Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 820
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
Никой не чете, като му се казва!  doh

# 481
не знам при вас как е, но при мен мненията се разляха по целия екран. От най-ляво до най-дясно  Shocked

не мога да разбера на коя страница съм и като скролна надолу, трябва да се върна нагоре за да мога да стигна до отговори и известия...

Абсолютно !!!!

# 482
  • Варненска клюкарка
...
Във BG-Mamma на дневна база влизат над 250 000 потребителя (да, ние сме 5тият по посещаемост български уеб сайт). 95% от тези потребители не са регистрирани, не пишат тук - просто консумират съдържанието което вие създавате за тях.
 ...

Уважаеми г-н собственик!
Надявам се, преценявате, че ако ги няма останалите 5 %(това са тези, които пишат и правят форума полезен), вашата концепция ще се спука като балон!!!
За да могат въпросните 95% да "консумират съдържанието", трябва 5-те % да имат желанието и комфорта да го създават...

Много точно казано, припокрива се и с моето виждане по въпроса! Peace

Не обичам Фейсбук, а сега излиза че БГ Мамма ще заприлича на него!
Ползвам само Мамата защото ми харесваше тази нейна концепция, която я прави толкова различна, направо уникална сред всички останали! Не знам дали ще продължавам да чета и пиша тук след промените ! Допадаше ми начинът по който е подреден сайта. Обичам сама да си откривам необходимата информация и всякакви там синтезирани и сбити и каквото беше там според г-н Николов....в смисъл някой друг да ми преценява какво да ми е интересно на мен...не не не!

пп От смаляването на аватарите се интересувам дотолкова, че съм свикнала да разпознавам много потребители по тях, иначе на мен самата не ми дреме особено- с моята "картинка" съм си от 4 години....Макар, че за разлика от преди, напоследък се изявявам предимно в романтичните сериали и Хоби, където аватарите са на специална почит и където много от потребителите ще позагубят от своята идентичност!

# 483
  • София
УСПОКОЙТЕ СЕ!
Това е мобилната версия, тя така си изглежда, просто на компютъра се разтегля информацията  Peace

Кой пусна този линк и вся смут.

# 484
ее добре...
сега току виж ни харесала новата версия.. щом толкова се уплашихме от мобилната  Joy Joy

# 485
Оффф, еми явно ще трябва да се чака до понеделник, когато вече ще е късно да коментираме дали ни харесва или не.  Crossing Arms

# 486
  • В Космоса
Бе, и аз си викам съвсем различно изглежда на представянето, какво пък сега направиха! Shocked

Сигурна съм, че новия облик ще изглежда добре (колко е функционален, ще видим). Само пустите аватари. Много ме е яд!

# 487
  • гр. София

Забелязвам, че по-дългите постове не могат да се четат. Трябва специално да натиснеш, за да прочетеш целия пост.  Confused

# 488
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аууууу, каква отврат!  Sick Дайте ми 7 кофи за повръщане, че една няма да ми стигне!  Praynig

Размерът на бутоните е ужасяващ!  ooooh! От тях не мога да видя нито какво е написано, нито кой го е написал. И кой кретен реши, че по-дългите постове трябва да бъдат орязвани и да се натиска нов бутон та да видиш всичко, било то и само още една дума?!  #Cussing out

Отврат! Отврат и пак отврат!

И нищо не видях от прословутата функционалност. Напротив смятам, че вече съвсем сте ме лишили от такава. #Cussing out

# 489
Е много СТЕ зле... hahaha

# 490
  • Ænima/Albuquerque
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ Е ТОВА! Хора, четете ли изобщо?!  Shocked

# 491
  • София
МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ Е ТОВА! Хора, четете ли изобщо?!  Shocked
Май не, аз се отказвам  ooooh!

# 492
  • Талант на 2012,2013 г.
 Confused

А толкова много обичах форума...

# 493
  • Сопот, Пловдив
Надявам се истинския нов облик да не е такава трагедия, че с тази мобилна версия направо се стресирах.  Laughing

# 494
  • София
 Пробвах я на телефона с готварския, защо трябва да кликам на всяко "скрито изображение" за да видя снимката?

Общи условия

Активация на акаунт