Пазаруване от miniprix.bg - 22

• 44 996
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, къде виждате наличностите на даден артикул?
Редовно пишете, че сте взели последен брой от нещо или пък, че са останали 3 чифта. Аз не знам къде е тази информация, а ми е интересно Simple Smile

# 91
  • София
Редовно пишете, че сте взели последен брой от нещо или пък, че са останали 3 чифта. Аз не знам къде е тази информация, а ми е интересно Simple Smile
Не се вижда в тоя сайт, ако вземеш последния, ти пише след това като отвориш линка отново: изчерпана наличност, а колко броя остават може да провериш ако ги добавяш в кошницата докато свършат smile3503.

# 92
Здравейте . Досега не съм поръчвала от тук. Ще помоля за отзиви за тези: http://www.miniprix.bg/produkt/1066106    . И дали имат топла  подплата , защото на смимките не се вижда.

Благодаря.
Stork Steps-много добри като марка, не са с топъл хастар, можеш да ги разгледаш обстойно тук:
www.zalando.de/stork-steps-stiefel-schwarzblau-zzl6lp017-q00.html

# 93
  • Plovdiv
А каква трябва да е услугата когато заявя куриер от сайта на спиди: карго, икономична, експресна? в оригиналната опаковка ли изпращате или  може в непрозрачен плик?
Извинявам се за многото въпроси   bouquet
Изпращаш ги експресна услуга, за сметка на получателя, няма значение в какъв плик, тъй като Спиди си ги слагат в техен плик, и отгоре на плика на Спиди лепиш кода, който си разпечатала за връщането на продукт!

# 94
Е аз пък винаги икономична ги пращам и гледам да събирам неща, поне от две поръчки, просто ги щадя Минита, но който, както си прецени.

# 95
  • Plovdiv
Аз нито съм пазарувала последния месец, нито имам отказани артикули от последните поръчки и си имам ваучер . Последно началото на ноември поръчвах .
Явно няма да им разберем логиката за ваучерите, но и честно да си призная изобщо не ме и интересува толкова, важното е, че си получихме ваучери и спестихме някои левче  Laughing

# 96
  • Plovdiv
Е аз пък винаги икономична ги пращам и гледам да събирам неща, поне от две поръчки, просто ги щадя Минита, но който, както си прецени.
Винаги пращам експресна, след като когато получаваме пратките са експресна услуга, то си мисля и че като пращаме пак трябва да е експресна! Нека и други, които повече са връщали да се включат, аз лично от 25 поръчки, съм връщала само 3-4 пъти.

# 97
С експресна пращам.

# 98
Здравейте . Досега не съм поръчвала от тук. Ще помоля за отзиви за тези: http://www.miniprix.bg/produkt/1066106    . И дали имат топла  подплата , защото на смимките не се вижда.

Благодаря.
Stork Steps-много добри като марка, не са с топъл хастар, можеш да ги разгледаш обстойно тук:
www.zalando.de/stork-steps-stiefel-schwarzblau-zzl6lp017-q00.html

Много благодаря.

# 99
А каква трябва да е услугата когато заявя куриер от сайта на спиди: карго, икономична, експресна? в оригиналната опаковка ли изпращате или  може в непрозрачен плик?
Изпращаш ги експресна услуга, за сметка на получателя, няма значение в какъв плик, тъй като Спиди си ги слагат в техен плик, и отгоре на плика на Спиди лепиш кода, който си разпечатала за връщането на продукт!
На мен пък в спиди ми казаха,че имат указания от фирмата връщането да е икономична услуга!

# 100
Аз съм милостива и връщам с икономична  Simple Smile

# 101
  • София
На мен пък в спиди ми казаха,че имат указания от фирмата връщането да е икономична услуга!
Изглежда е така, защото и аз съм връщала с експресна, но нещата отиват чак след 3 или 4 дни при тях. Има 1 или 2 дни в седмицата в които си прибират върнатите неща, през другите дни си стоят в офиса и си чакат някой да си ги вземе.

# 102
  • София
пускам експресна, досега от спиди не са ми казали нищо

# 103
  • София
И аз връщам с икономична, но така или иначе както и да заявим, те са с договор и си имат условия по между си за преференциални цени.
Мисля, че румънците ходят в Русе до Спидито 2 пъти седмично (вторник и четвъртък) и съотв. тогава си прибират върнатото и пускат нашите неща, затова и доставките ни са в сряда и петък и по изключение в събота, ако има претоварване.

# 104
Не се вижда в тоя сайт, ако вземеш последния, ти пише след това като отвориш линка отново: изчерпана наличност, а колко броя остават може да провериш ако ги добавяш в кошницата докато свършат smile3503.

Мерси, Миленски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт