ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 190
  • 692
  •   2
Отговори
# 90
Момичета,
 да ви поканя на ежегодният ни великденски благотворителен базар на Движение на българските майки - Пазарджик, който ще се проведе на 11 и 12 април (петък и събота) от 9.30 до 18.30ч. на площад Константин Величков (Тортата) пред Историческият музей.

Събраните средствата, както всяка година, са предназначени за деца от институции.

Повече информация тук:
https://www.facebook.com/events/530826860370606

Ще ни познаете по усмивките  Grinning Heart Eyes  bouquet

# 91
  • Buffyworld
Нямам търпение да си накупя красоти  Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 92
Страхотно както винаги ...ще бъде прекрасно...поздрави на всички момичета...и най вече на всеуспяващата Вера Папазова ♥♡♥

# 93
поздравите ще бъдат предадени  Grinning Peace  стига да се сети по ник-нейма, от кого са  Grinning

# 94
Ще се сети...тя има само една първа бпатовчедка,при това очакваща близнаци Grinning

# 95
Здравейте,много искам да разбера кое училище е по-добро- Брегов или спортното?Става дума за първокласник. Вероятно ще избирам между двете .Знам,че зависи и от учителите,та ако имате информация и за тях много ще ми помогнете.
В спортното не зная кои ще са, но на сайта на Брегов се казва, че учителите за 2014/2015 г са Гунчева и Цурева.Това е, което знам.

# 96
Малко емоции предадени чрез фото от двата дни на благотворителният базар на Движение на българските майки - Пазарджик.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152329649403610.1073 … 063609&type=1

С огромно удоволствие ви съобщаваме, че въпреки всички независещи от нас метеорологични (в Пазарджик времето в петък бе почти през целият ден валежно.. в събота пък духаше, та на 3-4 пъти ловихме шатрата във въздуха...) и други условия, този Великденски благотворителен базар 2014г. можем да го наречем повече от успешен!

Лошото време не спря хората, въпреки че бяхме малко в страни от оповестеното място..

Събраните средства от базар 2014г. са 3634лв,
които ще бъдат предназначени за проекти и програми на ДБМ-Пазарджик.

До дни ще обявим официално всички наши съмишленици, които ни помогнаха това да се случи!

Благодарим ВИ, че и тази година бяхте с нас!

# 97
Беше страхотен...всички усмихнати и мили...ние си накупихме чудесийки....Браво!

# 98
  • Buffyworld
Да, както  всяка година  и тази година Базарът беше чудесен ! ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ   bouquet Hug

# 99
След базара..
 - думи от координатора на Движение на българските майки - Пазарджик, Лилия Кондева (г-жа Стихийно бедствие)

https://www.facebook.com/notes/%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 3/688590697865564

малко дълго, но си струва отделеното време да се прочете.

# 100
В последните години за мен "благотворителност" се е превърнала в мръсна дума, заради хора, които са открили лесен начин да си изкарват прехраната като се крият зад привидно нуждаещи се. Но това, което вие правите, момичета, наистина връща вярата в доброто.   bouquet

Съжалявам само, че не можах да участвам по-активно.  Sad Но явно хората вече ви познават и обичат и затова този базар е най-успешният досега.

# 101
Мая  Hug
Видях се със съпругът ти на базара.
На мене предаде панерчетата, които бе направила и изпратила. Трябва да ти кажа, че всичките се продадоха!
Разбрах, че момчетата са ти болнички  Hug бързо и лесно да се оправят.
Разбрах и добрите новини  Hug
Нашите деца, здравето им, здравето ни - винаги са най-важни и преди всичко! Защото ако не сме всеотдайни и добри родители на нашите, как да помагаме ефективно на другите...

# 102
Радвам се за панерчетата. Правих ги с много любов. И все пак исках да направя още неща, но догодина... Blush
Важното е, че имате подкрепата на хората и всеки следващ базар е все по-успешен! Много ви се радвам, момичета. Hug

# 103
  • Пазарджик
Здравейте,много искам да разбера кое училище е по-добро- Брегов или спортното?Става дума за първокласник. Вероятно ще избирам между двете .Знам,че зависи и от учителите,та ако имате информация и за тях много ще ми помогнете.
В спортното не зная кои ще са, но на сайта на Брегов се казва, че учителите за 2014/2015 г са Гунчева и Цурева.Това е, което знам.
Аз съм записала моето дете при г-жа Гунчева-Брегов и смятам,че това е правилния избор но за това училище.

# 104
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт