Пазаруване от miniprix.bg - 22

• 44 996
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Е кога пък наскоро е имало -40%, че аз следя всички намаления такова не си спомням да е имало, освен черният петък, той мина отдавна обаче. Сподели, нещо аз ли съм изпуснала?
Във вторник имаше три щастливи часа и единия беше -40 % на боти. С ваучера за коледното намаление излизаха на супер цена. Моята поръчка, обаче се прецака, първо ми измъкнаха едни боти, които държах в кошницата цяла седмица и после ги дебнах дали ще се появят отново, набутах други в кошницата, изгасна ми компа преди да финализирам и докато рестартирам, намалението беше свършило.
И аз чакам едни сторкове, които си пуснах вчера за утешителна награда, че имах тежка седмица, а и трябваше да го оползотворя тоя коледен ваучер. Mr. Green
Ако позволиш да уточня, че ботите бяха намалени с 30%, а не с 40%...

# 376
  • София
ПП. Деситка спомена, че усеща прореза на страничната лента, както и шевовете при кокалчето на палеца и кутрето, но при факта, че поръча втори чифт, за да избере един от двата...
Може да им има нещо, което не е видимо, но да се усеща и то точно на нейния чифт, това обаче не ги прави неудобни и никой от закупилите ги не го е твърдял!

Мда, и го чувствам само на дясната и сега много съжалявам, че не задържах другата дясна, не я пробвах дори, защото бомбето ѝ беше по-прегънато на свивката и ме достраша да не се спука там... Може би тя нямаше да е така и можеше да си сглобя по-добър чифт, ама... беше що беше...  Confused  При мен проблемът е че точно шевът м/у едноцветната кожа и шарената част, се пада върху кокалчето на десния крак, от там тръгва и езика, и го чувствам дебело и твърдо. Но аз вярвам, че кожата е достатъчно мека, за да приеме формата на крака (както обикновено става с ест.кожа) и да спра да го усещам, защото много си ги харесвам и ги взех с ваучера за -20% и 60 лв. е повече от страхотна цена за обувки ест.кожа.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 21:15 от desitka*

# 377
В безсмислени спорове няма влизам,точно на тази страница ТОЧ коментира,че не са и удобни,имаше и още няколко, които се оплакаха нещо от шевовете на обувките,но не смятам да си губя времето и да ровя,за да ти цитирам имената им.
А що се отнася за ботите на Кафе,въпроса ти наистина е елементарен.Щом съм написала ,че са страхотни се предполага че ми харесват и са ми удобни ,не виждам защо изобщо трябва да ми го задаваш.
Просто приеми,че освен твоето мнение има и чуждо такова и го уважавай  Stop
Vox, ИЗВИНЯВАЙ в случай, че съм те обидила и точно защото уважавам не само собственото си мнение поисках и твоето, но явно не ме разбра...
Просто исках да разбера дали съм преценила грешно модела и самата бота или просто се е оказал неподходящ за мен!

Така думите ти звучат по малко по-друг начин ,но.. това ми прозвуча като заяждане
"Нищо лично, но не знам Кафето как те спечелиха-не бих ги взела и на 60% намаление Very Happy
Няма по-твърда обувка! За недоразумението с капсите вече коментирах..."

През цялото време и аз това искам да кажа,че  в случая всеки има различен крак (ширина,дължина, свод и т.н. ) и това което е удобно на един, не значи непременно че ще е удобно и на друг.  А в случая и Минитата много ни объркват,защото вече съм се убедила че всеки чифт си е сам за себе си, някои са без дефекти,други с много такива.Въпрос на късмет  Peace

# 378
  • София
Е кога пък наскоро е имало -40%, че аз следя всички намаления такова не си спомням да е имало, освен черният петък, той мина отдавна обаче. Сподели, нещо аз ли съм изпуснала?
Във вторник имаше три щастливи часа и единия беше -40 % на боти. С ваучера за коледното намаление излизаха на супер цена. Моята поръчка, обаче се прецака, първо ми измъкнаха едни боти, които държах в кошницата цяла седмица и после ги дебнах дали ще се появят отново, набутах други в кошницата, изгасна ми компа преди да финализирам и докато рестартирам, намалението беше свършило.
И аз чакам едни сторкове, които си пуснах вчера за утешителна награда, че имах тежка седмица, а и трябваше да го оползотворя тоя коледен ваучер. Mr. Green
Намалението на боти беше -30%, грешиш че е било -40!

# 379
  • София
Дано някой ме забележи между обсъждането на обувките. Heart Eyes
Та питането ми е - на някой случвало ли му се е да рекламира стока след пране? Поръчах си бял половер, който никъде по снимките не се виждаше, че е с кожени кръпки на лактите. Ок. Хареса ми, оставих си го. Изпрах го с бели неща на 30 градуса. Кръпките пуснаха. Половера не става за носене...

# 380
Дано някой ме забележи между обсъждането на обувките. Heart Eyes
Та питането ми е - на някой случвало ли му се е да рекламира стока след пране? Поръчах си бял половер, който никъде по снимките не се виждаше, че е с кожени кръпки на лактите. Ок. Хареса ми, оставих си го. Изпрах го с бели неща на 30 градуса. Кръпките пуснаха. Половера не става за носене...

Пробвай да го върнеш, пиши все пак едно ЛС в страницата им във фейсбук. Със сигурност приемат обратно носени обувки, които са показали някакъв дефект, скоро след обуването им, въпреки че видимо преди да бъдат обути, им е нямало нищо. Не виждам логика защо да не приемат дреха. Между другото, на пуловера има ли етикет и какви са указанията за пране - само ръчно, ако е пералня - на какви градуси и каква материя е?

# 381
Според мен за дреха няма как да се докаже, че е поддържана /в случая изпрана/ според инструкциите и препоръките на съставния етикет, ако изобщо има такъв.
Зависи как ще изложи проблема, склонна съм да вярвам, че може да го приемат обратно, но мисля, че ако пишеш във ФБ ще скрият коментара ти както са правили не веднъж Sad
Пиши им на имейл, по-дискретно е, най - малко ще ти отговорят пък може и да ти позвънят.

# 382

Благодаря, объркала съм се. Ама толкова ме беше яд, че си изтървах поръчката, че ги преживях като за -40. Laughing

# 383
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите. Ще направя снимки и ще им пиша на мейла. Дано се съгласят на връщане.

# 384
  • София
Благодаря ви момичета за отговорите. Ще направя снимки и ще им пиша на мейла. Дано се съгласят на връщане.
Дано се съгласят! А какъв цвят бяха кръпките? Предполагам са от изкуствена кожа. Всъщност би трябвало да се съгласят, предполагам ще има и други потребители с този проблем. Напиши после какво са ти отговорили. Дано всичко се разреши в положителна посока.

# 385

Ако не се съгласят, пробвай да го изпереш с кърпички за бяло или оцветено пране. Аз така колко оцветени дрехи съм спасила.... ooooh!

# 386
  • София
Ако не се съгласят, пробвай да го изпереш с кърпички за бяло или оцветено пране. Аз така колко оцветени дрехи съм спасила.... ooooh!

И аз много ги уважавам цветоулавящите кърпички на Др.Хийтман  Peace

# 387

Точно с намалението от 30 % на боти във вторник и коледния ваучер поръчах маслинените сторкове за  
48.72. В четвъртък имам доставка ще споделя мнение за тях Simple Smile

http://www.miniprix.bg/produkt/1066299

# 388
  • София
Дано се съгласят! А какъв цвят бяха кръпките? Предполагам са от изкуствена кожа. Всъщност би трябвало да се съгласят, предполагам ще има и други потребители с този проблем. Напиши после какво са ти отговорили. Дано всичко се разреши в положителна посока.
Кръпките са кафеникави. Писах им, да видим какво ще кажат! Ще споделя после

# 389
Имам превод /предполагам от вчера/ за върнато и взето от тях на 5,12 и издаден ПДФ за същата заявка за връщане от 10,12  Peace Детските също са преведени /за който получава и се интересува/   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт