Пазаруване от miniprix.bg - 22

• 44 547
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Какъв е тоя код за 20%? Четох назад старата тема, рових и не открих.
Днес връщам едни ботуши, като гледам може да метна едни боти за компенсация днес.
Би трябвало да го имаш в профила си. Като сложиш нещо в кошницата и под поръчката се вижда, пише ако искаш да го активираш , да кликнеш на него  Peace
Много благодаря   bouquet, там си е нооо аз прерових темите и в кошницата не се сетих да погледна.

# 46
Влизам в темата с информация, и с ясното съзнание, че ще досадя на мнозина! Моля, който не се интересува да подмине поста ми  Peace
Копирам кореспонденция ми с екипа от вчера и днес с тяхно знание     bouquet
Скрит текст:
Здравейте отново!
Бихте ли  конкретизирали от кога започва да тече 10-дневния срок за възстановяване на сума чрез банков трансфер при връщане на артикул/и:
-От датата на приемане на колета от ваш служител от офис на Спиди / Ако е така има ли срок в който оператор е длъжен да обработи колета и да издаде фактура за същия и какъв е този срок?/
-От дата на издаване на PDF за върнатия артикул
Поздрави и ползотворна работа на екипа!
Милена
           Здравейте,

Сумата за върнатите продукти ще Ви бъде върната в рамките на 10 работни дни, считано от датата на приемане на колета от наш оператор от Русе,  Ако статусът на Вашата  заявка е "приета" това значи, че сме получили колета и предстои да Ви бъде възстановена сумата, която си заплатил за тези продукти. Ако имате още въпроси не се колебайте да се свържете отново с нас. Благодарим Ви за разбирането!

Поздрави,
екипа на miniPRIX

Това съм го прочела, но зададох ясен въпрос на който очаквам конкретен отговор - ще уточня:
Върнала съм артикул на 4,12,2013г., като същия е взет от г-н Болнаву на 5,12,2013г. Заявката за връщане е R-20537921-0412-1. Кога мога да очаквам оператор от Русе да "приеме" върнатото от мен? Има ли срок в който трябва да го направи? Кога мога да очаквам фактура за артикула, който съм върнала?

Ще Ви помолим да ни изпратите номера на товарителница за да можем да направим проверка, ако колета  е взет от  г-н Болнаву на 5,12,2013г до 10 дни от тази дата ще Ви изплатим сумата по желаният от Вас начин. Благодарим Ви за разбирането!

Заявката ми за връщане е със статус "в процес на обработка". Човек от екипа се свърза с мен и уточнихме, че в крайна сметка 10-те дни се броят от датата на която техен служител е взел върнатия колет от офис на Спиди! Потвърдено! Информирала съм, че ще споделя това с момичетата от форума, които се интересуват  Heart Eyes
Благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да ме прочетат - успешни покупки!  Hug

# 47
Мнение за тези боти? Това ли бяха китайски но удобни  Laughing или бъркам модела

Аз ги имам. Получих ги началото на ноември и не съм ги смъкнала от краката си.
Може и китайски да са, надписа е шантав и не мога да го прочета. Наистина са
удобни, но не са кожа, някакво велурче е, не са за мокро време. Топлички са вътре,
добре са изработени и са кокетни. Грайфера е символичен.

# 48
http://www.miniprix.bg/produkt/1070843 имате ли мнение за тези ?

# 49
  • София
mimoza7710, мерси за инфото   bouquet

И аз чакам пари за получено от тях на 5-ти. Смятам 10 работни дни, т.е. до 19.12. трябва да ги възстановят.

# 50
Забравих да благодаря на Мимозата за ЦЯЛАТА информация, която споделя с нас.
Очаквам да продължава да го прави, защото мисля, че излишна информация няма.
И тъй като предстои намаление на пуловери имам въпрос към Миленски. Миленка,
коя е материята, която става на топчета, за да я избягвам при поръчка.

# 51
Мнение за тези боти? Това ли бяха китайски но удобни  Laughing или бъркам модела

Аз ги имам. Получих ги началото на ноември и не съм ги смъкнала от краката си.
Може и китайски да са, надписа е шантав и не мога да го прочета. Наистина са
удобни, но не са кожа, някакво велурче е, не са за мокро време. Топлички са вътре,
добре са изработени и са кокетни. Грайфера е символичен.
Sojourn   bouquet

# 52
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1062175 - момичета, това според вас, като пантофи ли се ползва, че съм им хвърлила око

# 53
  • София
Забравих да благодаря на Мимозата за ЦЯЛАТА информация, която споделя с нас.
Очаквам да продължава да го прави, защото мисля, че излишна информация няма.
И тъй като предстои намаление на пуловери имам въпрос към Миленски. Миленка,
коя е материята, която става на топчета, за да я избягвам при поръчка.
Принципно синтетичните (акрил, полиамид и полиестер) материи са сколнни да образуват пилинг ( топчета), но ако са смес с някакво естествено влакно мисля че няма да има подобен проблем. Ако дрехата е само акрил има голяма вероятност да се развлече доста. Мисля че най-добрите пуловери са смес от вълна и акрил които се уравновесяват защото вълната се степва при пране - обратното е за акрила и в комбинация са доста добри, най-добре ако сместа е 50%-50%. Ако искаш още инфо пиши.

# 54
И аз с питанка за бежовите боти http://www.miniprix.bg/produkt/1070180 - според вас умалени ли са? Дават ги на 40 номер дължина на стелката 25 см., а стандартното е 26 май. newsm78

# 55
  • при моите любими
Момичета последно да ви питам за тези 2 чифта, с намалението и ваучер излизат без пари и не мога да не се възползвам
http://www.miniprix.bg/produkt/1066303
http://www.miniprix.bg/produkt/1059935
детските дали са умалени? И за двата чифта , кой каквото знае.

# 56
Момичета последно да ви питам за тези 2 чифта, с намалението и ваучер излизат без пари и не мога да не се възползвам
http://www.miniprix.bg/produkt/1066303
http://www.miniprix.bg/produkt/1059935
детските дали са умалени? И за двата чифта , кой каквото знае.
Мацко,Щъркелите отговарят,за детските не знам!на тази цена мога да се прежаля с едни Щъркели,предвид че предната част е балатум!

# 57
Пууу, от една седмица държа едни боти и ги пуснах само да им се обнови цената и някой ми ги грабна. Twisted Evil За сметка на това гепих едни щъркели, че почти няма 37-ми номер от тях.

# 58
Ползвах 20% вчера, ако направя нов акаунт ще имам ли пак ваучер? Вие как се снабдявате с кодове?

# 59
  • Пловдив
Tези Някой знае ли тези как са като номерация и дали не пускат боя  Thinking

Едит:
Поръчах ги, пуснах и тези
 и си опуках кодчето. Та за 2-та чифта - 78 лв. /стига да ги пратят де  Mr. Green/ Ако някой знае нещо лошо за тях - да обажда  Crazy
Направих профил на един колега и вчера му заявих едни боти, колкото да ги запазя. Изтрепаха се да бързат  Twisted Evil Въпреки двете ми съобщения, че анулирам поръчката, получих поздравления, и ПДФ  Joy
Ползвах 20% вчера, ако направя нов акаунт ще имам ли пак ваучер? Вие как се снабдявате с кодове?
- Аз затова правих на колегата, и въпреки, че му пращат поръчката, код не му дават  Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 13:29 от Rusalka:)

Общи условия

Активация на акаунт