ПАЗАРДЖИК - 49

• 130 964
  • 692
  •   1
Отговори
# 660
В болница в Пловдив,мисля че сега е в Иван Рилски.На кабинет идва в четвъртък в Пазарджик.Докторът е по-млад,отличен диагностик,спокоен характер е.Д-р Соколова е мн добър лекар,но е свръх ангажирана и нервна.Майка ми прави колоноскопия при д-р Стойнов.

# 661
Здравейте, търся отзиви за ОУ “Климент Охридски” след 4ти клас. Дилемата ми е между него и МГ. Последното също е със смесени отзиви напоследък, предвид че нивото му пада със всяка година. Но въпросът конкретно ми е за Климент Охридски. Благодаря предварително!

# 662
Не мога да кажа за "Климент Охридски", но МГ още преди 10-тина години знам, че започна да сваля нивото. За мен вече не се различава съществено от останалите училища в града.

# 663
Май от както е дошла настоящата директорка

# 664
Май от както е дошла настоящата директорка
Не знам дали има общо. Просто учениците намаляват и приемат с по-ниски оценки. Съседски деца са вътре с тройки на приемните изпити. Преди години беше немислимо.

# 665
Здравейте, минавам на бързо да кажа, че подарявам останало количество Леветиракон в срок на годност. С предимство са децата, така че, ако има в темата родители от града, чиито деца го използват, ще се радвам да влезе в употреба, за да не го изхвърлям.

# 666
Здравейте ще помоля за препоръка за добър адвокат в района.

# 667
Препоръчвам Ангел Герджиков за имотни въпроси,Бабачев за трудови казуси.

# 668

На екскурзия с "Надежда травел".

# 669
  • Пазарджик
Здравейте! Бих искала да споделя положителното си мнение за начално училище “Васил Друмев” гр. Пазарджик. Голямият ми син вече ще бъде трети клас, а малкият ще е в предучилищна. Ако си търсите за първолаче или за ПДГ препоръчвам с две ръце.

# 670
Най-доброто начално училище!!!

# 671
Моля за информация и препоръки за уроци по плуване за деца в Пазарджик.
Сега в летния сезон има ли все още възможност за обучение на закрития басейн, или вече всичко е изнесено на Балона?

# 672
  • Pazardjik
На Балона

# 673
  • Пловдив
Здравейте! Моля да споделите мнение за Аксаков и Икономиката, ако децата ви учат там. Благодаря предварително!

# 674
Не мога да кажа много хубави неща лично аз. Нямам впечатления от учителите, но учениците в икономиката не се различават от тези в механото и сградото. Когато минавам покрай училището постоянно пушат на оградата, псуват, бият се, карат се, изпусната работа. В Аксаков влизат тези които не са се класирали за Математическата .. досещай се какво е нивото. Знам, че едвам си запълват план приема и са с по една паралелка.

Общи условия

Активация на акаунт