Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 477
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 275
Пиша в един друг форум, който освен всичко е и основно мъжки - т.е. по подразбиране драмата не е чак такова ежедневие, и съм свидетел как и с плюсчетата и минусчетата пак настана интрига. Интересно беше когато можеше да видиш кой ти ги е сложил. На мен във форума ми липсват плюсчета, понякога им се иска така да изразя съгласието си с даден постинг. Минуси - не. Когато прекалено ме натисне негативизма ми се отваря приказката и едно минусче не ме удоволетворява явно   Grinning
Точно! Simple Smile

# 1 276
Според мен не е добра идея да има "минусчета", но може да има "плюсчета", с които потребителите, които харесват дадена тема или пост да ги "вдигнат нагоре", тоест да станат по-видни или достъпни. Ако има "минусчета", ще станат едни поводи за дрязги ... или пък ако е видно кой е сложил плюсче и кой минусче. Нека да е анонимно, нека да са само плюсчета (или харесвания), по едно от потребител, така ще се отсеят по-лесно полезните мнения и теми. В един форум, където пишех известно време преди години, беше точно така - имаше малко бутонче с плюсче в него след всеки пост и който харесваше поста, можеше да натисне бутончето и да даде плюсче. След което виждаш колко плюсчета е събрал този пост (но не преди ти да си натиснал бутончето). Същото беше и със самите теми и темите можеха да се ранжират или по дата на пускане, или по кога последно е писано по тях, или по брой събрани плюсчета. Също можеше да се види класация на най-харесваните постове във форума и обикновено това бяха постове с много събрана полезна информация.

# 1 277
абе за 16 декември е ясно , ама годината ясна ли е  newsm78

# 1 278
  • Ямбол
....
Май стресът ни дойде в повече  Laughing Дано новата версия да не допренесе за зачестяване на стресовите ситуации   Wink
Просто някои имат претенции за изглед, който да им харесва, въпреки, че те самите са естетически неприятни с изгледа си.

# 1 279
  • гр. София
Зимна роза , съгласна съм със всяка дума от поста ти, но идея нямаш колко хора живеят в този форум, с него, заради него и въпреки него. Tired
Но това не е толкова важно, нека оправят другите неща, какво тук значи някакъв си ранг.....

Толкова по-зле за тях.

....
И какво, ако темата ти е най-популярна? Какво печелиш? Самоласкателство, нищо друго.

Ами...като не намерят правилния път из форумския лабиринт, ще минават за по-пряко през темите на стр. 1  Wink Така ще се започне едно четене, генериране на трафик....чудеса  Grinning Вероятно не е случайна и темата, която беше на стр. 1 в screenshot-a  Wink Отначало всичко ще е с клизма, ама после нещата ще се канализират  Wink

Е, форумен лабиринт. Сигурна съм, че няма да е лабиринт и нещата ще са подредени.  Peace

# 1 280
Малеее.... с тези плюсове и минуси ще стане голямо мазало  tooth
От сега усещам как потребители, които не си симпатични едни на други ще има да се преследват из форума и да си слагат минуси   Joy

# 1 281
Според мен не е добра идея да има "минусчета", но може да има "плюсчета", с които потребителите, които харесват дадена тема или пост да ги "вдигнат нагоре", тоест да станат по-видни или достъпни. Ако има "минусчета", ще станат едни поводи за дрязги ... или пък ако е видно кой е сложил плюсче и кой минусче. Нека да е анонимно, нека да са само плюсчета (или харесвания), по едно от потребител, така ще се отсеят по-лесно полезните мнения и теми. В един форум, където пишех известно време преди години, беше точно така - имаше малко бутонче с плюсче в него след всеки пост и който харесваше поста, можеше да натисне бутончето и да даде плюсче. След което виждаш колко плюсчета е събрал този пост (но не преди ти да си натиснал бутончето). Същото беше и със самите теми и темите можеха да се ранжират или по дата на пускане, или по кога последно е писано по тях, или по брой събрани плюсчета. Също можеше да се види класация на най-харесваните постове във форума и обикновено това бяха постове с много събрана полезна информация.
тове е много субективно.  реша ли да ти пиша минуси никой не може да ме спре, та ако ще и мед да капе от устата ти (в постовете).  и тези , които са ми дружки биха ме подкрепили. не че това ще е истината според тях , а просто защото сме от една група.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 15:11 от bongo_2007 ®

# 1 282
  • София
п.п.с. Адри, не се коркай толкова, афектирани са доста хора.

Не се коркам, напротив - опитвам се да гледам на нещата от веселата страна, ама излязох и иронична, подигравателна и не знам още каква, а явно просто заради русата коса нещо не ми се получава хуморът  Laughing

Няма как да дам жокер, защото и аз не съм в течение с ранговете.

# 1 283
Сложиха ли новият облик, щото аз и на старият не съм обърнала внимание  Crazy И сега не знам стар ли е, нов ли. Пък да не изпусна сега, че все съм назад.

# 1 284
  • София
....
Май стресът ни дойде в повече  Laughing Дано новата версия да не допренесе за зачестяване на стресовите ситуации   Wink
Просто някои имат претенции за изглед, който да им харесва, въпреки, че те самите са естетически неприятни с изгледа си.

Е, това е въпрос на гледна точка. Харесването е винаги субективно. Нека не го забравяме.

# 1 285
тове у много субективно.  реша ли да ти пиша минуси никой не може да ме спре, та ако ще и мед да капе от устата ти (в постовете).  и тези , които са ми дружки биха ме подкрепили. не че това ще е истината според тях , а просто защото сме от една група.

Аз затова не съм поддръжник на "наказателни" минуси, а предлагам да има само плюсове. Не че и с тях не може да се злоупотреби и групички по 5-6 човека да се "плюсват" навсякъде, но за да се съберат много плюсове трябва да имаш много дружки, че да събереш достатъчно да си сред най-плюсваните.  Wink Много по-вероятно е 500 човека да харесат изчерпателен и подробен пост с много информация и по този начин да го направят по-видим за останалите, отколкото 500 човека да дадат плюс на пост тип "Хахаха, много смешно  Joy".

# 1 286
  • София
.......
....
И какво, ако темата ти е най-популярна? Какво печелиш? Самоласкателство, нищо друго.

Ами...като не намерят правилния път из форумския лабиринт, ще минават за по-пряко през темите на стр. 1  Wink Така ще се започне едно четене, генериране на трафик....чудеса  Grinning Вероятно не е случайна и темата, която беше на стр. 1 в screenshot-a  Wink Отначало всичко ще е с клизма, ама после нещата ще се канализират  Wink

Е, форумен лабиринт. Сигурна съм, че няма да е лабиринт и нещата ще са подредени.  Peace

Peace

Скрит текст:
Извинявам се за допуснатата стилистична грешка

# 1 287
  • У дома :)
тове у много субективно.  реша ли да ти пиша минуси никой не може да ме спре, та ако ще и мед да капе от устата ти (в постовете).  и тези , които са ми дружки биха ме подкрепили. не че това ще е истината според тях , а просто защото сме от една група.
newsm10

Във фейсбук ли ще се превръща бг-мама newsm78

# 1 288
Цитат на: Elina_R (ВИП Нарцистична карнобатска стафида) натиснал бутончето). Същото
Във фейсбук ли ще се превръща бг-мама newsm78
[/quote
то отдавна се е клонирало в този бук(лук)  Joy

# 1 289
  • В Космоса
п.п.с. Адри, не се коркай толкова, афектирани са доста хора.

ама излязох и иронична

Понеже аз написах за иронията се чувствам длъжна да отговоря. Взех предвид ето този пост:

Цитат
Много полезни са последните 2 страници  Laughing
Дадохте добра идея - при регистрация във форума да излиза съобщение с големи червени букви:

"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  35

За мен тук има ирония. Но и аз съм руса и допускам, че е възможно да не правя разлика м/у ирония и чистосърдечна шега. Затова проверих дефиницята
Цитат
...Така традиционно терминът се отнася към употреба на езика, при която изразеното без съмнение е неадекватно, например "Браво!", изказано при проява на несръчност....
и продължавам да смятам, че е иронизиращ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт