Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро.
Ванко още спи, след като цяла нощ ми разказа играта. Какво беше това от него не знам - то зъб го боля, то ръката го боля, после мляко искаше да пие, па да се гушкаме, па...и така до към 5 часа  Rolling Eyes Ужас някакъв, накрая даже му дадох Нурофен, с надеждата каквото и да го боли, да се успокои от лекарството и да поспим малко. Температура не е вдигал. А иначе това ми беше първата от много нощи насам без контракции и без сериозни болки, ама ей на - не ми било писано да се наспя  Crazy
Дарилче, честит рожден ден, мила   bouquet Бъди жива и здрава и много, много щастлива!
Валерия, нама ли начин да си смениш просто ника?
Вале, успех на балерината.
Контеска, не се притеснявай за детето - ще се справи и с френския, и с английския. И ти ще започнеш работа  Peace
Вчера забравих да благодаря на Мамчето - страхотна картичка ми е изпратила, благодаря ти от все сърце. Аз най - накрая пуснах моите, очаквайте ги тези дни.
Прегръдки на всички, аз ще седна да хапна нещо и ще чакам малкия да се събуди.

# 76
  • в сърцата на децата <3
Добро утро   bouquet  Hug
Валерия, не се ядосвай! Аз преди бях с моя снимка (вярно, от преди сто години, но моя) и една колежка на майка ми в един прекрасен ден изтърсила "Ти знаеш ли дъщеря ти какво пише по форумите?!?" Е, честно казано ако беше пред мен щях да ѝ шибна един шамар! Значи първо - не е нейна работа. Имам я във фейса и ако исках да кажа на НЕЯ щях да ѝ пиша. Второ - майка ми е супер тактичен човек и умишлено не се рови в чуждите чаршафи. Дори на дъщеря си. Или по-точно ОСОБЕНО на дъщеря си! Та така. Не си изтривай профила. Не си заслужава. Хората, които се ровят в чуждия живот си нямат собствен!

Дари, честит рожден ден!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Я пуснете линк да видя къде ни оплюват  Mr. Green

# 77
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Ние отиваме на пазар.
Аз лично не виждам нищо лошо в споделянето на рецепти.Simple Smile

# 78
  • София
Добро утро на всички!
.............
Марче...рано си станала. Обърнах един леген. Mr. Green
Ам чи ,така де... hahaha Ти ме разсмя, а нали знаеш, колко съм крива сутрин. Мразя себе си и всички.  Grinning
Валерия, изобщо не обръщай внимание на разните му там дивотийки. Нека да си четат хората,  нека да им е интересно , да си запълват деня и хич, ама хич да не ти пука. Най-много да смениш ника, нищо друго , а и не те пускаме!!!! Записана си У тефтерО, водя те на отчет и празни места няма, тъй като има много желаещи.  Heart Eyes
Креми, този хляб, който ми препоръча наистина е много по-добър. "Вита". По вкусен е. Благодаря ти, вече само от него купувам.

# 79
Да не би да говорите за тази тема? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753736.0

# 80
  • Талант на 2012,2013 г.
За всички, които имат афинитет към домакините...

Да, това е темата.. Mr. Green Laughing

# 81
  • София
Аз лично не виждам нищо лошо в споделянето на рецепти.Simple Smile
И аз не виждам нищо лошо, напротив. Освен това рецептите в повечето случаи са в скрит текст и ако някой не желае може да не ги чете. Коконче, смятам, че  е малко прекалено да не си сопделяме рецепти тук, а в Готварника само. Тогава и за децата би трябвало само в Нашите деца да пишем и т.нат. Нищо лично към теб! Hug

Благодаря за пожеланията за моята балеринка и танцьорка! Hug

# 82
  bouquet/ благодаря на всички  от сърце за съветите !
Реших да не си го слагам, ще си го пускам покрай ушите ,няма смисъл се ядосвам, млада съм, живота е пред мен, за да се ядосвам за една  доносница . Не си струва, ще си гледам мм и децата , на такива като нея дето се чудят как   още съм била с мъжа ми, да си гледат работата , просто ще прекъсна всякакви контакти .
Изчезвам, чао и да  ще си сменя ника .
Ще ви кажа  как е новия .  Hug

# 83
  • при късмета
Писах, писах и ми изтече сесията  ooooh! айде наново
Контеса много ми е интересно да те чета.Дано да свикне детето. Дори да направите някои компромиси в началото с времето ще се наредите. Ще вземете най-добрите решения, знам.
На темата за домакините, не се ядосвайте и не приемайте, че е точно за нас. Не може да се обобщава на тази тема. При някои е въпрос на личен избор, при някои е наложено положение от стагнацията в момента. Който прави обобщения на тази тема не може да погледне по-далеч от носа си.
Рецепти и аз искам. Коконче не към теб лично, но на мен са ми полезни. В някои отношения, като сладкиши например съм много зле, рецептите ми помагат. И на Лус рецептите са ми интересни, защото са от чужда кухня.А  Морена, винаги има под ръка кавото ти трябва.
Валерия аз на твое място не бих спряла да пиша, напротив. Майка ти като не разбира от дума в прав текст да чете, че да си свери часовника и с другите които пишат на тази тема. По-скоро ще й кажа, че ще я разнеса още повече да й дойде акъла.
Сготвих си супата, сега чакам куриер да донесе спечелена награда. Домина от кексчетата Барни, детето много ще се зарадва.

# 84
Valeria84 докато да напиша да не обръщаш внимание на другите,си писала.Важното е ти да се чувстваш добре!!!Не живей за хората,а за семейството и верните приятели! Hug
Barefoot Kontesa възхищавам ви се ,че се справяте с мъжа ти и с толкова задачи-Браво!!!  bouquet
Валенцето пусни снимки да видим балеринката,иначе стискам палци!!!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
d. h.  newsm59  party023

Да се похваля-имам си вече зъбки.  Mr. Green Днес ми поставиха протезата,да видя сега дали ще свикна бързо с нея. Thinking
Вчера видях страшен зор с тая кашлица,стигнах и до помпичката и днес съм по-добре. ooooh!
С тия торти изкушавате,добре,че не ме влече. Laughing
Лек и приятен ден на всички!!! Hug Heart Eyes

# 85
Ха здравейте и от мен,

Валерия, хич не и се връзвай, изобщо не обръщай внимание.
Ангелчето ти го е казала добре - Хората, които се ровят в чуждия живот си нямат собствен!
Аз не бих си сменила ника, пак ще те открият, все ще се издадеш, те знаят в кои теми пишеш и ще те дебнат.
Бих писала във всеки пост с големи букви нещо от рода "специално за тези които ме следят" или нещо подобно с големи букви.
Боже зачудих се дали и мен не ме следи родата с която не поддържам вече връзки. Все пак съм изтипосала сина в профила, та няма как да се скрия. Но все тая, тук няма нищо което не бих им казала, но има много неща които бих им казала но не бих написала тук, щото  ще получа доживотен БАН за тях.
Не мисля че Коконка сериозно ни прави забележка за рецептите и ни гони в готварския. Просто и на нея и се дояждат тези вкуснотии, нали е бременна в момента. Чакайте да се появят принцесите да видите дали ще и е до рецепти тогава  Joy Коконке  Hug, да не се обидиш
Контеса леле каква динамика е покрай теб. Направо ти се възхищавам на енергията. Аз на половината на твоето ще издам багажа. Не се притеснявай детето ти е умно и ще се справи. А и те на тая възраст май много лесно се справят с езиците. Тя знае ли изобщо френски или сега ще го учи отначало. Хубаво е да знае повече езици. И на мен ми се струва много ама от моята камбанарийка. Като гледам сина как учи с лекота езици направо му завиждам.
Марчева ти не спиш ли бе душа, тук те оставих нощес, тук те намирам сутринта  Mr. Green
pisenxeto честити нови зъбки, само да не почнеш да ни хапеш с тях  Mr. Green
Щях да пиша още нещо ама айде после че имам работа
 Hug на всички домакини

# 86
 Mr. Greenето ме . тук съм това ми е  новия ник, докато измисля име . сетих се, че кумата ми казва така вместо валя, се обръща виви  към мен .
Дано такива досадници вече не се се срещат .
залавям се аз, че ей го...половината ден  си мина, аз до под кривата круша дето се казва съм стигнала .
пак ще дойда, и пишете по-малко, че изчитане нямате .
Вио, Коконке   Mr. Green скоро ще  има радости и за вас, броени дни  Hug

# 87
Добър ден.
Ходих да правя на дребосъчко снимки за паспорта, че не остана време и да му подпечатам здравната книжка, за да може да пътува със самолет. Купих му яке, шапка и ръкавички  Heart Eyes Доволна съм. На връщане взех готова храна. Не ми се готви днес изобщо. СТАЧКА! Мисля цял ден да мързелувам, да пия кафета и да ограя с малкия. Да видим. Времето е ужасно. Много е студено, въпреки че пече слънце, но има един, не можеш да мръднеш без камъни в джобовете. Няма и кораби заради вълнението на морето. Само се надявам като отидем в Атина да не ни "зарадват" вечерта и да няма кораб  ooooh! Че ще трябва да спим в хотел, нямаме познати там  Tired
Едно ми е студено и сънливо... Искам да се завия през глава и да спя цял ден. В петък няма да имаме ток от 7:30 до 13:30. И какво ще правя? С малко бебе и без ток... Как ще се стоплим? Направо не знам. Яд ме е, че ги правят тези профилактики през зимата. Както и да е.
Вале, тегли една каруцарска. Аман от хора БЕЗ личен живот!
Дарилче, ЧРД! Бъди много здрава, щастлива и усмихната!  Hug  bouquet
Вио, почивай, не остана  Hug
Писенце, честити зъбки!
Марчева, умря една лисица в наща гора тази сутрин  Laughing Да знаеш нещо?  hahaha
Следях малко съседната домакинска тема. Опротивя ми яко. И естествено пак се стигна до спор и мерене на кой е по-по-най. Отврат. Вече дори не я следя. Добре си ми е тук и нямам намерение на се МАЩАМ!
На всички много цун, трябва да ставам че малкия ревна. По-късно ще намина!

# 88
Забравих да сервирам обедно кафенце  Mr. Green

# 89
  • в сърцата на децата <3
Писенце, честити ти зъбки  Hug Дано да свикнеш бързо!

Лелееее тая темичка за домакините... майко мила... тия хора на коя планета живеят? Но като видях кой е пуснал темата и после кой се включва ми стана ясно... Те тия "личности" са на всяка манджа - мерудия. Много са ми противни такива хора и в реалния живот - налагат само своите възгледи във всяко едно отношение. Мушкатова, тука визирам да налагаш мнение на възрастни хора, не на деца  Mr. Green Уточнявам да не стане пак някой гаф  hahaha Че напоследък все съм криворазбрана из форума.

Трябва да готвя на детето. Никаква идея нямам какво...

Общи условия

Активация на акаунт