Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 822
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 465
Така...без паника! Shocked
Ще мога ли в лентата в ляво да определям и подреждам сама подфорумите, които ме интересуват?  
Ако няма да има тази опция, тогава изобщо няма да използвам тая лента.  Crossing Arms

# 466
  • Сопот, Пловдив
Е, извинявайте, отвратително е просто! Махни ги размерите на аватарите, ами едва четящите се букви, скриващи се изображения и по-дълги мнения на потребители, но пък огромни бутони за функциите на форума, явно това се разбира под функционалност  ooooh! . Вади ми очите отвсякъде. Вярно, че бях предубедена, но това е по-зле, отколкото очаквах да е.  Tired

# 467
Да, и аз се зачудих защо по-дългите мнения ще бъдат "свивани"???
За да не заемат място за мислещите само доброто ни рекламодатели ли???  #2gunfire

# 468
Взимам си думите назад - ако бяхте успели поне малко да копирате фейсбука, пак щеше да е по-добре. Ужасно е, наистина. Непрегледно, мненията не се четат, виждат се само едни гооооооолеееееми бутони за Редакция, Цитат, изтриване, едни още по-големи "скрито изображение" - сега пък ще ви кажа, че този, писал кода явно обича гоооолеееееми бутони, пък дизайнера обича мааааалки аватари. Не са за един екип, направо всичко е оплескано от към визуален ефект. Пак мое си мнение, вие щом сте го платили - очевидно сте си го харесали.  baby_neutral

пп - защото във фейсбука има бутон "see more", логично и тук да има. Тц, тц, тц... затова не сте посмели да мръднете от цвета, въпреки гранде промените на всичко друго Mr. Green

# 469
Благодаря Ви много и аз се изгубих в този лабиринт. ooooh!
Даже направих опит да публикувам мое мнение в новата версия(пробно)и то незнайно къде отиде, но не се появи в тази тема а беше предназначено за тук. Rolling Eyes

# 470
Така, пиша този отговор през новия облик с цел да експериментирам как ще се случва отговарянето.
На пръв поглед липсват всички допълнителни емотикони, а и не виждам предишните мнения в темата ....

# 471
  • Ænima/Albuquerque
Оффф, това е мобилната версия на сайта, де! Вижте адреса! m.bg-mamma! Никой ли не ползва форума през телефона?!

# 472
  • София
Абе хора, това не е ли мобилното приложение?

# 473
  • София
Оле натиснах сега някакъв линк и е променен. Едно голямо празно нищо е.Огромни бутони и миниатюрни аватари. Изглежда ми безпричинно, безмислено. Можеше да позбутаттези бутони и да си оставят картинките.  Това не знам как ще го гледам през телефона.На настолния ме дразни, а през телефона сигурно ще получа нервен обрив  Laughing Нещо и емотиконките са доста малко.Поне има любимата ми  Tired

# 474
не знам при вас как е, но при мен мненията се разляха по целия екран. От най-ляво до най-дясно  Shocked

не мога да разбера на коя страница съм и като скролна надолу, трябва да се върна нагоре за да мога да стигна до отговори и известия...

Моля, позволете на тези, които не искаме новата версия да си останем на старата!

# 475
  • Ænima/Albuquerque
doh

# 476
  • В Космоса
О, Пресвета Дево! Shocked

# 477
Все си мисля, че това не е окончателния вариант ....просто не мога да повярвам ooooh!, изглежда първобитно и грубо с тези огромни бутони Close

# 478
  • София
  Какво пречи бутоните за редакция,отговор и цитат да си останат на мястото, на което сме свикнали да бъдат?Защо трябва да ги търсим отдолу? Сложени отдолу, над снимката на следващия потребител, лъжат хората,че ще цитираш този под бутона, а не този над бутона.

# 479
  • София
Тъкмо влизам и аз това да напиша , че показвате мобилната версия на сайта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт