Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 973
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Добре,само аз ли нямам проблем с влизането във форума и темите? newsm78
Аз си влизам и ми излизат темите ,в които пиша и тези,които съм отбелязала да ме известява.
Иначе цял ден долу ми се появяват реклами и ме дразнят,но спрях да им обръщам внимание. Crossing Arms

# 646
Хайде сега, пак са по-старому страниците. Абе тези хора знаят ли какво ще правят най-накрая?! Crossing Arms

Моренка - именичка съм!  Wink

# 647
  • при късмета
Само дано вместо да реформират сайта, не вземат да го изтрият  Joy
Не за друго, ама като гледам как се справят с промените, явно се е заел някой, който не е много наясно  Rolling Eyes

# 648
  • Sofia
Е, аз разбрала недоразбрала... ама все едно де... пожеланията ми остават!  Hug

# 649
Ма Ко не си ли влизала в двете теми където се коментираха промените и се опрюваше новия  форум. Голямо забавление е там  Joy

pisenxeto вече го оправиха, даже в тази тема и страниците се виждат хоризонтално, но не във всички теми е така.
За тези които не са го видели пускам снимка да му се насладят
Скрит текст:

# 650
  • при късмета
Не съм попадала на темите. Аз новата визия така и не можах да я видя преди вчера.Това което беше в лента отдолу при мен не беше активно, само показваха как ще изглежда, но ми излизаше като снимки.
Сигурно ми е от браузера, имам и нов инсталиран, но по навик си действам с IE

# 651
Смърфии, честит имен ден! Много здраве, късмет и готини пътувания с новите сандалетки   bouquet
Аз днес омърлушена от липсата на успех с работата реших да спретна един сладкиш, първият ми тук ,тип кекс с ягоди, бадеми и шоколад. Отделно едни спагети с кайма , зеленчук и домати сос за вечеря.
Детето днес е на тобоганнинг ,отпуснаха й шейна от училище, облякла съм я като за северния полюс ,а днес е -10, което е лято направо  Shocked
Отделно от коледния фестивал миналия четвъртък имаме билет за томболата в петък и тя очаква подарък  Crazy Утре пък ще имат коледен базар и ще купуват подаръци за родителите си и приготвих 10 долара на дете както ми казаха . За първи път ще й давам пари на нея да  избира нещо и ми е стегнато да не ги загуби и да се разстрои ,че не ни е купила нищо..
Валенцето, имаш нас  Hug
Хортензия, и аз обичам телеграфния стил   bouquet
Оф, ама то си е рано, какво правим ние тук днес ?!  hahaha
До скоро !!!

# 652
  • в сърцата на децата <3
Ох, красотичка мамина  Joy
Съмнявам се, че могат да го изтрият без да искат, то се прави архив преди да се бута. То толкоз форумна мъдрост да се заличи... АБСУРД!  Joy

Коконке, изядохме хляба. Хубав беше. Малко странен ми беше, стоеше влажен в средата, но не клисав. Абе, има два варианта - или аз не го направих както трябва (много е възможно) или просто си е такъв типа на хляба. Но пък за тутманик ще ми е идеален, аз закуските ги обичам с такова тесто. И съм виждала рецепта за мекици пак от такова тесто, та ще се пробва тия дни. Братчето ми ще идва на гости за няколко дена и после с нас ще пътува за Плевен. Та ще трябва да мисля с какво да го глезя  Heart Eyes
Тук съм. Ту тук, ту там, добре, че имаме алтернатива за екстремни случаи
Извинявам се, днес съм на вълна вицове и като прочетох "ту тук, ту там...." и се сетих за вица
"Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва:
- Ту ти ту рум ту!
- Тарататам та! - отговарям аз и ме уволниха.
Откъде да знам, че искала два чая за втора стая."
 hahaha
Тая вечер всичко ми е смешно. Чета три теми за вицове и една за форумна "мъдрост"  Laughing Аааа и онази за повЕрвалия си пич, дето ще си въди женички и дечица  Mr. Green

# 653
МарИ, получих  картичката  ти  Hug

# 654
 HugМари, много хубаво  пожелание.....много  си права, че трябва по- често  да казваме  " обичам  те "  на  любимите  си  хора. В днешно  време , май  все  повече  забравяме  за тази  дума, която дори и по  един  път  на ден  казвана, ще ни прави по-щастливи  и добри.

лека  нощ  от  мен ! Mr. Green

# 655
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм.

Не мОЕ се спи.

ми тоооо цел ден спах... как сега и нощя да спя?

Опитах.. наболява, въртях се.. не става.

Сега да ви споделя: Вчера правихме тест на сина..нещо като вега тест ама не точно. Да видим към кои храни има непоносимост за да опита да ги поотхвърли и да свали някое кило.

И... резултата е:

Към пшеница, ръж и... така де.. ще яде заместител оризови хлебчета..такали им се викаше? newsm78
Захар...бяла, кафява, захарин
Мляко

И сега... след празниците изготвяме примерно меню и ще започне да се храни само с това, което организма приема. Така трябва 6 месеца. после захранване до 1 година...

Ама решихме се щото какво е това кръвно на това младо дете? И хапчета... НЕ става. Naughty

Виви Hug Flutter

# 656
Мари къде ще спиш бе душа, я си стой тук при нас  Hug.
Дано по-късно да те отпусне и да можеш да поспиш.
Хубаво сте направили, дано да даде резултат.
Забравих да ти благодаря че снощи сина ти се включи да ни информира, мислехме те като не се появи след зъболекаря.

# 657
Всички ще си правим компания! Къде е Марчето? И тя като нас нощна птица (къде се пиша и аз нощна птица, тук е още следобед).

МарИ - не може ли да ядеш някакви супички? До ден, два дупката ще се затвори, ама на глад не става. Дано това хранене помогне на Цвети за кръвното!  Peace

Контеске - не се отчавай за работата, вече ходи на няколко интервюта, ще се появи и твоето местенце. Как се справя малката кукла с френския?

Каква е тази работа с аватарите? Аз ги виждам нормални!  newsm78

# 658
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз пък забравих да благодаря на Моренка, че оцени писането на синът ни.

Тук имам голям принос. От първи до четвърти клас не работех и така му бях стъпила на врата, ама яко ви казвам. Децата пишат една диктовка, той пише три.

Учителката чак по едно време ми викаше остави го на мира това дете бе...

Е, оставих го, ама от пети клас нататък. Не съм се месила грам повече. Но резултати има. Горда съм с постигнатото не мога да си кривя душата. bowuu

Ядох...Кренвирш с една филийка хляб и малко кисело мляко.  Whistling

# 659
  • София
Тук съм, тук съм...кукумявка 1 , вик база 1 къде сте бре, Убавици
Прибрах се преди малко. Бях на една вечеря, похапнахме и пийнАх една ракийка, че това толкова рядко ми се случва , че мога да ги преброя на едната си ръка, ама с този мой М може ли човек да седне и да се почерпи...не, не може.
Аватари виждам всякакви, но моля да ми кажете как да изключа появяването на отговори в тема, в която съм писала и повече не желая да ми се явява. Има някакви квадратчета, турнах по една чавка но не става. Пак излиза и ме дразни.
Мари, ще ти мине. Утре ще си по-добре.  Hug
Контеска, ще си намериш точно твоето място. Малко време ти трябва още. А твоята кукличка, която е прекрасна никога няма да загуби парите. Тя има важна мисия в момента да купи подарък и си представям как ги стиска в джобчето.  Heart Eyes
Бабче.. Hug
Нещо съм ...ами не съм в час да ви кажа. Настроението ми е миньорно, оф... Ще гледам един филм страшен, че да ме държи в кондиция  Mr. Green и да не мисля много, много, че става ужасно.
Ще дойда пак, ама по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт