Пазаруване от miniprix.bg - 22

• 44 996
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Привет!
Аз получих първата си поръчка от сайта.
Основата на поръчката ми беве това сако:
http://www.miniprix.bg/produkt/1070565
Оказа се марка Масимо Дути (Masssimo Dutti), добро изпълнение , фина вълна, но ...малко на съпръга ми. Дойде без оригинален етикет, с етикет на сайта и добре намачкано (но това е поправимо). Та, ще го връщам, щото в сайта не виждам по-голям размер от 56.
Искам да попитам има ли срок в който да заявя връщането?  Или мога да почакам и след НГ?
Другото, което беше в поръчката са две тениски с дълъг ръкав, които не намирам в сайта вече. Хубави са, чист памук и добро качество.

# 391
Момичета, върнах си продуктите със заявка за куриер, но на другия ден ми изпратиха смс, че имам пратка в гр.Русе, ул."Тулча" 15. Дали куриерът е сбъркал нещо или така се процедира?
Извинявам се за въпросите, но за пръв път връщам  Peace
Благодаря   bouquet

# 392
Момичета какви са тези часове с намаления.. аз от скоро следя сайта но така и невидях , в колко часа ги пускат или всеки път е различно ?
Днес гледам има няколко нови чифта апрески , тези как ви се струват , за подарък ги гледам чудя се 37 или 38 да поръчам ? А и каква марка са че не мога да ги разчета?
http://www.miniprix.bg/produkt/1073084

# 393
  • София
Момичета какви са тези часове с намаления.. аз от скоро следя сайта но така и невидях , в колко часа ги пускат или всеки път е различно ?

По правило са във вторник, съотв. 12-13, 15-16 и 20-21ч. Конкретните намаления се обявяват непосредствено преди съответния час  Peace

# 394
  • София
Сутринта им писах на Минитата, сега имам отговор от тях да им върна продукта и ще ми върнат парите. Значи и от втората ми поръчка от сайта две неща (от три) се връщат обратно.
Почвам да се чудя дали да се занимавам с тях, наистина си е въпрос на тото тук.

# 395
  • София
Момичета, върнах си продуктите със заявка за куриер, но на другия ден ми изпратиха смс, че имам пратка в гр.Русе, ул."Тулча" 15. Дали куриерът е сбъркал нещо или така се процедира?
Извинявам се за въпросите, но за пръв път връщам  Peace
Благодаря   bouquet
Нещо са объркали в Спиди, не пращат смс за върнати пратки, ако искаш обади им се за да се разберете.

# 396
  • София
Привет!
Аз получих първата си поръчка от сайта.
Основата на поръчката ми беве това сако:
http://www.miniprix.bg/produkt/1070565
Оказа се марка Масимо Дути (Masssimo Dutti), добро изпълнение , фина вълна, но ...малко на съпръга ми. Дойде без оригинален етикет, с етикет на сайта и добре намачкано (но това е поправимо). Та, ще го връщам, щото в сайта не виждам по-голям размер от 56.
Искам да попитам има ли срок в който да заявя връщането?  Или мога да почакам и след НГ?
Другото, което беше в поръчката са две тениски с дълъг ръкав, които не намирам в сайта вече. Хубави са, чист памук и добро качество.
Имаш срок за подаване на заявка за връщането- 1 седмица и след това имаш 1 седмица да си заявиш куриера и да пуснеш пратката. Отиди в сайта на ПОМОЩ и там е написано всичко.

# 397
миленски, благодаря! Hug

# 398
  • София
Някой ще ми удари ли едно рамо за тези ботуши http://www.miniprix.bg/produkt/1069503
Мнение, коментар?
Търся си равни и удобни ботуши, ест.кожа, 37 номер... За сега имам 2 неуспешни опита в мини-то.

# 399
Искам да попитам има ли срок в който да заявя връщането?  Или мога да почакам и след НГ?
Имаш срок за подаване на заявка за връщането- 1 седмица и след това имаш 1 седмица да си заявиш куриера и да пуснеш пратката. Отиди в сайта на ПОМОЩ и там е написано всичко.
По 15 дни са сроковете.
Цитат
С какво време разполагам за да направя заявка за връщане на продукт?
Имаш на разположение 15 календарни дни (считано от датата на получаване на поръчката) за да ни изпратиш заявка за връщане на продукт. Формулярите изпратени след този срок няма да бъдат разглеждани.
След като си ни изпратил заявката за връщане на продукт трябва да се свържеш с куриерска фирма Speedy за да изпратиш колета. Колетът трябва да пристигне при нас в срок от 15 дни, считано от датата на изпращане на заявката за връщане на продукт). Колетите, които надвишат този срок няма да бъдат приемани. [Препоръчваме ти да изпратиш колета най-много 5 дни след като си направил заявка за връщане на продукт, за да може да пристигне навреме в miniPRIX]

# 400
http://www.miniprix.bg/produkt/1073105
тез дали наистина са adam''s  Rolling Eyes

# 401
  • София
Искам да попитам има ли срок в който да заявя връщането?  Или мога да почакам и след НГ?
По 15 дни са сроковете.
Цитат
С какво време разполагам за да направя заявка за връщане на продукт?
Имаш на разположение 15 календарни дни (считано от датата на получаване на поръчката) за да ни изпратиш заявка за връщане на продукт. Формулярите изпратени след този срок няма да бъдат разглеждани.
След като си ни изпратил заявката за връщане на продукт трябва да се свържеш с куриерска фирма Speedy за да изпратиш колета. Колетът трябва да пристигне при нас в срок от 15 дни, считано от датата на изпращане на заявката за връщане на продукт). Колетите, които надвишат този срок няма да бъдат приемани. [Препоръчваме ти да изпратиш колета най-много 5 дни след като си направил заявка за връщане на продукт, за да може да пристигне навреме в miniPRIX]
В ПОМОЩ пише друго, кой както иска така да ги спазва, аз съм ги питала във фейса и ми отговориха една седмица. Това е от правилника, с който се съгласяваш всеки път при пускане на поръчката: 6.Връщане на продукт
Съгласно действащото законодателство, връщане на продукт е разрешено само на физически лица. Според точка 130/2000, потребителят трябва да уведоми в писмена форма правото да се откаже от покупката, без да дължи неустойка и без да посочва причини за това, в рамките на 7 работни, дни от датата на получаване на продукта. Клиентите, регистрирани като фирмени лица, нямат право да се откажат от поръчката, съответното, отказът от поръчка, се отнася само за физически лица.
Продуктите трябва да бъдат върнати в същото състояние, в което са били доставени, по възможност в оригиналната опаковка, с всички аксесоари и оригинални етикети, неповредени и неносени, както и с придружаващия ги документ за продажба, (фактура), чрез същата куриерска фирма, с която са били доставени. Купувачът е длъжен да уведоми miniPRIX за намеренията си да се върне продукта, в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на пратката. Заявките за връщане на продукт, след изтичане на упоменатия срок, няма да се взимат под внимание от фирмата.
След подаване на заявка за връщане на продукт, купувачът разполага със срок от 7 дни, за изпълнение на доставката към miniPRIX. Молби след този срок, няма да бъдат приемани.

# 402
  • София
Да, и на мен ми е направило впечатление, че на двете места срокът е различен и се съобразявам с по-късия, за д ане ме отсвирят случайно  Peace

# 403
Аз оттук чета - http://www.miniprix.bg/statics/index/dostavka-i-vrashtane-na-stoka. Веднъж съм връщала неща и беше повече от седем дни и нямаше проблеми.
Допълвам - току-що направих заявка за връщане и ме пусна да заявявам от две поръчки - от 22.11. и от 25.11. - пратките са получени в началото на декември /5.12./

# 404
Не са 15 дни,  7 са, миналата седмица си писах с тях по тоя въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт