Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 965
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 450
Аз в момента пиша в един форум, в който има бутон Харесвам  Laughing Но тъй като е фотографски, нормално, хората си лайкват снимките в постовете.

# 451
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Та аз пак да си подновя въпроса на който нямам отговор, какво стана с възможността да тестваме новия вид на форума newsm78

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не бих искала да си изгубя последните три комфортни дни в тестване на ужаса, който ни чака Rolling Eyes.

# 453
какво стана с възможността да тестваме новия вид на форума

И аз много бих искала, така ще мога и да правя конструктивна критика и предложения Peace

# 454
Баба Яка, аватарът вече така ли ще се позиционира в новата "информационна платформа"?  Mr. Green

# 455
И лично аз предпочитам още по-голямото безумие с увеличаване на аватарите като мине мишката от там, никога да не се случи. Просто това е едно от най-дразнещите неща, които могат да ни сполетят, наистина е по-добре без! аватари.

# 456
Аз в момента пиша в един форум, в който има бутон Харесвам  Laughing Но тъй като е фотографски, нормално, хората си лайкват снимките в постовете.

а в сайта на Дневник - има бутон + и - и тези постове, които са събрали повече минуси избледняват, а тези с пюсовете се подчертават.
Колко удобно и не е захаросано както, когато има само лайкове.

# 457
Много информация попих в последните дни относно новия облик на сайта, едни неща ми се изясниха как биха изглеждали в бъдеще, но други не, като например:
-Как бих могла да се ориентирам докъде съм стигнала с четенето на мнения преди да излезна от сайта?
-Ще мога ли да виждам както досега написаните мнения на съфорумците писали преди мен?
-Досегашните теми на разделите няма ли да си имат номерация на страниците?
-Ако нямат номерация на страниците как авторките на съответните теми, че и ние пишещите в тях, ще разбираме кога една тема е изписана за да се направи нова такава?
-Новия облик на сайта ми излиза миниатюрен и не мога да различа нищо в него, че да добия ориентир за новия му облик, защо е така!?
Всички обновления бих могла да приема, но искам да се чувствам комфортно както досега пишейки и да не изпитвам никакви затруднения като потребителка.
Извинявам се за тези въпроси, които задавам но избягвам допира с фейсбук, туитър и не искам сайта да заприличва на тях, а на свободно, и приятно място за споделяне както досега, без да ми създава неудобства.
Бих била много удовлетворена ако ми бъде отговорено на тези въпроси но кратко, ясно и точно, за да не изпитам затруднение и разочарование в Понеделник влизайки във форума.

# 458
Баба Яка, аватарът вече така ли ще се позиционира в новата "информационна платформа"?  Mr. Green
Моя определено  Mr. Green, за другите  newsm78 не знам

# 459
...
Във BG-Mamma на дневна база влизат над 250 000 потребителя (да, ние сме 5тият по посещаемост български уеб сайт). 95% от тези потребители не са регистрирани, не пишат тук - просто консумират съдържанието което вие създавате за тях.
 ...
Е точно това няма как да го знаете. Чета редовно темите, които ме интересуват, без да се регистрирам. Влизам с профил, когато искам да напиша нещо.
Ще допълня Касита
Не ми харесва, но съм наясно защо се прави.И съм наясно /и приемам /, че сте в правото си.
Това, което ми идва в повече, са разни смокинови листа от типа на „ценим всяко мнение“ , „интересува ни как възприемате промените“
Ако наистина ви интересуваше, щяхте да обавите промените преди   година, да ги подложите на гласуване и т.н.

# 460
редактирам си поста, тъй като се подведох, а така се подвеждат и други

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 13:11 от Бо_

# 461
  • Талант на 2012,2013 г.
 ooooh! Crossing Arms

Аз съвсем... Sad

# 462
# 463
Не съм сигурна, че ще влизам с желание. Cry

# 464
Adio, Rio! Както се казва. Такава боза е, че чак загубих желание да коментирам.
Вероятно ще свикна, но може би след време. Сега дори се чудя, става ли изобщо за четене.

Целите да ни изгоните ли? Що ли?

Общи условия

Активация на акаунт