Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Е, тогава аз ще те потърся:-)

# 631
Смърфиетка , честит празник !

Валенцето и аз съм така, нямам си никой освен мъжа ми ,сестра ми е на 400 км всеки ден се чуваме, една колежка с която се виждаме 2 пъти в годината и се чуваме веднъж на два месеца.И на мен ми е много тежко че нямам с кой ни добро , ни лошо да споделя.
Мари дано бързо се оправиш  Hug
Аз днес се поглезих, чак не ми се вярва Simple Smile ходих на фризьор , не е зле, после си купих рокля за партито  в събота и накрая се и боядисах, само дето косата ми е с един тон по -светла от досега и не знам утре на светло как ще е .
Вчера моя Дядо Коледа ми донесе първия подарък Simple Smile фотоапарат много ме изненада и зарадва , ама и аз много си го обичам Simple Smile

# 632
# 633
  • Талант на 2012,2013 г.
Опааааа...кац. Mr. Green Joy

# 634
Хаха, започнахме да се събираме, те на нас номера ще прилагат  hahaha Joy

# 635
  • Талант на 2012,2013 г.
домакинята знае две и двеста... hahaha Joy Joy Joy Joy

# 636
  • при късмета
Баба Яка супер си.
Защо ми изкарва номерата на страниците отстрани в едни огромни полета

# 637
ма ко, и при мен излизат така страниците. Не ми харесва този нов изглед на форума, но ще трябва да свикна. Rolling Eyes

# 638
Ами това е новата игра във форума, отгатни на коя страница си  hahaha Joy, ох посмях се тая вечер, обикновено такива неща ме нервират, ама тази вечер ме развеселиха
Ма ко  Embarassed мерси, а това със вертикалните страници е бъг, от време на време се оправя

# 639
А и мен ми написа сесията ви изтече.Явно е от промените.
Мари хапваш недей така.Яж поне пюре.Ще вземе да ти стане нещо .
Мен ми пада кръвното като не ям.Днес в 4 се усетих като взе да ми става лошо.
Вале недей така!Ние сме тук.Макар и виртуални можеш да ни се оплачеш.
Имам 2 приятелки ,които са се доказали в годините.Макар и да съм на хиляди км.Прибера ли се в бг имам на кого да рева на главата Simple Smile
Тук в Лондон ми е малко криво.Но добре,че бързо ми минава.

# 640
  • при късмета
За какво им беше цялото упражнение  Thinking

# 641
Тук съм, значи май е време за лягане! Сега се връщам, в крайна сметка успях да посвърша доста неща, а за довечера няма да готвя. Ще ме водят на ресторант, фръц! И без това в хладилника е паднала бомба, от една седмица съм спряла да пазарувам, да не оставяме храна и да се разваля. И си избрах едно подаръче - крем за тяло и душ гел, не че е нещо кой знае какво, ама много ми харесаха.

Ама какво става с този форум? Хубаво са решили да правят промени, ама направете ги наведнъж и да се приключва, какво е това на час по лъжичка. Сега пък страниците от темите ми излизат вертикално отляво. Не ми харесват тези промени.  Crossing Arms

Мерси за пожеланията! Честито и на всички останали празнуващи!  bouquet

# 642
  • Sofia
О, Смърфи, Честит Рожден Ден и от мен! Здраве, щастие и любов ти желая!  bouquet

За какво им беше цялото упражнение  Thinking
Напредък, напредък,... ама колко да е напредък?!  newsm78

# 643
Смърфииииииииии, не така де, направо ми объркахте часовника, какво правиш тук толкова рано  Laughing.
Майтапя се, радвам се че се включваш по-раничко, но нали и нощес ще ми правиш компания  Hug

За какво им беше цялото упражнение  Thinking
За повече пари естествено, повече реклама-повече пари

Момичета, къде изчезнахте

На 44 страница сме, пиша си го заради мен, че немога да се ориентирам. Да не го чете никой  Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 21:51 от Баба Яка

# 644
  • при късмета
Тук съм. Ту тук, ту там, добре, че имаме алтернатива за екстремни случаи
Моренка, Смърфи има имен ден

Общи условия

Активация на акаунт