Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 535
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И какво сега? Това проблем ли е? newsm78 Или може би никовете трябва да ги съгласуваме с някой за да му харесат?

Бай дъ уей...отглеждаме и цветя в свободното си време. Laughing

Момичета, поне от наша страна беше без лоши чувства Peace.

Разбирам те много добре и нито един пост не е насочен към теб. Peace
Даже, ако ми беше позволено, щях лично да те въведа в сюжета.  bouquet

# 1 306
  • Варна
Шефе  Mr. Green, много несериозно бе man , сутринта влязох да видя и разцъкам новият облик , нъцки , излязох на обяд да разходя детето , връщам се с надежда за новостите , пак греда , е ади пускай го вече че се изпопренадохме тука  Crossing Arms

# 1 307
  • Под Сините камъни
....
Май стресът ни дойде в повече  Laughing Дано новата версия да не допренесе за зачестяване на стресовите ситуации   Wink
Просто някои имат претенции за изглед, който да им харесва, въпреки, че те самите са естетически неприятни с изгледа си.
Лиляна ти  да не би да изглеждаш много добре  newsm78

# 1 308
  • София
И аз чакам с нетърпение новата версия, че се изписаха толкова много неща  Peace Искам да видя, дали нещата са така, както се казват или са чувствително подобрени  Peace

Разглеждала съм само инфото от синята лентичка в края на страницата  Embarassed

# 1 309
  • Варна
Няма да има вертикални страници, спокойно. Тяхното появяване е някакъв бъг  Peace
За ранговете не мога да дам много подробности, защото не съм в течение, но ще са на база потребителско мнение - т.е. вие ще решавате кой какъв ранг да има, а не някой "шеф"   bouquet
Ох, каква е тая глупост пък сега, може ли да решаваме на няколкостотин хиляди потребители какви рангове да слагаме?

# 1 310
  • София
Ще сме като в някоя американска гимназия-всеки ще се бори със зъби и нокти да му се лепне табелка-популярен. То и сега има незабележими, оплювани, популярни, прекрасни.

# 1 311
Няма да има вертикални страници, спокойно. Тяхното появяване е някакъв бъг  Peace
За ранговете не мога да дам много подробности, защото не съм в течение, но ще са на база потребителско мнение - т.е. вие ще решавате кой какъв ранг да има, а не някой "шеф"   bouquet
Ох, каква е тая глупост пък сега, може ли да решаваме на няколкостотин хиляди потребители какви рангове да слагаме?

Е, не, то сигурно ще е пирамидална структура - малък брой отбрани с висок ранг горе и всички останали с по-нисък ранг долу.  Wink Всеки потребител вероятно ще има някакъв начален ранг и по някакъв принцип той ще се променя с времето. Предполагам, де.  Laughing

# 1 312
  • гр. София
Месечинке, споко. Борбата ще е основно между тези, които вземат твърде насериозно присъствието си тук. Сякаш заплата взимат за присъствие и писане.  Laughing

Е, не, то сигурно ще е пирамидална структура - малък брой отбрани с висок ранг горе и всички останали с по-нисък ранг долу. 

И като са с висок ранг какво? Чудо голЕмо. Голяма обществена значимост ще има фактът, че си с висок ранг в БГ Мамма  hahaha Ще те издигнат за президент сигурно. И ще си намираш по-лесно работа, а сиренето ще ти го продават на половин цена.
Някой наистина ли ще си вирне носа заради ранг във форум? Клетата бедна душа!  Confused

# 1 313
....
Май стресът ни дойде в повече  Laughing Дано новата версия да не допренесе за зачестяване на стресовите ситуации   Wink
Просто някои имат претенции за изглед, който да им харесва, въпреки, че те самите са естетически неприятни с изгледа си.
Явно при нея проблема е вътрешен Mr. Green ooooh!   защото не спира да се заяжда ooooh!

# 1 314
Ама, не, не, аз не с лошо, моля ти се!  hahaha
Понеже преди да пишеш се чудех същото и вече бях проверила ква е работата. Съвсем права се оказах.  hahaha

Кое му е смешното?
има ли значение кой къде пише и със какъв ник е след като тук всички или една част от всички искат да разберат какво следва след като бъде обновен облика на сайта, а вместо това   се ровите в профилите на потребителите

# 1 315
Аз като Тайна нещо се обърках....много нарциси, много нещо бе хора, и с еднакви /поне за мен Embarassed/подписи, един човек ли СТЕ/СИ или нещо група, свързана с отглеждането на цветя? newsm78
Сериозно питам. Crossing Arms

smile3532 Това са девойките от ОС , и определено не са един и същи човек  Mr. Green Laughing

# 1 316
  • Под Сините камъни
....
Явно при нея проблема е вътрешен Mr. Green ooooh!   защото не спира да се заяжда ooooh!
Най вероятно е така Рени.Не мога да ги разбера такива хора,все трябва с някой да се заяждат за да им е добре

# 1 317
  • Ænima/Albuquerque
Абе вие... Вместо едно "Мерси" да кажете, понеже опровергах съфорумките, че не сте един и същ потребител... Пфф!  hahaha

# 1 318
  • Още у мъглата ...
И какво сега? Това проблем ли е? newsm78 Или може би никовете трябва да ги съгласуваме с някой за да му харесат?

Бай дъ уей...отглеждаме и цветя в свободното си време. Laughing

Момичета, поне от наша страна беше без лоши чувства Peace.

Разбирам те много добре и нито един пост не е насочен към теб. Peace
Даже, ако ми беше позволено, щях лично да те въведа в сюжета.  bouquet

Чай, че се сетих ooooh!, ти поля ли цветята  Mr. Green

# 1 319
Месечинке, споко. Борбата ще е основно между тези, които вземат твърде насериозно присъствието си тук. Сякаш заплата взимат за присъствие и писане.  Laughing

Е, не, то сигурно ще е пирамидална структура - малък брой отбрани с висок ранг горе и всички останали с по-нисък ранг долу.  

И като са с висок ранг какво? Чудо голЕмо. Голяма обществена значимост ще има фактът, че си с висок ранг в БГ Мамма  hahaha Ще те издигнат за президент сигурно. И ще си намираш по-лесно работа, а сиренето ще ти го продават на половин цена.
Някой наистина ли ще си вирне носа заради ранг във форум? Клетата бедна душа!  Confused

Да си отскоро тук, да ти се чуди човек.
Хората обичат титлите, ранговете, потупванията по гърба, народната любов. Действат ... стимулиращо- и за носителите им, и за приносващите им ги, и за онези, на които не са дадени.
Сеир да има.

Дами с флорални имена и късащи очния нерв аватари и подписи, спамо-чата ли объркахте къде е?

Общи условия

Активация на акаунт