Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 723
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 435
Ясно ни е на всички  защо се прави, което е ОК, нямам нищо против да се печелят пари.

Ама никой няма нищо против да се печелят пари  Simple Smile
При положение, че си инвестирал 700 000лв естествено, че ще търсиш възвращаемост и печалба.
Мен лично ме дразни това да ме убеждават, че всичко това е за "мое" добро като потребител  Crazy

# 436
....
И второто е, ако на вас наистина ви пукаше за тази голяма маса, която кара този сайт да е полезен, давайки информация за всичко, щяхте да ни питате ПРЕДИ да си направите промените, а не СЛЕД това, като дори нямате намерение да зачитате нашите мнения и желания!

Именно  Peace, аз това си помислих - добре ще пишем ние 5-те % , другите да има какво да четът, но поне да направят така да ни е комфортно тук, и да се съобразяват с нашето мнение поне до някаква степен.

И аз отново апелирам, да има възможност за избор на ползване на нова и стара версия, мисля че така ще има мир  Peace

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз няма да ходя никъде, определено тук ми е най-уютно, с промените се свиква. Всичко се променя, независимо дали искаме или не. И на мен не ми харесва идеята за смаляване на аватарите, но щом администраторите са преценили че така ще е по добре, аз ще се доверя. В крайна сметка те са тези който поддържат форума и ако за нас форума е информация и забавление, за тях е работа.
Да я вършат професионално тогава! Ще ми правят информационна платформа от 250 000 аматьор-информатори Joy.

# 438
Бяха ми попадали разни анализи точно за психологическите аспекти на писането във форуми.
Не си ги спомням в детайли, но беше посочено, че средно човек може да пише активно във форум около 6-7 години. Не повече. То като гледам, моето време май е дошло  Laughing

Поне стажът тук да ни се зачиташе за пенсия...  Rolling Eyes
Ето едно конструктивно предложение  Mr. Green

мнооого разбират те... базата им за анализи е твърде малка за да могат да са точни. От много малко време интернет се използва масово... да не говорим за форумите, че са създадени много след това. Първо беше чат, после форуми... сега е фейсбук. Цялата информация е там.
Ако този форум се опитва да гони фейса (по бързина на информация) е ясно, че няма как да го стигне.
Моето мнение, е че трябваше да се диференцира от фейса и да заложи на друго.
Но.. те си решават - ние потребяваме.

# 439
  • Galaxy 13197853088
Не пречи и двете неща да съществуват едновременно. Въпрос на програмиране е.

# 440
  • София
   Интересното ми е, не са ли си купили и новинарски сайтове, та искат от бг -мама да правят информационна платформа?Погледнах си адблока, на фейсбук имам блокирани 3 реклами, на мама ми блокира 15.

# 441
  • Galaxy 13197853088
Между новина и информация има разлика.

# 442
  • Талант на 2012,2013 г.
....
И второто е, ако на вас наистина ви пукаше за тази голяма маса, която кара този сайт да е полезен, давайки информация за всичко, щяхте да ни питате ПРЕДИ да си направите промените, а не СЛЕД това, като дори нямате намерение да зачитате нашите мнения и желания!

Именно  Peace, аз това си помислих - добре ще пишем ние 5-те % , другите да има какво да четът, но поне да направят така да ни е комфортно тук, и да се съобразяват с нашето мнение поне до някаква степен.
  :bouquet

И аз отново апелирам, да има възможност за избор на ползване на нова и стара версия, мисля че така ще има мир  Peace

Това ми харесва. Нека да направят така, че да имаме избор между нова и стара версия. Peace

# 443
  • София
Между новина и информация има разлика.
Определено, бг мамма си информационна платформа, мен точно търсенето на информация ме доведе тук и ежедневно се информирам за нови неща  Peace

# 444
Не пречи и двете неща да съществуват едновременно. Въпрос на програмиране е.

кои две неща?

# 445
...
Във BG-Mamma на дневна база влизат над 250 000 потребителя (да, ние сме 5тият по посещаемост български уеб сайт). 95% от тези потребители не са регистрирани, не пишат тук - просто консумират съдържанието което вие създавате за тях.
 ...

Уважаеми г-н собственик!
Надявам се, преценявате, че ако ги няма останалите 5 %(това са тези, които пишат и правят форума полезен), вашата концепция ще се спука като балон!!!
За да могат въпросните 95% да "консумират съдържанието", трябва 5-те % да имат желанието и комфорта да го създават...

# 446

Мен лично ме дразни това да ме убеждават, че всичко това е за "мое" добро като потребител  Crazy

Това не е само тук - това е навсякъде. Всяка реклама например те убеждава, че предлаганите продукт или услуга са за твое добро, но в масовия случай това не е вярно.  Crazy Иначе и аз съм съгласна, че като ще става от форум информационна платформа, то поне да се "угоди" на създаващите тази информация. Съгласна съм и за избора между нова и стара версия - аз бих избрала старата. А че форумът се фейсбукизира е повече от ясно. Очаквам "Харесвам" бутони като следваща стъпка и най-харесваните постове и теми ще бъдат в полето за интересности и актуалности. След това приятелски групи, и т.н. Аз влизам тук заради форумната част и щом това ще остане на заден план, може би е дошло и моето време да се оттегля.

# 447
Тук се изливат терабайти полезна информация. Плявата я оставете на страна. Не е възможно някой да не се сети да я систематизира и печели от нея. Но наистина е грозно да се твърди, че това тук се прави само и единствено за доброто на драгия потребител.
Може 5% от потребителите да създават тази полезна информация, но го правят не с комерсиална цел и без да им пука, дали някой ги чете и черпи от тях ползи без пари. Все пак това тук е/беше форум за взаимопомощ!

# 448
  • София
Все пак това тук е/беше форум за взаимопомощ!
То и продавалника беше...

# 449
  • Galaxy 13197853088
И новата платформа и текущия форум, въпрос на преформатиране.

Общи условия

Активация на акаунт