Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 458
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Ало- будало, господа модераторите! Адри, виждам те на линия!
Как може да позволявате да се лигавят така почитателките на турските сериали? То бива, ама тяхното дразни. Дори повече от хапливостта на Лили.
Или какво, страх ви  е да ги скастрите ли?

О, Зимна розо, стой и гледай!  Mr. Green

Бай дъ уей, имам предложение- не може ли мърдащите и пр. дразнещи масата аватари и подписи да бъдат видими самов определени подфоруми, като КиТ и невидими в "масовите", общи подфоруми?

Касита, масово в КиТ НЕ искаме да има късометражни филми/дълги затормозяващи гифове в аватари и подписи, ама... кво да ти кажа... само с желанието си оставаме засега...  Tired

# 1 351
А на сегашните рангове какво им имаше newsm78
Явно им има нещо, щом мислят да ги променят. Mr. Green

# 1 352

Joy И аз. Май групичката от сериала е в грешния подсериал.  Joy Не, не, стресът определено е в повече във форума.  Joy
стават грешки да мислиш едно и да пишеш друго  Mr. Green какво от това интересно ми е ,защо не се пише за форума ,ами се чешат езици тука  newsm78

Аз погледнах от хумористичната страна на въпроса, не съм ти се подигравала. Разбира се, че стават грешки. Иначе чешенето на езиците е най-вече защото всеки тръпне в очакване а-ха ей сега и всеки момент ще се въведе новия дизайн. Щом късно следобед още сме със старата, това го отчитам като добър знак, че може би основните критики от темата наистина ще натежат на везната и затова се бавят.  Crazy

# 1 353

Joy И аз. Май групичката от сериала е в грешния подсериал. Joy Не, не, стресът определено е в повече във форума.  Joy
Че то по-голям сериал от тази тема има ли? ooooh!
Съвсем се измести основната тематика на създадената тема, но е разбираемо в предвид изнервящата ситуация относно дългоочаквания нов облик на форума и никаква яснота по наболелите въпроси на питащите потребители тук. Crossing Arms
Или да пускат вече новата платформа в действие и кой откъдето е дошъл по раздели по живо, по здраво, или да внесат ясното докъде са стигнали с промените и още колко трябва да чакаме докато започне да функционира.

# 1 354
и от моя любим аватар никой не трябва да се интересува. Убавец съм  hahaha

Тъкмо те видях на предната страница и щях да кажа, че си единствената причина да се радвам, че аватарите ще са намалени. Mr. Green

Розееее, и ти си флорална!

# 1 355
То вечер стана,а уж следобед щеше да се сменя облика  ooooh! гледат ни сейра само шефовете ми се струва  Mr. Green

# 1 356
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Защо просто не се дадат няколко отбрани ранга на специализирани в някоя област, като спец. по кърмене, хранене, доктор и т.н., а на всички останали да им се отбелязва потребител, със всичките му мнения, както е в другите форуми.
За отсяване на определена полезна информация, примерно могат да се въведат плюсчетата. Сегашната ситуация е малко дискриминационна, а бъдещата съвсем мъглива и неясна.

Много добре казано. newsm10

Когато за първи път се регистрирах в този форум изобщо не обърнах внимание, че има рангове. Открих го по-късно, когато се опитах да отговоря на питане на съфорумка, попадащо в сферата на реалната ми дейност в живота и имах точния отговор. Оказа се обаче, че не ми е позволено да пиша отговори, защото нямам нужния ранг, или каквото и там да е, ниво.  Shocked Другата полза от ранговете/натрупаните публикации/ е, че разполагаш с по-голяма кутия за лична поща. Извинете, но на мен и двете неща ми намирисват на дискриминация.
От това, което до момента сме разбрали за новата версия е, че към дискриминацията ще се прибави и малко гавра и интригантство. На мен ми е противно и обидно всичко това.

П.П. И аз съм от цветарника. Mr. Green Но тук пиша само по новата версия. Peace

# 1 357
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aууу, каква е тази шурабаджанавщина? Значи за един чата е позволен..за други не. Thinking
Аз от вчера пиша, че темата се измести и се превърна в чат. Това не е от сега. Слядящите са наясно, обаче друго си е да се забележи точно сега. Peace

Нищо, това е от стреса.

И съм ЗА мърдащи картинки, аватари и шарении...след като ще ми бъдат натрапени в реклами по всяка вероятност, не виждам причина да се забраняват за потребителите.

# 1 358
  • където ми харесва
Кво стана, бре?
Къде е промяната?! Whistling

# 1 359
  • Варна/Лондон
Ако се интересуваха от мнението на потребителите, щеше да има анкета, гласуване и т.н. За мен темата е само да ни информират, че ще има нов облик и толкова. Харесва или не, решено е и нищо няма да постигнем с мрънкане.

# 1 360
  • София
Ако се интересуваха от мнението на потребителите, щеше да има анкета, гласуване и т.н. За мен темата е само да ни информират, че ще има нов облик и толкова. Харесва или не, решено е и нищо няма да постигнем с мрънкане.

Е, нали уж се работи по подобряване на платформата в съответствие с потребителските мнения и затова е забавянето  newsm78

Поправете ме, ако грешно съм разбрала  Rolling Eyes

# 1 361
Е, нали уж се работи по подобряване на платформата в съответствие с потребителските мнения и затова е забавянето  newsm78

Вярно си разбрала.  Simple Smile

# 1 362
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз все пак, понеже съм оптимистка и още вярвам в доброто, не изключвам възможността да се налага да се извиняваме на босовете. Peace
Май ще се наложи да се прави нова тема за извинения.

Аз лично ще се извиня ако се окаже, че мненията на повечето са взети под внимание и нещо е променено с цел наше удобство.

# 1 363
  • София

Благодаря за отговора. При това положение съм склонна да чакам и по-дълго време  Peace

# 1 364

Благодаря за отговора. При това положение съм склонна да чакам и по-дълго време  Peace

Това го написах и вчера, Адри също преди няколко часа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт