ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 151
  • 692
  •   1
Отговори
# 675
И аз идвам с въпрос за Аксаков? Вярно, че тази година за пръв път ще имат ученици от прогимназиален етап, но някой от тук има ли някакви впечатления от училището и какви?

# 676
Здравейте! Искам да сложа фолио на прозорец за да не се вижда отвън. Към коя фирма бихте ме насочили?

# 677
Станислав Узунов

# 678
Здравейте! Може ли да ми препоръчате училище за ученик в 1-4 клас. Интересува ме да е на добро ниво, да няма ромски деца и учителите да са отговорни. Удобно ми е в южната и западната част на града. Колебая се между училищата "Любен Каравелов", "Христо Смирненски" и "Отец Паисий". Някакви отзиви?

# 679
  • Пазарджик
Здравейте! Може ли да ми препоръчате училище за ученик в 1-4 клас. Интересува ме да е на добро ниво, да няма ромски деца и учителите да са отговорни. Удобно ми е в южната и западната част на града. Колебая се между училищата "Любен Каравелов", "Христо Смирненски" и "Отец Паисий". Някакви отзиви?
Дъщеря ми завърши Отец Паисий и съм много доволна.

# 680
Моят син също. Надявам се да са сменили госпожата по английски.

# 681
Здравейте, има ли частни ясли в града, освен “Децата обичат Монтесори” и какво ви е мнението за тази?

# 682
Може ли някой да ми препоръча фризьор / фризьорски салон където правят хубави кичури и да е до стотина лева?

# 683
Може ли някой да ми препоръча фризьор / фризьорски салон където правят хубави кичури и да е до стотина лева?

"Мерилин" (Светлана Макавеева). Като застанете срещу Полицията и тръгнете към кръстовището на бившата Автогара (Билла), отдясно ще видите.

# 684

"Мерилин" (Светлана Макавеева). Като застанете срещу Полицията и тръгнете към кръстовището на бившата Автогара (Билла), отдясно ще видите.
Фризьорско студио Мерилин ли фб им ? Дали взимат скъпо, виждам че прическите които правят са много красиви.

# 685
Здравейте, има ли частни ясли в града, освен “Децата обичат Монтесори” и какво ви е мнението за тази?
Децата обичат Монтесори, сина ми ходи 4 месеца, главната госпожа Ели е невероятна, обича децата и се грижи за тях с много любов.Бих се радвала да излизат всеки ден навън, а не се случваше. Храната им е от Макарон, нямат база на място. В някой моменти децата са близко до бройка на държавата градинка, а преподавателите не са повече. Сина ми все още пази топли спомени от тази негова 1ва градинка.
Много хвалят базата на частната градинка в с.Синитево Доброта, както и преподавателите.

# 686

Фризьорско студио Мерилин ли фб им ? Дали взимат скъпо, виждам че прическите които правят са много красиви.

Най-добре се свържете и попитайте. Специфично е все пак. Просто съм страшно доволна в годините от кичурите, които ми правеше Светлето.

# 687

Най-добре се свържете и попитайте. Специфично е все пак. Просто съм страшно доволна в годините от кичурите, които ми правеше Светлето.
Блгадаря за отзива

# 688
  • Пловдив
Здравейте! Коя школа по английски бихте ми препоръчали за осмокласничка, която не владее добре езика? Да не е сухо зубрене, а наблягане на интерактивно обучение. Dreamy или Pathways?

# 689
Здравейте! Не съм от града. Търся си добър невролог. В интернет откривам Зенко Асенов. Добър ли е?

Общи условия

Активация на акаунт