Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 490
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 260
  • гр. София
И целта на тези рангове е....?

# 1 261
  • Galaxy 13197853088
Да има интрига.

# 1 262

Да няма сеир само по номинационно време, а целогодишно. За прогреса съм с две ръце и един крак (другият ми още не може да реши каква позиция да заеме)  Money

# 1 263
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не разбирам какво значение имат ранговете? Като гледам всеки се е саморангосал.  Whistling
Много ми пука за някакви звездички, ако те не ми носят някаква свобода.

# 1 264

Предполагам, че тези, които са с най-високите рангове, ще бъдат удостоени с честта да бъдат на първа страница в полето за интересности и актуалности и техните теми ще бъдат по-видни за всички. Ако се действа на принципа с бутонче "Харесва ми" или бутонче с "+" и по този начин се събират точки, харесвания, плюсчета, и т.н., то потребителите с най-много събрани точки, плюсчета, харесвания, ще са тези с най-висок ранг. Популярни теми и постове ще събират плюсчета, точки или харесвания, и т.н. Размишлявам си просто, защото съм виждала такива неща в други форуми. Сега въпросът е дали ще има "минусчета" или ще се дават само "плюсчета".  Wink

# 1 265
  • София
Я по-лежерно го дайте ...

В тъмблъра вече постват реакциите си като са видели новия дизайн 

ей тук двама потребители
Скрит текст:

и на една потребителка баба и.
Скрит текст:

Joy Joy Joy

/не можах да се въздържа/

# 1 266
  • София
Просто Адри  го вметна това в един пост по-назад и въобще не наблегна на това и някак си не му се обърна внимание.

Е, да, ама като наблегнах с по-тъмен и едър шрифт ме набедихте, че ви крещя  Confused
А сега не смея и да се покискам на тъмблърите на Лабрадор, че ще кажете пак, че се забавлявам на ваш гръб... ужас... тежка е съдбата модераторска  hahaha

# 1 267
  • Другата България
 Grinning Grinning И това ще бъде обяснено къде?
Малеее, хареса ми твоето предложение с минусчетата. Party
Ама къде ще се поберат толкова много за нЕкой потребителки? Mr. Green

Адри, дай жокер Wink

# 1 268
  • В Космоса
Просто Адри  го вметна това в един пост по-назад и въобще не наблегна на това и някак си не му се обърна внимание.

Е, да, ама като наблегнах с по-тъмен и едър шрифт ме набедихте, че ви крещя  Confused

Аз не съм те набеждавала, че крещиш. Повторено и подчертано на мен ми е достатъчно да разсея съмненията си.  Peace

# 1 269
  • Galaxy 13197853088
Има го заснет и дизайнера.
Ей го, като е разбрал мнението ни.
http://www.prikachi.com/images/14/4142014d.gif

п.с. усмихвайте се повече, че утре не се знае Wink
п.п.с. Адри, не се коркай толкова, афектирани са доста хора.

# 1 270
  • гр. София

Предполагам, че тези, които са с най-високите рангове, ще бъдат удостоени с честта да бъдат на първа страница в полето за интересности и актуалности и техните теми ще бъдат по-видни за всички. Ако се действа на принципа с бутонче "Харесва ми" или бутонче с "+" и по този начин се събират точки, харесвания, плюсчета, и т.н., то потребителите с най-много събрани точки, плюсчета, харесвания, ще са тези с най-висок ранг. Популярни теми и постове ще събират плюсчета, точки или харесвания, и т.н. Размишлявам си просто, защото съм виждала такива неща в други форуми. Сега въпросът е дали ще има "минусчета" или ще се дават само "плюсчета".  Wink

О, каква велика, невероятна чест да си на първа страница във форум! Голяма работа. Животът, истинският, е извън форума, а не вътре в него. Честно казано, не мога да си представя как някой ще се преизпълни с радост и доволство само заради някакъв си ранг. Нереален. Във форум. Чудо голямо.
И какво, ако темата ти е най-популярна? Какво печелиш? Самоласкателство, нищо друго.

# 1 271
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Пиша в един друг форум, който освен всичко е и основно мъжки - т.е. по подразбиране драмата не е чак такова ежедневие, и съм свидетел как и с плюсчетата и минусчетата пак настана интрига. Интересно беше когато можеше да видиш кой ти ги е сложил. На мен във форума ми липсват плюсчета, понякога им се иска така да изразя съгласието си с даден постинг. Минуси - не. Когато прекалено ме натисне негативизма ми се отваря приказката и едно минусче не ме удоволетворява явно   Grinning

# 1 272
Интригантските методи са ми много противни .
Предпочитам да има ясни критерии , а не лични и пристрастни , съвсем необективни оценки . Peace

# 1 273
  • Другата България
 Laughing  Че то ако не можеш да видиш кой ти ги е сложил тръпката къде е?
Това не е обмислено много добре, но все се надявам да го обясни някой по-точно, щото само предполагаме сега.

Зимна роза , съгласна съм със всяка дума от поста ти, но идея нямаш колко хора живеят в този форум, с него, заради него и въпреки него. Tired
Но това не е толкова важно, нека оправят другите неща, какво тук значи някакъв си ранг.....

# 1 274
  • София
....
И какво, ако темата ти е най-популярна? Какво печелиш? Самоласкателство, нищо друго.

Ами...като не намерят правилния път из форумен лабиринт, ще минават за по-пряко през темите на стр. 1  Wink Така ще се започне едно четене, генериране на трафик....чудеса  Grinning Вероятно не е случайна и темата, която беше на стр. 1 в screenshot-a  Wink Отначало всичко ще е с клизма, ама после нещата ще се канализират  Wink

...
п.с. усмихвайте се повече, че утре не се знае Wink
....

newsm10

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 14:58 от missence

Общи условия

Активация на акаунт