Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 819
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 495
  • Ænima/Albuquerque
Ройс, мобилното приложение е супер за малък екран, нито товари, съвсем опростено е, каквато е и целта. Поне едно добро попадение да има...  Tired

# 496
  • София
Изобщо не е е удобно. На телефона предпочитам да си заредя пълната версия или изобщо да не се мъча да гледам бг-мама.

# 497
Всичко добре, някак си ще се приспособим. Но аватарите са много малки, то нищо не се вижда. Не променяйте техните размери!!! Praynig

# 498
Пробвах я на телефона с готварския, защо трябва да кликам на всяко "скрито изображение" за да видя снимката?

За да се зарежда по-бързо страницата с оглед на това да не зарежда хиляди изображения, ако интернета на телефона е слаб и бавен, както са повечето.

На мен мобилната версия ми е много удобна, доста по-добре е от предният вариант, който имаше.

# 499
  • Сопот, Пловдив
Ройс, мобилното приложение е супер за малък екран, нито товари, съвсем опростено е, каквато е и целта. Поне едно добро попадение да има...  Tired

Да, за мобилно приложение ми се струва добре.

# 500
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз ще последвам примера на Баба Яка и ако продължа да ползвам "форума" вече всичките ми постове ще изглеждат така. Тук бих искала да сложа определен емотикон, но вече такъв не е наличен, както и още няколкостотин.
Нали не мислите, че "нормалният" форум ще е кой знае колко по-различен от мобилното приложение?!
За да напиша това мнение ми се наложи да търся и натискам още два бутона  newsm78 , които скриват функциите за публикуване и емотиконите.
Не се виждат предишните публикувани мнения и съответно нямам възможност да цитирам няколко мнения в един мой пост, както беше досега. Ако искам да цитирам нещо трябва да съм го набелязала предварително.  #Crazy
Изобщо не се вижда на коя страница са мненията, които се четат в момента на екран.
Писането на този пост през новата /все ми е тая дали е мобилна/ версия ми отне два пъти повече време от обикновено за писането на такъв пост.

# 501
Тайна, мобилната версия крие картинките за да пести трафик предполагам, все пак когато четеш от телефона често интернет връзката не е съвсем прекрасна. За това ти дават избор.

А има ли някъде тема за бъгове по мобилната, искам да докладвам един такъв.

Освен всичко исках да споделя и аз, че е малко тъпо когато ти кажат нещо от сорта на 'промените са за удобство на нерегистрираните, затова вас малко ще ви посмачкаме'. Ясно е накъде ви води интереса де, просто на хората им остава малко горчилка, да си знаете.
И също така - макар че вероятно на вас ви е ясно, като се замисля - тази тема ще ви се види цвете след понеделник.

# 502
След като ми се даде линка беше написано, че е за мобилна версия.
Мен аватарите, подписите и т.н., са ми най-малкия проблем, въпреки, че за мен те са лицето на всеки от нас, защото масово не се познаваме и са индивидуалността ни+съдържанието на постовете ни.
Аз искам да се чувствам комфортно както досега пишейки, да виждам всички мнения преди моето, да виждам страници на темите, че да се ориентирвам докъде съм стигнала с четеното, да не изпитвам никакви затруднения и неудобства влизайки в сайта в Понеделник и всичко да е ясно синтезирано.

# 503
  • В Космоса
Баба Яка и аз ще я последвам най-вероятно. Доколкото разбирам няма да имам избор. Аз със някви петънца, които току ще ми се уголемяват няма да се разбера. Въпросът е, че ще бъда леко затруднена всеки път да копирам линк, но какво да се прави! Ако искам да ми е красивичко, ще трябва.

# 504
  • Под Сините камъни
Ама не ми харесва така  ooooh!.Все едно не съм в любимият си форум  Sick

# 505
На пръв поглед е добре - харесва ми.
Като функционалност и практичност предстои да тестваме.

И на мен ми харесва. Peace
Нямам търпение да дойде понеделник, за да го тестваме.

А ансамбълчетата от подписи и аватари изобщо няма да  ми липсват.Напротив  Stop

# 506
На телефона предпочитам да си заредя пълната версия или изобщо да не се мъча да гледам бг-мама.

И аз така, мобилният ми нет е бързичък, предпочитам да чета пълната версия, когато съм в движение.

# 507
Последно включване от мен в темата:

Очевидно е, че идеята на промените е да се правят повече пари (за собственика). Няма какво да се лъжем, че е за доброто на потребителите (регистрираните). Може би за доброто на нерегистрираните, които са просто ползватели на информацията. Ако идеята е била хем да се правят повече пари, хем да е удобно и приятно за потребителите (регистрирани и нерегистрирани), то тези промени нямаше да се случат в този им вид. Убедена съм, че е технически възможно да се оптимизира форумът без да се променя визията толкова драстично. Убедена съм също, че голямата част от новите функции няма да бъдат ползвани от голямата част от потребителите. Актуалности, интересности и друг да ми подбира кое да ми се мъдри на видно място и кое да ми се навира в очите - не, благодаря. Убедена съм и че има начин старата и новата платформа да вървят едновременно и потребителите сами да избират коя да ползват. Според мен най-добре щеше да е потребителите да бъдат включени в процеса, а не поставени пред свършен факт. Неуважително е, при условие, че точно тези потребители генерират и трафика, пишат и информацията, която други търсят и намират ... Да бяхте пуснали тема за предложения, където и вие да си кажете мнението и желанията, и ние. Преди малко ми се изцвъка 1 голяма реклама в долната дясна част на екрана върху самия форум, макар че съм с Адблок Плюс на този компютър.  Shocked

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 12:42 от Teresa of the Faint Smile

# 508
  • Варна
А ансамбълчетата от подписи и аватари изобщо няма да  ми липсват.Напротив  Stop
Уф, ай стига с тез ансамбълчета, като ви дразнят форумът предлагаше опция да не ги виждате! Що плюете на предпочитанията на хората, които пък ги харесват??? Много тъпо схващане.

# 509
Успокой страстите, нищо не плюя.Просто изразих мнението си, както и всички останали.За теб е тъпо схващане, за мен пък е тъпо как си се накичила.
Последните ...найсет страници само за аватари чета, айде моля.

И това за аватарите беше само малко допълнение към поста ми.Промените ме радват не само заради това с ансамбълчетата. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт