Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ванила подс категорично не правят бутикови торти. Те по скоро залагат на качествени продукти. Препоръчвам ореховата им, прави се с целувчени блатове, но това не е торта за детски Рд.
Момичето от Кичука се казва Анастасия, Just my cakes е страницата й във ФБ. Но за месец-два напред е заета.

Заведението е кафе "Графит", ул. Скопие 112

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 22:01 от miraluba

# 571
  • Пловдив
ТуиГ, да, това е така!
Ние също имаме приятелче, което има алергия към млечни продукти. И там три години подред му правят специална торта за него. Не съм опитвала тортата, защото сме само приятели в парка, не сме толкова близки и не си ходим по РД, но майката е много доволна, че правят торта на вид, каквато иска детето и най-вече, че и той яде на РД торта.

направих едно албумче с двете торти, които са ни правили в Захарното петле: http://ninand.snimka.bg/holidays/torta.796205.32313050
Първата/с принцесите/ е от това лято, а другите две снимки са от по миналото лято, но и на двете не се вижда добре цялата торта. На едната тортата е в гръб, а на другата не се вижда първия етаж Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 22:16 от ninand

# 572
  • Sunshine state
Торти Чочко са много вкусни и красиви.Сертификат ще ти издадат със сигурност.  Peace Тук в Изгрев има едно цехче за торти "Марти",от което ние поръчахме тази година торта за рд на малката-беше вкусна и красива,изпълняват всякакви желания. Peace

# 573
Аз се сещам за сладкарница Найя. За детска торта не зная, но сватбена съм опитвала, беше превъзходна и на външен вид много атрактивна. Има страница във фейса- Вкус от Рая в сладкарница Найя

Много торти сме поръчвали от там,и детски,и за повод,все са били и много вкусни,и страшно красиви  Heart Eyes

# 574
  • Пловдив
Не искам да обидя някого , но за мен торти Чочко са много далеч от вкусни..., скоро им дадохме шанс с няколко парчета и нито едно не ми допадна, много посредствени изпълнения бяха. В Долче Мела-та и в Графит тортите ми харесват много , а ако искате нещо супер качествено и едновременно здравословно за децата може да опитате във Веджик ... Heart Eyes

# 575
  • Пловдив
Най-здравословно в Стевия, ммммм. Но няма украса.

# 576
  • Пловдив
Момичета,много ви благодаря за отговорите и идеите за сладкарници.  bouquet Още утре ще заведа домочадието да опитаме по една шоколадова торта в сладкарница Найя и в Захарно петле. Чочко не ми допадат като вкус,а момичето от Графит е заето за февруари.

# 577
Дами, имате ли някакви отзиви от "ПАРТИ ЦЕНЪР МИРО" наближава РД на щерка ми, ще прави 5г и търся добър вариант за детски рожден ден, който да не ми излезе 400 лв.

Благодаря!   bouquet

# 578
Ванила подс са много вкусни, но са пълна трагедия по отношение на украсата.
 В Кючук Париж има някакво заведение с пословично вкусни торти( не е сладкарница), но само съм чувала легенди за него. Сладкарката е една от дамите във фейсбук. Тортите са скъпи, но такива рецепти съм срещала само в Тотрената тема в Готварския Peace. Ако някой се сеща за кое заведение става въпрос, да пише Peace.
Лошото е , че момичето приемаше поръчки за торти с един месец предизвестие, защото основно си работи за това заведение.

ЗАВЕДЕНИЕТО НЕ Е ЛИ ГРАФИТ - на Скопие 112 ? Някакви спомени имам...

https://www.facebook.com/pages/Just-my-cakes/182907675096528?sk=info

# 579
Хайде още един глас за Захарно петле,съседни блокове сме и често хапваме,много са вкусни,можеш да си избереш и торта от нета,ще ти я направят,аз последно такава поръчвах за РД,понеже имат такава опция,но имай предвид,че тортите започват от 50лв нагоре за 20 парчета Peace

# 580
От къде в Пловдив може да се купи хубава мъжка пижама

Много се е говорило в темата за асеновградската фирма Ариал, имат фирмен магазин до кауфланда на брезовско шосе, точно до спирката, до изоставения жп прелез. От там купувам пижами и за мъжа ми и за баща ми и съм много доволна.

# 581
  • Пловдив
Момичета,да сте купували олекотена пухена завивка от Юск Rolling Eyes Дали са качествени?Трябва ми единична такава.

# 582
А къде с намират  Найя и  Захарно петле?

# 583
Захарно петле е на гърба на блок 92,Тракия,зад Аримаг се пада блока,Найя нз!

# 584
Момичета,да сте купували олекотена пухена завивка от Юск Rolling Eyes Дали са качествени?Трябва ми единична такава.

За тези с гъши пух ли става въпрос? Имам такива от там - единична, 90% пух и 10% пера бяха на промоция преди 3 години, към 200лв./бр. Никакви забележки, много качествени, топли и удобни.

Общи условия

Активация на акаунт