Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 716
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 050
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бубанка, зъбим се, защото разбиране няма. Дойдоха, казаха ни- това е, гледайте си работата, и млъкнаха. И защо ни пращат тестова версия? Да не би нещо да поправят след отзивите? Таратанци Tired
Мразя да ме правят на глупачка. Толкова!

# 1 051
Не забравяйте, че гледате тестова версия. В темата имаше достатъчно добри и адекватни мнения и предложения /както "за" така и "против"/, останалите с грозното си поведение сами се правите на глупаци, никой не Ви прави на такива. Много ми е интересно, какво щеше да се излива в темата, ако тестовата версия Ви се променяше пред очите през пет минути.

Както и да е, извинете ме, не ми е работа да възпитавам големи хора.

# 1 052
  • Ænima/Albuquerque
Не ти е. А, и мисля, че защитаваш, когото там защитаваш, от едната чест, не защото новата визия струва нещо.

# 1 053
Никъде не съм защитавала новата версия, дори и в тази тема съм написала какво не ми харесва в нея.

# 1 054
И какво ми е грозното на поведението, Бубанка? Да си ме чула да обиждам? Да ругая? Пръст от мен да си видяла? Или вече е грозно да са си казвам мнението директно?
Интересно ми е колко ще се потресат чувствителните ви души утре, като сюрпризирате 80-те тънещи в блажено неведение процента съфорумци.

# 1 055
  • в сърцето на един мъж...
Бубанка, не че одобрявам такова поведение, ама не мислиш ли, че ако има нормално отношение и не искат да се изнервяме и някой да ги обижда, то би било добре някой да излезе и да отговори на всички въпроси, които се зададоха. Не е въпроса в това да се променя или не пред очите ни, а да ни се покаже, че все пак някой отчита и нашето мнение. Доста пренебрежително ми се струва всичко - ей ви на версията, оправяйте се. Много от нас се постараха да отговорят на въпросите, адекватно, културно и възпитано и какво получихме - мълчание и пренебрежително отношение. Ми сори, ама така не се прави, не е нито културно, нито адекватно, нито нормално. Цивилизованите хора не правят така, а тези, които искат да правят реален бизнес, още по-малко.

# 1 056
Гея, добре, запазете си плюнките за утре. Защо плюете, "боли ви фара" /това е цитат/ и прочее след като искате някой да промени нещо във ваша полза? Въпросът ми от предната страница беше дали това е начинът? А не защита на новата версия. Не знам на какво очаквате отговор - на всяко мнение персонално? Написано беше, че мнението на потребителите се взима под внимание. Както знаете, това се случва вече 11 години.

пп напомням Ви, че мнението ми е на потребител, който би желал да се чувства добре във форума, в тази тема нито веднъж не съм писала като модератор - защото и ние сме потребители, но не знам защо вие го забравяте

# 1 057
Kally Mayбраво,много ми хареса това което си написала   bouquet

# 1 058
  • Ænima/Albuquerque
Защото не е в наша полза, Бубанка.

# 1 059
  • Варна
Бубанка, откога конструктивната критика се нарича "плюене"? И защо точно Гея е адресат на мнението ти?

# 1 060
Бубанка, защо обобщаваш? Аз някъде да съм писала боли ме фара??? Shocked Мисля, че прекаляваш в опита си да защитиш някой, който не е коректен. И до сега бях изключително възпитана, но просто не си права, съжалявам. Това тук минава всички граници, промяна не се прави ей така от днес за утре и то такава промяна, без все пак да се поиска мнението на потребителите. Как очакваш да реагират хората тук, след като меко казано бяха наречени прости, глупави, нищо не разбиращи и изключително не им се зачита мнението? Тук много от нас наистина са събрали купища информация и сега излиза, че някой иска да печели на наш гръб. Ами меко казано е да се каже, че съм се почуствала пре***. И много възпитано казах какво не ми хареса. Не искам да се отговаря на всяко мнение, ама поне малко отговорност към потребителите да има. И след като си също и потребител, ами реагирай като потребител, не като модератор.

# 1 061
Бубанка, в момента ти обиждаш и ти си некултурна. Аз говоря (в случая пиша), не плюя. Фар нямам, че да ме боли. Ще те помоля да запомниш този факт.
И понеже освен потребител си и модератор, би трябвало да се въздържаш от раздаването на подобни определения. Нали уж вие се грижите за чистотата на общуването в този форум? Освен че го ползувате като потребители.

# 1 062
"Боли ме фара" е на предишната страница, написах, че е цитат. А се обърнах към Гея, защото постът й беше над моя и понеже до колкото я познавам от писанията й и от контактите ни на лс, вярвам, че е човек, с който може да се говори нормално и разумно. Не съм го направила с цел да я обидя, засегна или каквото там сте предпочели да прочетете.  ooooh!

Има още форуми, в които пиша от много години, не от 1...тъй, че ме боли фара.

Ето от такива цитати ми е гадно, а не защото има нормално написана критика - напротив, с повечето от нещата, които се критикуват, съм съгласна.

# 1 063
  • Ænima/Albuquerque
Абе, Джой, ква чистота на общуването? Ако имаше такава, Лиляна да е банната от интернет пространството преди десетилетия!

# 1 064
Бубанка, как очакваш да се почувствам след последните ти два поста адресирани към мен? Shocked Аз до сега много разумно разговарях и смятам имам изключително коректно поведение. Не си ме видяла да покажа пръст, да напсувам някой, да направя забележка, до тук абсолютно конструктивно отговарях и в крайна сметка излиза, че плюя по форума Confused Ами не, не плюя, но не ми харесва изобщо отношението като към потребител и човек, помогнал част от форума да е полезна и на другите. Обидно ми е, много при това, съжалявам. Не мисля, че някой от нас е заслужил такова отношение.

Общи условия

Активация на акаунт