ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 151
  • 692
  •   1
Отговори
# 630
  • Пазарджик
Кой автобус минава през поликлиниката и през какъв интервал
Ако имате в предвид болница Здраве,там минава автобус №10 , през час е по разписание.

# 631
Здравейте! Някоя мама, която си разхожда детенце в градската градина дали би ми свършила услуга. Пробвах вчера едни  дънки в Шик шика точно срещу въртележката и не си ги взех, за което днес съжалявам, но магазинът в неделя не работи, а съм от София и днес си тръгвам. Ако някоя от вас се навие да ми ги купи и прати ще съм благодарна! Паричките ще преведа по Револют като най бърз начин, а на лично ще обясня кои са дънките, ало още ме чакат, разбира се

# 632
Здравейте, ако мога да помогна пишете на лично.

# 633
Моля за препоръка за добър хомеопат в града, става въпрос за детокс програма след пълна упойка и ямр

# 634
Моля за препоръка за добър хомеопат в града, става въпрос за детокс програма след пълна упойка и ямр
Водя детето при доктор Йотова в стоматологията на 1вия етаж в ляво, незнам дали работи със възрастни.
За възрастни съм чувала добри отзиви за Фьодор Дечев, както и от една жена Боряна Дошева, която идва от София.

# 635
Здравейте,търся мнения за Дуропак Тракия,с Главиница.Става въпрос за административна позиция.Ще му бъде от полза ако някой сподели как минава интервюти и общи мнение за сегашната атмосфера в завода.

# 636
Здравейте, да ми препоръчате нотариус, който да работи в Събота ?
Става дума за продажба на автомобил.
Ако може и адрес, не съм от Пазарджик.

# 637
Аз съм ходила тук, за всеки случай звъннете.
https://maps.app.goo.gl/cqCUksHAnXgbN4Mv6

# 638
Здравейте! Да ми препоръчате къде може да да се поръчат качествени интериорни врати

# 639
Последно врата сме взимали от Крез на някаква промоция беше с монтаж включен. Ще следя с вас, понеже и ние имаме нужда да сменим врата на баня.

# 640
Здравейте, имам направления за профилактични изследвания - кръв и урина. Иска ми се урината да я дам в някоя болница, където бързо да се започне да се работи съгласно стандарти, а за кръвните мисля да отида в Рамус като ще си пусна и допълнителни показатели за изследване. Интересува ме лаборатория към коя болница бихте препоръчали за урината. Благодаря предварително!

# 641
  • Пазарджик
Здравейте, имам направления за профилактични изследвания - кръв и урина. Иска ми се урината да я дам в някоя болница, където бързо да се започне да се работи съгласно стандарти, а за кръвните мисля да отида в Рамус като ще си пусна и допълнителни показатели за изследване. Интересува ме лаборатория към коя болница бихте препоръчали за урината. Благодаря предварително!
Не ходете в Рамус!!!Никой доктор не ги препоръчва.

# 642
Аз ходя в Милаб срещу старата автогара. Досега не е имало проблем с грешни резултати на кръв и урина. И на децата, и нашата я взимам вкъщи сутрин и я нося там.

# 643
Аз пък се чудя какво е това решение едните изследвания в една лаборатория, другите в друга. Ми направете ги на едно място.

# 644
Аз пък се чудя какво е това решение едните изследвания в една лаборатория, другите в друга. Ми направете ги на едно място.

Няма нужда да изпадате излишно в размисли при положение, че съм описала защо искам на две различни места.

Общи условия

Активация на акаунт