Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 812
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Някой празнувал ли е рожден ден в детски център Марабу, да сподели как е,какви са условията,аниматорите бива ли ги с малките /около 1,5 година/ и с големите /7 годишни/ ? Може и на лични,благодаря!

Аз също се интересувам.
Този център в бившия Тон бонбон ли се намира?

# 391
Искам да си закупя електрическо одеяло,препоръчайте ми моля какво и от къде?Из нет пространството има много информация ,но ако някой наскоро е купувал нека сподели.Забелязах ,че има голямо разнообразие както от модели така и от цени.
В Алати почти целогодишно имат различни големини и модели/единични, двойни, възглавници/, но последния месец не съм ходила, за да ти потвърдя  Peace Повече от година ползваме такова - не е направило проблем...

# 392
Искам да направя снимка на сина ми с Дядо Коледа. Да сте виждали някъде? На Главната имало, но колкото пъти ида, все една Снежанка само се подвизава..

# 393
Искам да направя снимка на сина ми с Дядо Коледа. Да сте виждали някъде? На Главната имало, но колкото пъти ида, все една Снежанка само се подвизава..
Те на Главната, отстрани на пощата, се подвизават едни младежи в костюми на дядо Коледа, никак не изглеждат добре, раздават разни флаери. От пощата до Халите, другаде не съм виждала дядо коледовци.

# 394
Дядо Коледа по-скоро по Моловете Peace

# 395
  • о`майна лунна нощ е
Маг Марио Меров се е прибрал в Пловдив. В петък е бил на тържеството на сина ми за Коледа.

# 396
  • Пловдив
със сигурност има в МОЛ Галерия, в самия Карфур и във Форум Тракия

# 397
Здравейте! Търся да закупя блуза от полар с полоцип в розов или лилав цвят. Къде мога да намеря такава блуза в Пловдив? Ходих в спортдепот, в Аркадията срещу Метрото и в Мол Галерия на трети етаж в фирма Яко, но нямат.
Поларени блузи видях в един нов магазин в МОЛ Галерия с френски дрехи, пада се на първия етаж откъм входа на паркинга. Преди май беше Мултирама там. Има хубави спортни стоки на прилични цени.

# 398
  • Пловдив
Вече месец търся из сайтове, спортни магазини и такива за втора употреба
цял бански за 10 г. момче, който да НЕ е неопренов и да е с UV защита.
Моля, ако някой знае, да пише къде да намеря нещо такова: ...

Виждала съм тук, ето този, но е с поръчка от Англия. Провери ли в магазина на Excel мисля се казваше на Отец Паисий, вижда ми се зареден откъм артикули.
http://www.sportsdirect.com/hot-tuna-wetsuit-junior-888190
Този от линка е неопренов. Такива има доста, но не ме устройват. Трябва ми от ликра и с УВ защита.
А къде е този магазин на Отец Паисий, че не се сещам? В близост до какво е?

# 399
  • Балчик
Момичета търся магазини за да си купя хасе в по-голямо количество.
Моля дайте инфо къде продават ?
Благодаря.

# 400
Вече месец търся из сайтове, спортни магазини и такива за втора употреба
цял бански за 10 г. момче, който да НЕ е неопренов и да е с UV защита.
Моля, ако някой знае, да пише къде да намеря нещо такова: ...

Виждала съм тук, ето този, но е с поръчка от Англия. Провери ли в магазина на Excel мисля се казваше на Отец Паисий, вижда ми се зареден откъм артикули.
http://www.sportsdirect.com/hot-tuna-wetsuit-junior-888190
Този от линка е неопренов. Такива има доста, но не ме устройват. Трябва ми от ликра и с УВ защита.
А къде е този магазин на Отец Паисий, че не се сещам? В близост до какво е?
Я виж това: цък

# 401
Момичета търся магазини за да си купя хасе в по-голямо количество.
Моля дайте инфо къде продават ?
Благодаря.

Има склад за платове до Викиват,в един двор.  Доволно нелюбезни са,не знам има ли хасе,обаче  Rolling Eyes

В един магазин зад Халите има 10-тина вида хасе ,по Иван Вазов също има много магазини Peace

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 21:31 от Трапезица

# 402
В магазина в началото на Пешеходния мост (откъм Главната, до баничките) имаше хасе преди месец-два, когато купувахме.
Благодаря за насоките за Дядо Коледа Simple Smile

# 403
  • Майничка
На "Аспарух", като тръгнеш от "Капитан Райчо", посока църквата "Св.Петка", отдясно има магазин за платове, продават разнообразни хасета.

# 404
  • Пловдив
Момичета, търся хубав мъжки халат за баня с качулка, не плюшен. Моля за идеи за магазини.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт