  newsm78

Да,имат различни цветове и големини.Ако ти трябват обаче количества,по-добре от доставчик

# 365
В цветарски магазини ли да търся  newsm78

Да,имат различни цветове и големини.Ако ти трябват обаче количества,по-добре от доставчик

Не, не ми трябват количества. Искам да купя няколко листа за опаковане на коледни сладки. Благодаря  Hug

# 366
Сигурно не един или два пъти е споменавано, но за да не чета всички теми, може ли да ми кажете добър масажист в Пловдив? Thinking

# 367
  • Пловдив
Сигурно не един или два пъти е споменавано, но за да не чета всички теми, може ли да ми кажете добър масажист в Пловдив? Thinking

И аз и мъжа ми, сме много доволни от този - http://grabo.bg/exit/?d=0wrvt&u=http%3A%2F%2Fwww.%D0%BC%D0%B … 2%D0%BE%D1%80.com (гледам, че даже в момента има ваучери). Само че при него масажа е с цел рехабилитация и възстановяване, а не релаксиращ.

# 368
  • Пловдив

Още един глас за Запрян Маджаров.

# 369
  • Пловдив
Здравейте, интерисува ме от къде мога да си купя по-голямо количество обиковени бели свещи цилиндър. Ако знаете някакъв склад? Проверих в Козирог, но при тях няма. Благодаря Ви предварително.

# 370
Знаете ли къде бих могла да видя на живо това колело: http://www.bebe-best.com/dino-bikes-detsko-kolelo-za-momitchents … y-12-p-50283.html
Благодаря !

# 371
Дам и мен ме е мачкал Simple Smile доволна съм Simple Smile

# 372
Мерси момичета,
трябва си ми просто релаксиращ масаж, имам тук там някое леееееко схващане и ми се иска някой професионалист да ме поразтрие, че според мъжа ми масаж е погалване с едната ръка по рамото за около 30 секунди  Mr. Green
видях, че в раздел "Масажи" има и релаксиращ, но не пише цени
а и честно да ви кажа не знам защо ама ме е срам мъж да ме масажира, да знам, смешно е  Embarassed Mr. Green

# 373
На мен ще ми бъде ужасно неудобно мъж да ме масажира...От всички места,където съм ходила в Пловдив,в Марбена ми хареса най-много.Изпратих там и мъжа ми,но пък на него не му допадна...Всеки с вкуса си Peace

# 374
Мерси момичета,
трябва си ми просто релаксиращ масаж, имам тук там някое леееееко схващане и ми се иска някой професионалист да ме поразтрие, че според мъжа ми масаж е погалване с едната ръка по рамото за около 30 секунди  Mr. Green
видях, че в раздел "Масажи" има и релаксиращ, но не пише цени
а и честно да ви кажа не знам защо ама ме е срам мъж да ме масажира, да знам, смешно е  Embarassed Mr. Green

В салон Поликсена масажистката е мноооого добра! И пускат ваучери в Грабо от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт