Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 490
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  Наблюдавам нещо като раздвояване на личността, колко нарциса пишат в момента в темата? newsm78
Само един....АЗ Party

# 1 246
  • Варна
вече ви писах няколко пъти, че е взето под внимание и се работи
А защо трябва ти да го пишеш и в ролята на каква го пишеш? Не трябва ли собствениците да излязат с името си и да го кажат лично? Ей затова се нервират всички. От управляващите класи ни звук, ни стон, ние тук гадаем какво, кога и дали изобщо ще се случи.

# 1 247
Хубаво, де, ама започвате да прекалявате. Едно ядро от петима души не миряса тук.
И честно казано, аз като редовен, не, по-точно като пристрастен участник във форума, знам само двама от вас. Прощавайте. Не че това е определящо. Ама вярвате ли, че на Х и У, дето имат думата и дават парите, им дреме за вас/нас?
Ау-бау, мрън-хленч. Това е положението. Който не му харесва, шапката под мишка и да се спасява. Който не може без форума- да търпи и да свиква.
В крайна сметка от това тук се изкарват пари. Някои. Това че други имаме излишно време, си е наша работа. Терабайтите полезна информация, които снасят пак някои- също.

Със здраве! И да не ме пропущите при раздаването на форумните рангове, моля!

# 1 248
  • Пловдив

Аз пък искам да разбера какви ще са критериите за тези рангове Simple Smile

# 1 249

Аз пък искам да разбера какви ще са критериите за тези рангове Simple Smile

Кариера ли ще правите в БГ Мама?  Flutter

# 1 250
Ох , махнете вертикалните страници ! Crazy
1 метър скролване нагоре-надолу , кой го измисли това ? Rolling Eyes
А на коя страница си - хич не се разбира ?!

# 1 251
# 1 252
  • София
  Моя сигурно ще е "дърт вампир", че много отдавна съм тук!  Joy

# 1 253
  • Galaxy 13197853088
Я по-лежерно го дайте ...

В тъмблъра вече постват реакциите си като са видели новия дизайн 

ей тук двама потребители

и на една потребителка баба и.

# 1 254
  • София
Няма да има вертикални страници, спокойно. Тяхното появяване е някакъв бъг  Peace
За ранговете не мога да дам много подробности, защото не съм в течение, но ще са на база потребителско мнение - т.е. вие ще решавате кой какъв ранг да има, а не някой "шеф"   bouquet

# 1 255
Няма да има вертикални страници, спокойно. Тяхното появяване е някакъв бъг  Peace
За ранговете не мога да дам много подробности, защото не съм в течение, но ще са на база потребителско мнение - т.е. вие ще решавате кой какъв ранг да има, а не някой "шеф"   bouquet

Олеее , до бой ще стигне работата ! Sunglasses

# 1 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дано Simple Smile. Аз дотук прочетох, че се работи по страницирането.

# 1 257
# 1 258
  • В Космоса
Я по-лежерно го дайте ...

В тъмблъра вече постват реакциите си като са видели новия дизайн 

ей тук двама потребители

и на една потребителка баба и.

Joy  Joy

Радвам се, че се работи. А всички искаме да бъдем уверЕни в това и да се потвърди от някой от екипа. Просто Адри  го вметна това в един пост по-назад и въобще не наблегна на това и някак си не му се обърна внимание.

# 1 259
  • Другата България
но ще са на база потребителско мнение - т.е. вие ще решавате кой какъв ранг да има, а не някой "шеф"   bouquet

Grinning Тоест,  Х, У и Z ще решават какъв ще е ранга на...Янтра примерно?  Кажи ми, че се шегуваш? Praynig
Или поне, че не съм разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт