В момента чета ... 23

• 46 365
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Hug
ЧНГ и от мен!!!
Видях, че споменахте "Сняг" на Орхан Памук.Нещо и хвърлих око.Има ли мнения за тази книга

Моето мнение за "Сняг" е крайно отрицателно - не харесах стила, твърде тромав ми се видя, направо дразнещ на места. Сюжетът ми беше неразбираем, действието, до колкото го имаше - изкуствено и едва-едва пълзящо. Не дочаках за развръзката, ако е имало такава - останаха ми 20-30 страници, но просто не издържах....
dexter_ , благодаря за мнението.Ще се окажеш права!Почнах книгата....Уви, много тромава и леко в стил "Сапунен сериал".

# 586
Kingfan, няма да съжаляваш!
В ето такава последователност са:
1.Заговорът
2.Пророчеството
3.Възмездието
4.Разгромът

# 587
Kingfan, няма да съжаляваш!
В ето такава последователност са:
1.Заговорът
2.Пророчеството
3.Възмездието
4.Разгромът

Много благодаря!!!

# 588

Някой има ли отзиви за "Невидимите"? Чудя се дали да си я подаря за рождения ден?

Момичета, ето една виртуална почерпка от мен:

# 589
Искам да прочета книга, в която се говори за това, как случки, хора и събития от детството, оказват влияние в характера и постъпките на възрастния. /Ловецът на хвърчила напр./
Моля за вашето съдействие! Благодаря!

# 590

Някой има ли отзиви за "Невидимите"? Чудя се дали да си я подаря за рождения ден?

Момичета, ето една виртуална почерпка от мен:

Ако е за "Невидимите " на Стеф Пени , днес започвам да я чета и скоро ще пиша дали е хубава  Peace
Благодаря за почерпката  Hug

# 591
  • София
##bvlgari##, предполагам, че супер много книги отговарят на твоето изискване..., тъй като много неща в поведението на хората са обусловени в детството...  Wink  Но по някаква причина като ти прочетох въпроса и веднага ми изникна точно едно определено нещо, много силно според мен - един филм с Робърт де Ниро - Слийпърс. Направен е по книга, която не съм чела, но филма ме разтърси и предполагам, че книгата сигурно е силна. Авторът е Лоренцо Каркатера.

# 592
  • София
Наскоро по БНТ рекламираха писател подобен на Мураками, но за съжаление не му запомних името, май и той бе Мураками, но не Харуки   Thinking Дали някой го е чел  newsm78

https://www.goodreads.com/book/show/19148229

# 593
Искам да прочета книга, в която се говори за това, как случки, хора и събития от детството, оказват влияние в характера и постъпките на възрастния. /Ловецът на хвърчила напр./
Моля за вашето съдействие! Благодаря!
"А планините ехтяха" на същия автор.

# 594
...
Hug
ЧНГ и от мен!!!
Видях, че споменахте "Сняг" на Орхан Памук.Нещо и хвърлих око.Има ли мнения за тази книга?Аз съм се закотвила за англ. вариант на 50 нюанса сиво.
 hahaha Joy да пишеш после дали ти е харесала.
Гигова да не се помайва, а да я почва и тя.
Хах, I'm getting hot, only by mention it Mr. Green smile3508 newsm73  Stuck Out Tongue Winking Eye

buttinsky, почерпих се, какъв е повода newsm78
Да сте здрави!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 10:23 от Гигова

# 595
  • на североизток от Рая
buttinsky , бъди здрава и много обичана! Да се сбъдват мечтите ти, но винаги да имаш нови!  Hug

Скрит текст:

# 596
...
Hug
ЧНГ и от мен!!!
Видях, че споменахте "Сняг" на Орхан Памук.Нещо и хвърлих око.Има ли мнения за тази книга?Аз съм се закотвила за англ. вариант на 50 нюанса сиво.
  hahaha Joy да пишеш после дали ти е харесала.
Гигова да не се помайва, а да я почва и тя.
Хах, I'm already hot, only by mention it Mr. Green smile3508 newsm73  Stuck Out Tongue Winking Eye

buttinsky, почерпих се, какъв е повода newsm78
Да сте здрави!
Имам рожден ден, днес, Гигова.  Simple Smile

# 597
  • София
Честит Рожден Ден,
buttinsky !!!
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Скрит текст:

Аз няма да мога да чета тия дни  newsm45 !
Хем детето е на градина и имам свободно време, хем съм със страшен конюктивид и капя едни капки в очите, които ми замъгляват всичко. И така до неделя  ooooh! Cry....
Форумът съм го уголемила с Ctrl + , но хартиената книга не мога, а точно тя ми се чете.
Чувствам се като наказана  Tired .

# 598
  • София
buttinsky , честит рожден ден!Здраве,късмет и сбъднати мечти!
Кали,много кофти.Освен това е ужасно упорито.Дано мине бързичко Praynig

# 599
  • Пловдив
Здравейте и честита нова година! Нека е здрава, добра и да я прекараме с хубави книги в ръка.
buttinsky, честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве!
В момента чета "Големите стъпки" на Хамънд Инис. Още не ме е грабнала и върви бавно. За разлика от "Колибата", която изгълтах за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт