Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 467
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 320
АЗ ги поливах с маркуча до сега  ooooh!

# 1 321
  • Под Сините камъни
Аз като Тайна нещо се обърках....много нарциси, много нещо бе хора, и с еднакви /поне за мен Embarassed/подписи, един човек ли СТЕ/СИ или нещо група, свързана с отглеждането на цветя? newsm78
Сериозно питам. Crossing Arms

smile3532 Това са девойките от ОС , и определено не са един и същи човек  Mr. Green Laughing
и кое е толкова смешно, че сме девойките от ОС   newsm78 и не само от там

# 1 322
  • София
Хайде, да идва новата версия с бързия влак на първи коловоз и да се успокояват страстите  Peace

# 1 323
Цитат на: Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група) [spoiler
link=topic=754061.msg26963226#msg26963226 date=1387202924]
И какво сега? Това проблем ли е? newsm78 Или може би никовете трябва да ги съгласуваме с някой за да му харесат?

Бай дъ уей...отглеждаме и цветя в свободното си време. Laughing

Момичета, поне от наша страна беше без лоши чувства Peace.

Разбирам те много добре и нито един пост не е насочен към теб. Peace
Даже, ако ми беше позволено, щях лично да те въведа в сюжета.  bouquet

[/spoiler]

Чай, че се сетих ooooh!, ти поля ли цветята  Mr. Green

Определено цялата рода се впусна в защита  Mr. Green той затова се е стреснал Господин шефа  Laughing

# 1 324
  • Още у мъглата ...
АЗ ги поливах с маркуча до сега  ooooh!

Ааа, днес ти беше дежурна  Mr. Green Joy Joy Joy

# 1 325
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Пепино...стига муча, ами ходи да си пудриш носа, че скоро ще се пусне новия интерфейс. hahaha hahaha Може да има коктейл с песни и танци...да режат лентички и екстри...трябва да сме подготвени.  Mr. Green

# 1 326
  • гр. София
Каси, мисля, че това става около номинациите само. Разни там Огледала златни, любими съфорумци и пр. То номинациите са си за сеир все пак. И все ми се струва, че малко се преекспонира кефът от дадена титла. Ама, нали, нека е за майтап.
Не мога да повярвам, че за някого нещо такова е жизнено важно  Rolling Eyes

# 1 327
Абе вие... Вместо едно "Мерси" да кажете, понеже опровергах съфорумките, че не сте един и същ потребител... Пфф!  hahaha
   bouquet

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 16:24 от diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис )

# 1 328
Аз като Тайна нещо се обърках....много нарциси, много нещо бе хора, и с еднакви /поне за мен Embarassed/подписи, един човек ли СТЕ/СИ или нещо група, свързана с отглеждането на цветя? newsm78
Сериозно питам. Crossing Arms

smile3532 Това са девойките от ОС , и определено не са един и същи човек  Mr. Green Laughing
и кое е толкова смешно, че сме девойките от ОС   newsm78 и не само от там

Само дето не се смея на теб Пепи , а на съфорумката мислеща ви за един човек  Mr. Green

# 1 329
Ало- будало, господа модераторите! Адри, виждам те на линия!
Как може да позволявате да се лигавят така почитателките на турските сериали? То бива, ама тяхното дразни. Дори повече от хапливостта на Лили.
Или какво, страх ви  е да ги скастрите ли?

О, Зимна розо, стой и гледай!  Mr. Green

Бай дъ уей, имам предложение- не може ли мърдащите и пр. дразнещи масата аватари и подписи да бъдат видими самов определени подфоруми, като КиТ и невидими в "масовите", общи подфоруми?

# 1 330
Защо просто не се дадат няколко отбрани ранга на специализирани в някоя област, като спец. по кърмене, хранене, доктор и т.н., а на всички останали да им се отбелязва потребител, със всичките му мнения, както е в другите форуми.
За отсяване на определена полезна информация, примерно могат да се въведат плюсчетата. Сегашната ситуация е малко дискриминационна, а бъдещата съвсем мъглива и неясна.

# 1 331
  • Под Сините камъни
Не съм от дамите с флорални имена,но съм пък от дамите с подпис и аватар който къса очните нерви  Mr. Green.По принцип не обичам да влизам в конфликт,но се изнервих на някои изказвания тук.Това,че пишем в подфорума за турските сериали не ни прави по малко хора от някои други.Много е обидно това да ти се подиграват на това което харесваш.Все пак ние не сме тръгнали да се подиграме на тоз и на онзи защото пише еди къде си.Писала съм и на времето в други теми,НО в темата за ОС открих сродни души и разкошни приятели.Така че ако някой има нещо против нас редно е  да се защитим.
Сори за спама  Hug

# 1 332
Да, де, бъдете си приятели, лигавете се, но защо в тази тема?  Peace

# 1 333
Месечинке, споко. Борбата ще е основно между тези, които вземат твърде насериозно присъствието си тук. Сякаш заплата взимат за присъствие и писане.  Laughing

Е, не, то сигурно ще е пирамидална структура - малък брой отбрани с висок ранг горе и всички останали с по-нисък ранг долу. 

И като са с висок ранг какво? Чудо голЕмо. Голяма обществена значимост ще има фактът, че си с висок ранг в БГ Мамма  hahaha Ще те издигнат за президент сигурно. И ще си намираш по-лесно работа, а сиренето ще ти го продават на половин цена.
Някой наистина ли ще си вирне носа заради ранг във форум? Клетата бедна душа!  Confused

А, не се съмнявам, че мнозина ще запретнат ръкави и мобилизират дружките да се издигнат една друга.  Wink Аз виждам по-голяма полза от "рангове" за полезни теми и мнения в нея, отколкото за потребители, ама ... сеир да става.  Crazy

# 1 334
  • Варна
Защо просто не се дадат няколко отбрани ранга на специализирани в някоя област, като спец. по кърмене, хранене, доктор и т.н., а на всички останали да им се отбелязва потребител, със всичките му мнения, както е в другите форуми.
Аз съм съгласна с това. Изобщо не ми пука за ранговете, просто ми беше интересно как си го представят това - потребителите да решават какъв ще е рангът на всеки един, звучеше ми физически невъзможно за изпълнение. Но бях пропуснала идеята с плюсчетата. Не че това е по-малък абсурд - след всяко прочетено мнение да цъкам плюсчета.

Общи условия

Активация на акаунт