Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 748
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 065
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Джой, ква чистота на общуването? Ако имаше такава, Лиляна да е банната от интернет пространството преди десетилетия!
Напълно ясно ми е, Сарказъм. Затова няма да позволя представител на модераторите, които от поне година си вършат работата изключително повърхностно, да ми изнася лекции за култура на общуването. Тук всичко е на самотек (Бубанка, и нарочно пуснати теми за феномена имаше, не една), но изведнъж всички потребители с мнение се оказахме неблагодарни простаци. Нищо, че за разлика от модераторите не говорим за "плюене".

# 1 066
  • София
И какво ми е на мнението. Като гледам и "ръководството" го боли фара.
Иначе в някой магазин или доставчик на услуги сме много отворени и си търсим правата. Реално тук се изкарват пари от всяко кликване, влизане, лъщяща реклама.
Ние носим пари с натискания и преглеждания. И по тази логика те трябва да отвърнат със задоволяване на нашите предполитания и нужди.
Ясно е, че трябвя да има промяна, в днешно време един сайт ако не се обнови поне веднъж годишно се води стар.
Но трябва да е съобразено с предпочитанията на тези, които носят парите.
Та щом тях ги боли фара, мисля, че и ние не трябва да сме особено изпълнени с болка и заинтересованост.
Няма време за промяна до утре, а после ще разчитат на това да свикнем. Но с някои неща не се свиква.

# 1 067
  • Ænima/Albuquerque
Абе, Джой, ква чистота на общуването? Ако имаше такава, Лиляна да е банната от интернет пространството преди десетилетия!
Напълно ясно ми е, Сарказъм. Затова няма да позволя представител на модераторите, които от поне година си вършат работата изключително повърхностно, да ми изнася лекции за култура на общуването. Тук всичко е на самотек (Бубанка, и нарочно пуснати теми за феномена имаше, не една), но изведнъж всички потребители с мнение се оказахме неблагодарни простаци. Нищо, че за разлика от модераторите не говорим за "плюене".

И що се хабиш, не мога да разбера?

# 1 068
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Всъщност права си, няма смисъл Peace.

# 1 069
Бубанка, не че одобрявам такова поведение, ама не мислиш ли ...

Постът преди този /един, не два/, в който написах ника ти. Предположих, че е нормално да се обърна към теб. Извинявай, че го направих. Вече написах, че не съм искала да те обидя, засегна или каквото там изглежда, че неволно съм направила.

# 1 070
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за извинението, просто не съм от хората, които плюят, заради това ми е обидно, че ме квалифицира към тях.

# 1 071
Момичета, няма смисъл. Доколкото схванах, тази версия се изработва от половин година, това е кански труд и могат да се направят само някакви козметични корекции - например цвят и големина на шрифтове, тук-таме някоя линийка да се удебели и т.н. От кумова срама се пита за мнение.Simple Smile  Hug

# 1 072
  • Някъде там
Ехоооооооооооооооооооооо!!!!! Шефчетата тук ли са? Какво е това номериране на страниците  Twisted Evil Как да разбера коя страница чета  newsm78  Еййййййй ще го направите този форум на ...... ooooh!

# 1 073
  • Варна
Ехоооооооооооооооооооооо!!!!! Шефчетата тук ли са? Какво е това номериране на страниците  Twisted Evil Как да разбера коя страница чета  newsm78 
Влез в старата версия. Laughing

# 1 074
Не мога да Ви разбера - искате нещо за Вас, но масово плюете, обиждате, ругаете и се зъбите ... Искате разбиране и съобразяване, но хич не желаете да отговорите със същото ...
Ами и аз не съм очарована от поведението на администраторите в тази тема, но въпреки всичко нито съм ругала, нито съм си сложила пръст, а ако мненията ми тук могат да се счетат за плюене, то съм се изразила все пак достатъчно културно.
Разбиране и съобразяване явно е да се примирм с новата версия и да кажем, че не е толкова зле - ами, съжалявам, но на черното не мога да кажа бяло.

# 1 075
  • София
След 6-7 минутно чакане някой да пусне мнение в някоя следена от мен тема, за да се измести темата надолу и да не попада точно под синята лента.След като два пъти я натисках без да искам, за да се опитам да въведа текст...ето 15 минути борба със симпатичната синя лента. Да кажа, че пак е тук, на 3 милиметра от този ред, на екрана на телефона ми. А съм пипнала с пръст без да искам, а ме е запратило пак при нововъведенията.
Предполагам, че в новятя версия ще има подобни хубавини, както една реклама, която бавно се приближава, заема ми целия екран и като натисна хикса, вместо веднага да изчезне-бавничко се оттегля надясно.
Та си е борба...
Ам лентата ми мягишески се появи на реда, сега не знам какво пиша, та спитам.

# 1 076
Аз вече се регистрирах в друг сайт и хич няма да седна да рева за таз мама , като ще ме гонят няма да седна да рева за тях  Twisted Evil

# 1 077
  • София
  Аз започнах да и свиквам, освен с мненията вляво! Иначе толкова съм увеличила процентите, та почти успявам да скрия страничните неща, но почти.Пак се виждат дразнещи неща,които изобщо не ме интересуват, отгоре и от дясно.

# 1 078
Не съм изпробвала новата версия и след всички прочетени мнения чак се страхувам какво ще се случи в понеделник! Simple Smile

# 1 079
Не съм изпробвала новата версия и след всички прочетени мнения чак се страхувам какво ще се случи в понеделник! Simple Smile
И аз така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт