ПАЗАРДЖИК - 49

• 134 939
  • 712
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Мисля да запише дъщеря си сега тази година Септември месец в подготвителна група в училище Отец Паисий или Никола Фурнаджиев и след това направо в първи клас да остане там. Може ли мнение кое от двете училища е по-добре? Негативи, позитиви и за двете училища и дали подготвителните им групи са добри?

# 706
Доволна съм от Фурнаджиев, но впечатленията ми са от преди много години (15+). Тогавашните учителки вече са пенсионирани. Сега не знам как е, има нов директор и нови преподаватели. Знам само, че от към материална база е много по-добре от преди.

# 707
Здравейте, за Н.Фурнаджиев съм чувала добри отзиви, на приятелка детето е първи клас сега и е доволна.

# 708
Пропуснах да кажа, че на предучилищната група във Фурнаджиев учителката може още да не е пенсионирана, защото когато детето ми учеше там тя беше видимо по-млада спрямо останалите госпожи. Става дума за г-жа Росица Цветкова, ако още работи в училището записвайте при нея без съмнение. Много мила и отговорна. После вече от 1 клас поема друга учителка.

# 709
  • Пловдив
Госпожа Цветкова е най-добрата учителка, на която дъщеря ми е попадала в града. Успява да намери общ език с всяко едно дете. Колкото и добри думи да кажа за нея, няма да са достатъчни. С две ръце я препоръчвам, ако още преподава там.

# 710
  • Точно където трябва
Дали някъде в града продават стиропорени макети. Трябва ми голяма полусфера, около 25-30 в диаметър.

# 711
Във Теди на старата БИЛА съм виждала подобни, но толкова големи незнам дали има.
Другото малкото магазинче до Математическата гимназия на ъгъла за Крафт материали може да има подобни.

# 712
Някой има ли впечатление от образователния център smartykids? Знаете ли каква му е цената?

Общи условия

Активация на акаунт