Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 866
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И При Румен се пуши, но след 22 часа.

И сега ли, след като новото правителство остави забраната?
Питам, защото в едно заведение, като дойде новото правителство и обеща, че ще отмени забраната  беше започнало да се пуши, а след като забраната остана вече не се пуши.
И в този ред на коментари, бихте ли споделили телефон, където да сигнализирам.
Извинявам се, но се дразня, като има забрани и закони и не се спазват.
Сори за спама и отклонението от темата.

# 661
То по тази логика трябва да се сигнализира за заведенията в половин Пловдив Laughing
Иначе одобрявам, и аз не обичам да съм на одимено, още повече пък дрехите ми да миришат.

# 662
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря краве сирене "Кърнаре" ? Преди купувах от Лекси, но сега там откривам само овче.

В магазинчето за био млечни продукти зад четвъртък пазара има.

# 663
  • Пловдив
Има и при млекомата на Събота пазара.
А и в доста други специализирани магазинчета за млечни продукти.

# 664
Ето една гражданска инициатива за сигнализиране на заведения, нарушаващи забраната за пушене: https://bezdim.org/signali/reports/submit/

# 665
Благодаря за отговорите относно сиренето!

# 666
0700 20 009 . Това е телефонът, на който могат да се подават сигнали. Аз по-често използвам уеб системата на България без дим и подавам онлайн сигнали. Някои вече прекаляват. Има места, в които до скоро не се пушеше и с удоволствие ходех там, сега и те се присъединиха към колегите си, които с лека ръка потъпкват закона... Жалко... Crossing Arms

# 667
Ами нормално е закона да бъде потъпкван, тъй като е в полза само на едните. Би било редно да има заведения за пушачи и такива за непушачи! Не е честно просто!

Аз си мислех за При Румен.Нали с Арбанаси са на един собственик Rolling Eyes

Вече не са на един собственик.

# 668
Здравейте, къде мога да намеря краве сирене "Кърнаре" ? Преди купувах от Лекси, но сега там откривам само овче.

последно сирене на мандрата в Кърнаре купих преди коледа, от магазинче за млечни продукти на ул. Брезовска, на пресечката с ул. Поп Манол, до магазина за диетични храни.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 09:43 от Анонимен

# 669
  • Пловдив
0700 20 009 . Това е телефонът, на който могат да се подават сигнали. Аз по-често използвам уеб системата на България без дим и подавам онлайн сигнали. Някои вече прекаляват. Има места, в които до скоро не се пушеше и с удоволствие ходех там, сега и те се присъединиха към колегите си, които с лека ръка потъпкват закона... Жалко... Crossing Arms

Toчно щях да питам къде може да се подаде сигнал, за заведения, в които се пуши.
А някой има ли опит, за да сподели дали има смисъл, или остава просто глас в пустиня?

# 670
  • Пловдив

Аз си мислех за При Румен.Нали с Арбанаси са на един собственик Rolling Eyes

Вече не са на един собственик.

Никога не са били,не че има някакво значение,де.... и двете заведения отговарят на търсенето!

# 671
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, моля за някакви идеи къде мога да заведа за час-два 5-6 момчета на по 7 години. Опцията евтино+интересно ми е най-предпочитана  Crazy

# 672
  • Пловдив
Дефинирай "евтино" и "интересно" Laughing
Лазерни битки в МОЛ-а (20-30 мин. за по 6 лв. на дете) + хапване в зоната на хранене (2-5лв. на дете)?

# 673
  • о`майна лунна нощ е
Евтино го пиша в рамките на максимум 10 лв. общо на дете за забавлението и храната. Интересното е мъгла, защото са способни еднакво добре, както да скучаят, така и да се  забавляват дори с един балон пуснат из МОЛ-а /примерно/. Най-лесно ми е да ги "вържа" вкъщи с тава пица, ТВ, таблет и конструктори, но ме притеснява, че ако се разбеснеят нямам бюджет "Ремонт", а никак не върви да им се карам да стоят кротки.

# 674
  • Пловдив
В темата за колективно пазаруване се обсъждаше някакъв център в Полиграфията,където има някаква стрелба,д.кът и някакво кафе  Rolling Eyes Прочети да видиш дали е подходящо Peace

Общи условия

Активация на акаунт