Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 905
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 210
  • Сопот, Пловдив
И аз съм протестна, но, надявам се, е ясно, че не целя да обидя никого.

# 211
Въпросът с аватарите малко се, хм.. "изроди"
Според мен негодуванието произтече от ето този дразнещ вид, с който предстои да свикнем.
Прилагам само средната колона. Отстрани ще има информация доколкото разбирам.
Ако инфото си беше останало изнесено в ляво въобще тази дискусия от последните страници нямаше да се състои.

# 212
Направете анкета с ЗА и ПРОТИВ и се съобразете с мнението на мнозинството  Naughty
Мнозинството винаги ще е против.

Като цяло повечето промени са ОК, развитието е нещо естествено, проблемът за мен е мястото на потребителското инфо, дори не толкова размерите на аватара, ще има шаренко, особено, ако размерите на подписа не се пипат.

Също така имам въпрос  
тук виждам
някаква графа Интересното днес - подборът на теми как ще бъде извършван, от редактор, най-активните теми, тези в които има най-много отговори или по някакъв друг начин???

# 213
  • I want it all and I want it now.
И аз съм протестна, но, надявам се, е ясно, че не целя да обидя никого.

Peace И аз протестирам.
 Искам да се пусне анкета и да се зачете мнението на потребителите.

# 214
  • София
И аз в кюпа! Дано поне тукашните "управници" не ни отнемат удоволствието! 'Щото реалните вече ни омаскариха съвсем.
Ко пък.. аз съм свикнала да ме банват покрай коледните празници... Mr. Green

# 215
Лиляна, форумът целокупно те поздравява с аватара на Cafelate.
Joy Joy Joy
 Peace

Моят поздрав е за администраторите и вниманието, с което изслушват тези, които им осигуряват хляба!
Бубанка, и моята визия е протестна- къде е пръстът в нея? Или толкова само умеете да отвърнете на недоволството- с ответна обида? Понеже звездичките ти ги отчитам, прощавай!

знаеш, че имах предвид онези потребители с вирнати "поздравяващи" пръсти, не всички несъгласни; пък твоите търкалящи се емотикончета на цитираното показват същия тип отношение като на онези с пръстите на аватарите
не говори в множествено число, модераторите нямат нищо общо с техническия отдел или взимащите решение за облика на форума, в случая са просто потребители и аз реагирам като потребител на форума - не, не ми е драго от реакцията ви! някой е разработвал нещо цяла година и понеже не е скочил да отговори на секундата и вероятно се е спрял да се замисли и да се консултира, дайте да му покажем среден пръст, за да ни видят колко сме възпитани и как много искаме да ни е добре тук ... нямам намерение да коментирам повече, защото е излишно!

# 216
Ще ми трябва време да свикна с новия облик. Peace

# 217
Дами (и господа), махайте "циничните" аватари със средни пръсти и дайте да се молим на Вси Светии да останат старите размери.
Страхотно не ми харесва това, не го одобрявам и съвсем реално се замислям как от понеделник ще съм аут, след толкова години прекарани тук.

АНКЕТА!!! Нека се чуе гласът народен!

# 218
  • Варна
Страхотно не ми харесва това, не го одобрявам и съвсем реално се замислям как от понеделник ще съм аут, след толкова години прекарани тук.
Несериозно звучиш, да знаеш Tired Поне според ръководството, аз изцяло съм съгласна с теб.

# 219
Несериозно звучиш, да знаеш Tired Поне според ръководството, аз изцяло съм съгласна с теб.

На ръководството ще му направи впечатление единствено масов отлив на потребители...
Но някак не ми се вярва това да се случи само заради дизайна, виж ако почнат да ни заливат с реклами нищо чудно  Stop

# 220
някой е разработвал нещо цяла година и понеже ...
това, че новият облик се разработва цяла година без никакви дискусии и допитвания до потребителите дори и във финалния етап, е показателно колко ви интересува мнението на пишещите тук.
Информацията, сервирана една седмица преди "Коледната изненада", че окастряте отвсякъде за сметка на рекламите, (за която седмица не може да се промени нищо) не е никаква форма на диалог.

# 221
Нямах нерви да изчета всичките страници, но от това, което видях , ми стана ясно ,че това е един вид посегателство над личността , тъй като във форума потребителите изразяват себе си чрез аватара и подписа си (освен чрез мненията си), ми се струва ,че тяхното намаляване ще е като един вид цензура . Другите промени не ми пречат, но поне не пипайте аватарите .

Да не говорим ,че от онази разхождаща се реклама за кредитите, и понеже нямам нерви да я чакам да се разходи, като не я дочакам ми забиват всичките картинки и снимки из темите .

# 222
Месечинке, няма да те убеждавам. Когато нещо не ми изнася, просто се премествам другаде или си намирам заместител.

Аватарите, подписите и техните размери ме касаят лично и желая те да се запазят със сегашните си размери. Новият облик вероятно ще приема малко трудно, но с всичко се свиква.

# 223
някой е разработвал нещо цяла година и понеже ...
това, че новият облик се разработва цяла година без никакви дискусии и допитвания до потребителите дори и във финалния етап, е показателно колко ви интересува мнението на пишещите тук.
Информацията, сервирана една седмица преди "Коледната изненада", че окастряте отвсякъде за сметка на рекламите, (за която седмица не може да се промени нищо) не е никаква форма на диалог.
+1. Темата си е направо: " Да ви информираме", а не "Съгласни ли сте ".
Аз все пак искам да знам защо се налага да има нов облик. Ако може. Praynig

# 224
Мамма вече обясни защо - защото всичко се променя, 15 години не носим една и съща прическа, нито един и същ тоалет Confused.

Общи условия

Активация на акаунт