В момента чета ... 23

• 46 424
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Мерси , Нели , Hug ,дано да оздравея до утре , че ще е много неприятно да се празнува така , то само ме унася , спи ми се .... некомфортно е ......
Относно Продавалник , много книги си купувам от там , да не кажа наравно с книгите от Хеликон . Тези 4 - те на Филипа Грегъри си ги поръчах на 40 лева , е как да не ги купя , като са на толкова изгодна цена , нейните книги са около 20 лева в книжарницата .  newsm44 Като ги получа ще ги публикувам в темата за Новите книги.

Спирам , че оспамих темата , да не ме бие някой пред празнично  Joy

# 496
Приключих с Дикенс - Коледна песен и  мога да кажа същото, каквото и преди. Чудесен стил на писане, хубава история, само дето малко ме учуди бързият преход от един характер и убеждения към друг и то толкова бързо, но е бял кахър според мен. Който не я е чел, заслужава си Simple Smile Оценка в ГР - 4 от 5 Simple Smile
А ние както така хубаво се бяхме разговорили за Кинг, аз започнах Играта на Джералд и си припомних защо с Кинг се обичаме толкова много. Ужасно много се смях, болен е тоя човек.  Laughing
И да запитам като фенка - вие запознахте ли се с творението на синчето му Джо Хил и с неговите " Рога" ?? Скоро ми се иска да ги започна, че ми ги подариха неочаквано  #Crazy  Simple Smile

# 497
Ооооо, май много шетаме из Продавалник тези дни. И аз вчера поръчах 5 книги, днес щели да ми ги пратят, но не ги очаквам утре, може би на 2 януари ще ме зарадват.

Шетаме, шетаме  Mr. Green И аз чакам попълнения и нямам търпение. Еконта дали работят утре?

Нара, много ми се виждат по 10 лв за книга от Продавалник, ама ти си знаеш Peace Филипката има книги, качени в Читанка  Peace Ти имаш ли ел. четец? Ако нямаш, както  инвестираш в книги, направо си вземай един четец, ще се родиш Peace

# 498
  • София
bmb, верно има нещо много откачено у Стивън Кинг!  Mr. Green Притегателен е. Започнах "Джойленд".  Grinning

Като прочетеш "Рога", пиши отзив.  Peace

# 499
Киф , не ги долюбвам ел. четци , евтини са много , аз на месец давам към 100-150 , че и 200 лв за книги , както този месец примерно . Искам си книжния вариант , тъпо и упорито същество съм . А за Филипката ..... ами Киф, за 4 книги -40 лева ще дам , иначе , в Хеликон са 80 лв  newsm78  Вече ги поръчах , не мога да се отмятам . Здраве да има , парите се печелят, за книги не ми се свидят  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 500
♥.Петя.♥., ти пък като приключиш "Джойленд" . Много й се чудех на тази книга на панира, дали да си я взема, накрая я оставих за по-натам Simple Smile
Разбира се, че ще пиша за "Рога" Simple Smile
Киф , подкрепям за четците ! Аз си взех един със стипендията, защото количеството книги, които искам да изчета е прекалено голямо за минималния ми бюджет, с който разполагам. А някои книги просто не си заслужават парите, но няма как да го знаеш, докато не ги прочетеш.
 Аз си го взех моя четец, защото прецених, че искам да си давам парите за по-качествени книги, тези които не мога да си позволя да купя и не знам какво да очаквам от тях, а и няма къде да намеря за четене - тегля на четеца, ако разбира се са достъпни онлайн  Laughing
Прочетох много прекрасни произведения в електронен вариант и списъкът ми с книги, които държа да имам на хартия в библиотеката си, расте непрекъснато. Въпросът е само да преодолееш началната си неприязън към това, че нямаш странички, които да разлистваш и аромата на хартия и мастило също не присъства.
Но когато произведението е качествено, това е което си заслужава да се отбележи  Heart Eyes

П.С.  Колкото и пари да даваш на месец за книги, тези които искаш да прочетеш задължително са повече. Човек не може да си купи всички книги на света, просто няма начин SadSad Ето къде се намесват книгите в електронен вариант  Peace

# 501
  • София
Нара,знам я обявата.Тъкмо й се чудех,когато след около два-три часа изчезна.А то защото ти си взела книжлетата.Браво!
И за да не е спам започнах Забравената градина-Кейт Морисън.Интересна,лека,ненатоварваща.

# 502
  • София

А ние както така хубаво се бяхме разговорили за Кинг, аз започнах Играта на Джералд и си припомних защо с Кинг се обичаме толкова много. Ужасно много се смях, болен е тоя човек.  Laughing
И да запитам като фенка - вие запознахте ли се с творението на синчето му Джо Хил и с неговите " Рога" ?? Скоро ми се иска да ги започна, че ми ги подариха неочаквано  #Crazy  Simple Smile

Мисля, че се досещам точно на какво си се смяла  Laughing Уникална мисъл!

Скрит текст:
Обяснението какво точно е жената  Joy

# 503
Нара, разбира се, твой избор е  Peace Наистина отделяш сериозно перо за книги всеки месец, но може някой ден да решиш да си купиш четец. Приятно и удобно е четенето на него, можеш да си качиш толкова много книги и да си ги носиш навсякъде с теб....аз също чета предимно на хартия, но имам и четец, който оценявам като една много добра инвестиция и страхотна придобивка, още не мога да му се нарадвам, макар скоро да чукне годинка..край, спирам за това  smile3505

bmb , абсолютно съгласна съм с теб, особено П.С  Peace Wink

Аз цял ден е чудя какво да подхвана да чета и още не съм измислила, сигурно щях да преполовя една книга до сега, ама и мързелът си казва думата  Whistling

# 504
  • София
Аз цял ден е чудя какво да подхвана да чета и още не съм измислила, сигурно щях да преполовя една книга до сега, ама и мързелът си казва думата  Whistling
И аз съм така  Crazy. Обаче и Нара е виновна, защото днес ми е пратила книжки за прочит, които ще получа утре и съм в очакване  Heart Eyes. Мерси, Нара  Hug!

ПП: съгласна съм и за четеца! Той не изключва хартиените книги, просто е едно голямо удобство. Спирам и аз, че сигурно звучим като от някаква секта  hahaha, но наистина не познавам човек, който да не е останал доволен от такава придобивка.

# 505
Прочетох "Питай прахта" на Фанти.
Да предупредя тези, които са гледали филма, че няма почти нищо общо с книгата.
Първата половина ми беше забавна и хумористична, но малко след средата започна да става все по-меланхолична и свежото чувство за ирония съвсем се изгуби някъде.

# 506
  • Ямбол
...!
И за да не е спам започнах Забравената градина-Кейт Морисън.Интересна,лека,ненатоварваща.

Мортън. Wink

# 507
  • София
Упс,неволно Hug
И да попитам може ли някой да нахвърли набързо отзив за Тайната на Медичите-Майкъл Уайт и Тайния ръкопис-Роналд Кътлър.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 19:01 от Синя слива

# 508
Вени Hug Hug Hug Надявам се да ти харесат книгите и като ги прочетеш да споделиш мнение .
Аз паралелно с "Тайният живот на пчелите " започнах "1000 страници България" . Прочетох първите 15-20 страници . Леле на колко места и колко неща не знам за България не е истина , а съм на 28 години , срамота, то пещери , то реки , то исторически находки ........ дай Боже след време , да обиколя България , ама тъй е , като нямам отпуски ..... а само работа  Tired . Книгата е написана много интересно , но ще я чета бавно , за да не ми стане каша в главата

Сливке, забравих да ти кажа ако след време искаш да ти дам да прочетеш книгите на Филипка ми пиши , ще ти ги изпратя , аз не знам кога ще ги прочета  newsm78

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 19:10 от nara86

# 509
Пеперудта е страхотна книга.
Аз започнах Крадецът на книги, ще дам мнение по натам.
Какво е ГР?

Общи условия

Активация на акаунт