ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 113
  • 692
  •   1
Отговори
# 645
Бодимед е най-добрата лаборатория. Отскоро има и в нашия град срещу спирката на д-р Лонг. За болнична лаборатория мисля, че е нужно да сте пациент на отделение.

# 646
Ако е за болница, може във Вива в МБАЛ Пазарджик, и в Здраве (бившата поликлиника). Само че не мога да Ви кажа какъв е стандартът като времеви диапазон за изследване след събиране, нито дали съответните болнични лаборатории са самостоятелни или общи.

# 647
  • Пазарджик
Работеща лаборатория в събота има ли освен Рамус и Хигия?

# 648
Не,но в Хигия са ми отказвали в събота ако изследванията не са назначени от лекар от болницата и можело да се изчака.

# 649
Аз съм доволна от Рамус.
Правила съм доста изследвания там и не съм имала проблеми. После съм си правила експеримент да пускам същите изследвания в други лаборатории и резултатите са били същите или с малки разминавания.

Лабораторията на Здраве съм я ползвала инцидентно, но платено и без да съм пациент на болницата. Помня, че излезе доста скъпо. Напр. при установяване на бактерия в урината искат допълнително да се плати 15 лв. за антибиограма, докато в частните лаборатории като Рамус е включена в цената на изследването.

# 650
Знам, че лаборатория Synevo са най-добри и точни в резултатите, от както ги има в Пазарджик, ползвам само тях.

# 651
Синево не е по моя джоб, за съжаление. Доста са им скъпи изследванията в сравнение с останалите лаборатории. В Зинвест (Бялата къща) цените са двойно и дори тройно по-ниски по отношение на някои изследвания. Напр. ПКК - 8,70 лв. в Синево срещу 3,50 лв. в Зинвест.

# 652
Ясно, не знаех, че има такава разлика в цената. Ще го имам предвид за напред.

# 653
А знаете ли, кога се очаква откриване на новата лаборатория на Милаб срещу болница Здраве?

# 654
Можете ли да ми препоръчате добър гастроентеролог в Пазарджик, който прави и гастроскопия. Има ли такъв ?

# 655
  • Пазарджик
Можете ли да ми препоръчате добър гастроентеролог в Пазарджик, който прави и гастроскопия. Има ли такъв ?
Соколова в МЦ Вива.

# 656
Соколова в МЦ Вива.
А как става прегледа, със записване на час ли? И после за евентуална гастроскопия ?

# 657
  • Пазарджик
Соколова в МЦ Вива.
А как става прегледа, със записване на час ли? И после за евентуална гастроскопия ?
Да,с час е. Може да звъннете и да попитате за повече информация.

# 658
Препоръчвам горещо д-р Стойнов!Има кабинет в Бялата къща,записването е през Супердок.

# 659
Препоръчвам горещо д-р Стойнов!Има кабинет в Бялата къща,записването е през Супердок.
А прави ли гастроскопии, и ако да къде ?

Общи условия

Активация на акаунт