Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Не мога да повярвам, че някой е сварил този магазин да работи.  Crazy Аз поне 10 пъти съм се пробвала, случайно минаваща, спирам, специално отивам до там..... и никога, ама никога не съм го сварила отворен. Или се връщат след 15 минути, или са в почивка, или са за стока, или имали проверка и не работели, или продавачката отишла до някъде, от съседния магазин ми предлагат да разгледам, но не мога да купя......Сега май ги обединиха двата магазина, ама пак не съм сварила отворено.  Whistling А имат интересни неща, поне каквото виждам залепена за стъклото на витрината.  Laughing

Халати вчера купих от TAC, супер доволна съм.

# 436
До преди 1-2 години шиеха и по каталог на една турска фирма, като платовете им бяха от Турция и качеството е много добро, а цените са доста ниски( на спалните комплекти). Тогава последно съм купувала, дано все още да е така, защото от техните съм по-доволна, от колкото от Тед и Тач. За халати не мога да дам мнение, но магазинчето си заслужава да се погледне Peace.

# 437
Момичета, къде мога да открия химическо чистене, в което да работят качествено? Simple Smile А.. и някаква идея за цените, че от много време не ми се е налагало да ползвам подобна услуга Simple Smile

# 438
  • Пловдив
Момичета, къде мога да открия химическо чистене, в което да работят качествено? Simple Smile А.. и някаква идея за цените, че от много време не ми се е налагало да ползвам подобна услуга Simple Smile
Химическо има покрай Джумаята, в Мол-а, в Сани - аз лично ползвам едно в Асеновград та мога да споделя цени от там - яке еко-кожа - 10лв., официална рокля - 15лв.

# 439
  • Пловдив
Весели празници!
Дали утре ще работи Джъмбо  и с какво работно време?

# 440

http://bulgames-bg.com/dryclean/?page_id=88

Момичета, какъв е този магазин в Асеновград за който говорите и къде точно се намира?

П.П. Весела Коледа!

# 441
  • Пловдив
ВВ, магазина в Асеновград е за пижами /поне така предполагам, че за него става дума/. Намира се в началото на града отляво.

# 442
Някой да знае от къде мога да намеря паста за зъби Поморин  newsm78

# 443
Купувала съм от аптека. Аптеката се намира срещу ресторант "Марая"  в Кючука.

# 444
  • Пловдив
Аз съм купувала от Кауфланд, но беше преди доста време ,не съм обръщала внимание дали има още.

# 445
  • Sunshine state
Има я в Кауфланд,точно миналия ден,когато купувах паста,ми направи тя впечатление и си спомних как едно време баба ми си я купуваше.  Crazy  Simple Smile

# 446
Моля да ми предложите ресторант в града с куверт за НГ. Мислех Лайпциг, но 120лв не ми се дават... Tired Нямам претенции голям или малък, ще съм благодарна ако споделите лични впечатления Hug

# 447
Трябва ми добра маникюристка около Гранд... Казвали са ми, че имало едно до Авеню (кафето) и работила качествено, ако знаете нещо повече, моля за контакти. Praynig
**
elian, ресторант със свободни места за Нова Година малко трудно да намериш. Няколко страници по-назад бяхме предложили няколко. От моите варианти, това, което е свободно е Famous House. Куверта е 80лв. Можеш да ги откриеш във фейсбук.

# 448
  • Пловдив
Има ли в Пловдив магазин за велосипеди, където да предлагат велосипед на изплащане?

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 10:50 от ivka ♥ 007

# 449
  • Пловдив
ExquisiteS, до Авеню се сещам за Зори Чакърова, която отскоро вече не се занимава с тази дейност. /и за мое огромно съжаление, бях мнооого доволна от нея/

Общи условия

Активация на акаунт