ПАЗАРДЖИК - 49

• 131 173
  • 692
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте някой знае ли агенция тип “аниматори” но по точно искам куклен театър. Ще организираме парти за рд на сина ми вкъщи и искам тази година да не са обичайните микита и тем подобни аниматори. Искам да организираме на децата куклен театър.

# 616
Здравейте,попитайте в театъра.Актрисата Хари прави куклен театър,има и едни младо момиче Виктория.

# 617
Здравейте някой знае ли агенция тип “аниматори” но по точно искам куклен театър. Ще организираме парти за рд на сина ми вкъщи и искам тази година да не са обичайните микита и тем подобни аниматори. Искам да организираме на децата куклен театър.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000583101878  Ето профилът на Хари. Препоръчвам също!

# 618
Здравейте, момичета! Пазарът за дрехи и дреболии всеки ден ли работи?

# 619
Здравейте, можете ли да ми препоръчате вкусни торти на приемливи цени в Пазарджик.

Благодаря.

# 620
Здравейте, с бебе на 6 месеца съм. Интересува ме има ли някъде в града място, на което се събират майки с дечица? Не съм от града, тук живея от скоро и не съм наясно. Идеята ми е социален контакт и обмяна на опит.

# 621
В Пз се събират на доста места, по райони-на Тортата,градската градина,при сладкарницата зад Студент,в кв.Запад на кварталните градинки.Някои майки ходят на Острова.

# 622
Моля за препоръка за ДТС. Важно ми е ръководителя да не вика, да не се заяжда с децата, да не изнудва непрекъснато с " купете това, купете онова" и т.н. Има ли "такова животно "

Мои познати са много доволни от Чавдар. За Детство също чувам хубави неща.

Здравейте дами, имам нужда от някоя от вас по-запозната със средите в Пазарджик или учителския колектив на ОУ "Любен Каравелов".
Пиша на ЛС.

# 623
Добър психиатър ако знаете да споделите

# 624
Добър психиатър ако знаете да споделите

Д-р Асен Бешков, ПЛОВДИВ

# 625
Здравейте, има ли в Пазарджик държавна детска кухня?

# 626
Вече не. Simple Smile Сега на мястото ѝ е "Мечо Пух".

# 627

Благодаря за отговора Simple Smile А трябва ли да се носят съдове за храна/ буркани или слагат в техни еднократни ?

# 628
  • Пазарджик

Благодаря за отговора Simple Smile А трябва ли да се носят съдове за храна/ буркани или слагат в техни еднократни ?
Еднократни са.

# 629
  • Pazardjik
Кой автобус минава през поликлиниката и през какъв интервал

Общи условия

Активация на акаунт