Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 863
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Месечинке, няма да те убеждавам. Когато нещо не ми изнася, просто се премествам другаде или си намирам заместител.
Няма нужда да ме убеждаваш, както казах съгласна съм с теб.

# 226
Мамма вече обясни защо - защото всичко се променя, 15 години не носим една и съща прическа, нито един и същ тоалет Confused.
Новата прическа и тоалет не отиват на форума. Crazy

# 227
Нямах нерви да изчета всичките страници, но от това, което видях , ми стана ясно ,че това е един вид посегателство над личността , тъй като във форума потребителите изразяват себе си чрез аватара и подписа си (освен чрез мненията си), ми се струва ,че тяхното намаляване ще е като един вид цензура . Другите промени не ми пречат, но поне не пипайте аватарите .

Да не говорим ,че от онази разхождаща се реклама за кредитите, и понеже нямам нерви да я чакам да се разходи, като не я дочакам ми забиват всичките картинки и снимки из темите .
Точно същото исках да напиша и аз-за аватарите и подписите, както и за тази дразнеща реклама Cry

# 228
Добре, дайте да обединим усилия и да поискаме анкета. Може би Татти и Мамма ще се съобразят с това мъничко искане, като вид толеранс към старите кучета като мен и всички онези, за които Мамата е станала уютно място.
На всички ни е неприятна промяната, но съм убедена, че са възможни известни договорки за размерите.

# 229
  • София
Роис, не, бе! Ние сме ги подкупили да пишат, че са против. ooooh!
Мамма, отново - пуснете анкета?
Подкупи ме! Каза, че ще ми вика "О, божествена" поне до Коледа. Crossing Arms

Аватарът ми е важен, моля най-любезно да ми го оставите. Peace

# 230
всички (освен Лиляна) сме обединени в искането си аватарите ни да останат със сегашните размери.
 Laughing

# 231
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, форумът целокупно те поздравява с аватара на Cafelate.
Joy Joy Joy
 Peace

Моят поздрав е за администраторите и вниманието, с което изслушват тези, които им осигуряват хляба!
Бубанка, и моята визия е протестна- къде е пръстът в нея? Или толкова само умеете да отвърнете на недоволството- с ответна обида? Понеже звездичките ти ги отчитам, прощавай!

знаеш, че имах предвид онези потребители с вирнати "поздравяващи" пръсти, не всички несъгласни; пък твоите търкалящи се емотикончета на цитираното показват същия тип отношение като на онези с пръстите на аватарите
не говори в множествено число, модераторите нямат нищо общо с техническия отдел или взимащите решение за облика на форума, в случая са просто потребители и аз реагирам като потребител на форума - не, не ми е драго от реакцията ви! някой е разработвал нещо цяла година и понеже не е скочил да отговори на секундата и вероятно се е спрял да се замисли и да се консултира, дайте да му покажем среден пръст, за да ни видят колко сме възпитани и как много искаме да ни е добре тук ... нямам намерение да коментирам повече, защото е излишно!
О, хайде да не преиначаваме Laughing. Смея се на поздрава за Лиляна и не е само в мен грешката- видно е, че на нея почти всички искат да и размахат пръст!

Относно потребителките със средните пръсти- да, не е приятно, но виждайки имената зад картинките, очаквайте и още присъединили се. Така обичат да демонстрират отношение, а освен това са и организирани- не ви завиждам Mr. Green. Вместо обаче да го играете обидени мимози (отново казвам- всички сте част от екипа на БГ-Мамма, аз не ви деля на технически екип, вземащи и невземащи решения), замислете се защо се появи тази масирана вълна недоволни. Надали е само заради аватарите- в този форум целенасочено се работи за дискомфорта на потребителите от година поне.

# 232
Тази пък ГФШ с ГБ! Ти за мен си Божество не само до Коледа.

Колко красиви аватари на мъже ще бъдат затрити...  Ще се пуля Иън ли е, Патинсън ли е Crossing Arms

# 233
  • Сопот, Пловдив
Подкрепям идеята за анкета.  Peace

# 234
От анкета много смисъл няма, защото ми се струва ,че няма да бъде взета под внимание . По-скоро ако я пуснат , ще е просто превантивно .

# 235
  • Велико Търново
Джой, в момента, ако не забелязваш, сме обединени зад една кауза. Не мисля, че е особено коректно да сочиш с пръст и да ни определяш какви сме и как изразяваме отношение.

Иначе и аз съм за анкета. 

# 236
От анкета много смисъл няма, защото ми се струва ,че няма да бъде взета под внимание . По-скоро ако я пуснат , ще е просто превантивно .

Недей да разваляш бунтовническите нагласи, де.
Не сме съгласни, опитваме се да променим нещо така, че всички да са доволни - и управата, и ние като обикновени потребители.
Нека си е нова визията и подредбата, но размерите на аватари и подписи да си останат постарому.

# 237
Между другото относно аватарите- трябва да има "място" за рекламите- плаващи, плуващи, изкачащи, изхопващи, изхождащи.
Не се сърдете. Форумът отдавна не сме /само/ ние, потребителите, а преди всичко рекламодателите. Доста народ казва, че не гледа телевизия, защото е плява, ще стане същото и с форума.
Ето, аз съм пристрастна и пристрастена. Тук съм вече 6 години. На новите старите времена едва ли им дремят на аватарите. Случайно преминаващите, сиреч четящите, ще продължат да си четат. Винаги ще има хора, може и шепа, може и две, на които няма да им е угодно и комфортно тук.
Или свикваш, или бегаш. Това е. Чиста пазарна икономика. Няма кой, щото тук сме много готини, печени и ръсим вселенска мъдрост, да поддържа тази огромна платформа с целия този товар от хиляди потребители. Ако няма комерс и печалба, бг-мамма отдавна да е история.

# 238
И все пак всичко трябва да е с мярка, и фейсбук има много реклами, но не ограбва от потребителите си място за тях . Ясно ,че и пари трябва да има , за да се поддържа форума, но да има баланс .

# 239
Да сравняваш Бг- мамма с Фейсбук, е все едно да сравняваш Слънчев бряг с Малдивите.

Общи условия

Активация на акаунт