Ама никой няма нищо против да се печелят пари

При положение, че си инвестирал 700 000лв естествено, че ще търсиш възвращаемост и печалба.
Мен лично ме дразни това да ме убеждават, че всичко това е за "мое" добро като потребител

, аз това си помислих - добре ще пишем ние 5-те % , другите да има какво да четът, но поне да направят така да ни е комфортно тук, и да се съобразяват с нашето мнение поне до някаква степен.
.
, аз това си помислих - добре ще пишем ние 5-те % , другите да има какво да четът, но поне да направят така да ни е комфортно тук, и да се съобразяват с нашето мнение поне до някаква степен.

Иначе и аз съм съгласна, че като ще става от форум информационна платформа, то поне да се "угоди" на създаващите тази информация. Съгласна съм и за избора между нова и стара версия - аз бих избрала старата. А че форумът се фейсбукизира е повече от ясно. Очаквам "Харесвам" бутони като следваща стъпка и най-харесваните постове и теми ще бъдат в полето за интересности и актуалности. След това приятелски групи, и т.н. Аз влизам тук заради форумната част и щом това ще остане на заден план, може би е дошло и моето време да се оттегля. Препоръчани теми