Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 472
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 290
Е кво като има минуси и плюсове, много важно.

# 1 291
Всичкото е наред,че чак и минуси и плюсове ще има  Mr. Green

# 1 292
  • Другата България
Аз като Тайна нещо се обърках....много нарциси, много нещо бе хора, и с еднакви /поне за мен Embarassed/подписи, един човек ли СТЕ/СИ или нещо група, свързана с отглеждането на цветя? newsm78
Сериозно питам. Crossing Arms

# 1 293
  • Ænima/Albuquerque
Добре, де, стига да проверите мненията на един Нарцис ще ви стане ясно, че си е някакъв вътрешноведомствен хумор в няква турско-сериална тема.

# 1 294
  • London
Какво става защо не сме с новата платформа днес?

# 1 295
  • София
Изчакваме доработките.

# 1 296
  • Другата България
Добре де, това беше шеговито, или полу, или квото и да е, но не беше със зла мисъл.Ти пък какво се втурна да обясняваш...... Hug  това чакане изнерви народа, ей......
А проверяването на мнения и ровенето в профилите на потребителите е приоритет на други личности, молА ти се! smile3516

# 1 297
  • Ænima/Albuquerque
Ама, не, не, аз не с лошо, моля ти се!  hahaha
Понеже преди да пишеш се чудех същото и вече бях проверила ква е работата. Съвсем права се оказах.  hahaha

# 1 298
няма да е тази година.  16 декември , ама .... Laughing

# 1 299
  • У дома :)
Понеже преди да пишеш се чудех същото и вече бях проверила ква е работата. Съвсем права се оказах.  hahaha

Кое му е смешното?

# 1 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама, не, не, аз не с лошо, моля ти се!  hahaha
Понеже преди да пишеш се чудех същото и вече бях проверила ква е работата. Съвсем права се оказах.  hahaha
И какво сега? Това проблем ли е? newsm78 Или може би никовете трябва да ги съгласуваме с някой за да му харесат?

Бай дъ уей...отглеждаме и цветя в свободното си време. Laughing

П.П Лиляна, теб кой те въведе в заблуждение, че изглеждаш перфектно? newsm78 Моля сложи си очила и престани да внасяш смут за да си чешеш харектеропатията. Naughty

# 1 301
  • София
няма да е тази година.  16 декември , ама .... Laughing

Нали вчера писаха "ранен следобед"  Peace Днес ще е  Peace

# 1 302
  • У Диспансера ...♥♥♥

Кое му е смешното?
Смешно е,ама това ,че темата е за облика новия,а някой като се изкаже,се тръгва да му се рови из мненията,все едно сме се събрали клюкарките пред блока,мен не ме интересуват хората и не съм ровила из мненията на въпросния потребител.Говорете за конкретните неща,които се обсъждат,а не се занимавайте с кой в кой сериал пишел.

# 1 303
  • Другата България
И какво сега? Това проблем ли е? newsm78 Или може би никовете трябва да ги съгласуваме с някой за да му харесат?

Бай дъ уей...отглеждаме и цветя в свободното си време. Laughing

Момичета, поне от наша страна беше без лоши чувства Peace.

# 1 304
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Кое му е смешното?
Смешно е,ама това ,че темата е за облика новия,а някой като се изкаже,се тръгва да му се рови из мненията,все едно сме се събрали клюкарките пред блока,мен не ме интересуват хората и не съм ровила из мненията на въпросния потребител.Говорете за конкретните неща,които се обсъждат,а не се занимавайте с кой в кой сериал пишел.
Е, що бе...ние сме втори качество и обект на забава щом не пишем в "Ужаси и мистерии"...не, че не следим филмите, просто не пишем в тези теми. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт